ET Terveys tarjous – 55+ -vuotiaiden terveyden puolesta

Etusivu » ET Terveys tarjous – 55+ -vuotiaiden terveyden puolesta
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

ET Terveys logoET Terveys on oiva aikakausilehti kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suomalaisille. Lehti on ollut markkinoilla vuodesta 2014 asti ja se on nopeasti noussut yhdeksi alan suosituimmaksi lehdeksi. Lue lisää lehden sisällöstä ja ota ET Terveys tarjous haltuusi alla olevasta linkistä.

Lehden kustantaja, Sanoma Media Finland OY, haluaa lehden avulla auttaa suomalaisia miehiä ja naisia voimaan paremmin ja tekemään kestäviä elämäntapamuutoksia. ET Terveys on suunnattu yli 55-vuotiaille miehille ja naisille, jotka haluavat tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja niihin liittyvistä palveluista ja tuotteista. Lehti on sisarlehti suositulle ET-yleisaikakausilehdelle. ET Terveys tarjous onkin usein kytketty ET-lehden rinnalle.

ET Terveys tarjous

ET Terveys -lehtiET Terveys on helppo tilata netissä. Nettitilaus sisältää yleensä ET Terveys tilaajalahjan ja netin ET Terveys hinta on usein jopa 50% normaalihinnasta. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja hintaan sisältyy lehden toimitusmaksu.

Mikäli haluat ilahduttaa lehdellä ystävääsi tai perheenjäsentäsi, voit tilata lehden myös lahjaksi. Et Terveys tilaajalahja sisältyy myös lahjatilauksiin. Lehden voi tilata määräaikaisena tai kestotilauksena.

ET Terveys tilaajalahja

ET Terveys tilaajalahjaET Terveys tarjous on voimassa tässä olevan linkin takana. Hinta on aina normaalihintaa matalampi ja tilaus sisältää myös tilaajalahjan. Tilaajalahja voi vaihdella ajankohdasta riippuen, mutta se on yleensä aina arvoltaan noin 30 – 100 euroa. ET Terveys tilaajalahja voi olla esimerkiksi aktiivisuusranneke, koru, laukku tai muu tuote – ne ovat aina suosittuja merkkituotteita. Voit valita haluamasi tuotteen tarjouksen tilaamisen yhteydessä.

Huomioi että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Mikäli tilaat lehden lahjaksi, saat siis itse nauttia tilaajalahjasta. Voit toki antaa sen lahjaksi myöhemmin. ET Terveys tarjous on siis taattua laatua ja iloa kaikille!

 

Tietoa ET Terveys lehdestä

ET Terveys kirjoittaa kattavia juttuja kaikkeen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä. Sen sivuilla paneudutaan eri aiheisiin ja teemoihin usein lehden lukijoiden kokemuksien avulla. Lehti on tehty meille tavallisille ihmisille ja lehden jutut ovat usein hyvin maanläheisiä. Niihin on helppo samaistua ja siten saada enemmän hyödyllisiä neuvoja terveyspulmiin.

Sivuilta löytyy paljon kokemuksia ja vertaistukea. Mikäli eläkevuodet ovat alkaneet aiheuttamaan terveysongelmia, voi lehden sivuilta löytää kokemuksia sekä saada vinkkejä omaan arkeen. Lehdessä on myös hyvin kattava omalääkäripalvelu, johon on mahdollista lähettää kysymyksiä.

Lehti ei ole tietopankki vain terveyteen ja sairauksiin liittyvissä asioissa. Sivuilla on kattavia juttuja hyvinvoinnin suunnalta, aina ruuasta liikuntaan. ET Terveys tarjous ei ole vain lehtitarjous, vaan lehden lukeminen on kuin saisit oman henkilökohtaisen valmentajan kotiisi kuudesti vuodessa. Liikuntavinkit ovat helppoja toteuttaa olitpa tottunut tai noviisi liikunnan osalta.

Lehdestä löytyy myös tärkeitä tuotevertailuja. ET Terveys esittelee uusimmat terveyspalvelut ja tuotteet, kertoen niiden hintatiedot ja tarkkakohtaiset arvioinnit. Lehteä lukemalla olet mukana terveyden ja hyvinvoinnin trendeissä.

Jätä kommentti