Vihdoin voit päästä eroon aknesta lopullisesti

Finnejä siellä täällä ja naama punoittaa kiusallisesti? Tässä vinkit, joilla pääset eroon aknesta lopullisesti.

Akne on kiusallinen iho-ongelma, jota voi esiintyä missä iässä tahansa. Se ei siis ole yleisen harhaluulon mukaan vain nuorten ongelma, vaan aikuisetkin voivat kärsiä kukkivasta ihosta! Aknen taustalla voi olla monia tekijöitä, kuten vaikkapa kehon hormonaaliset muutokset. Hyvä uutinen aknesta kärsiville on kuitenkin se, että sinun on mahdollista päästä aknesta lopullisesti eroon.

Finneistä eroon lopullisesti luontaiskeinoilla

On hyvinkin mahdollista päästä aknesta eroon kotikonstein. Jos siis haluat ottaa kokeiluun helpot ja edulliset keinot, jotka toimivat, voidaan tämä ihontulehdustila hoitaa luonnollisesti alla olevin keinoin.

Oikeanlainen ruokavalio

Ruokavalion avulla voit päästä finneistä eroon lopullisesti ja nopeasti. Akneen ei niinkään vaikuta rasvan määrä, vaan tutkimuksissa syylliseksi ovat osoittautuneet nopeat hiilihydraatit, kuten sokeri, ja maitoproteiini. Pyri siis välttelemään näitä ruoka-aineita ja suosi terveellisiä vihanneksia ja kasviksia, sillä iho saa niistä tarvittavia vitamiineja ja hivenaineita. Sinkki on näistä ehdottomasti tehokkain lisäravinne, jolla saat takuulla ihoasi parempaan kuntoon.

Jos olet allerginen joillekin ruoka-aineille, niin ne saattavat myös helposti reagoida aknen kanssa tehden siitä pahemman.

Suuhun kannattaa lisäksi pistää runsaasti vettä. Vesi puhdistaa ihoa ja kuljettaa tärkeitä ravinteita ympäri kehoa. Juomavalikoimista kannattaa lisäksi vähentää alkoholi ja kaikenlaiset sokerijuomat. Myös mehut on parempi unohtaa kaupan hyllyyn!

Parhaat tuotteet aknen hoitoo ja ehkäisyyn

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
ClearPores
ClearPores
Skinception valitsi huolellisesti 11 erilaista kasviainesosaa ja keräsi ne yhteen, jotta voisit hoitaa ongelmallista akneihoa.
Luonnollinen!
Osta täältä »
AKNE IHONHOITOSETTI
Akne Ihonhoitosetti
Akneihon viiden tuotteen setissä on kaikki perusihonhoitoon tarvittava ja tällä pärjäät jo pitkälle!
Korkea laatu!
Osta täältä »
Basiron Geeli
Basiron Geeli
Tarkoitettu aknen paikallishoitoon. Sen sisältämä bentsoyyliperoksidi estää aknebakteerin kasvua ja edistää ihon kuoriutumista.
Itsehoitolääke!
Osta täältä »

Nuku riittävästi

Voi kuulostaa hassulta, mutta voit päästä eroon aknesta lopullisesti parantamalla unenlaatuasi ja –saantiasi. Stressi ja väsymys voivat nimittäin ylläpitää kehon tulehdustilaa ja siten estää iho-ongelmien parantamisen. Ryhdy siis tarkkailemaan untasi ja pyri nukkumaan vähintään kahdeksan tuntia yössä! Muista myös vaihtaa puhtaat petivaatteet mieluiten viikoittain. Tällä saattaa olla isokin merkitys ihosi hyvinvointiin.

Liiku säännöllisesti

Liikunta on tehokas tapa päästä aknesta eroon lopullisesti. Tämä johtuu muutamasta syystä. Ensinnäkin liikunta saa ihosi hikoilemaan, joka tarkoittaa ihohuokosten avautumista ja puhdistumista. Hikoilu ja huolellinen puhdistus suorituksen jälkeen auttavat pitämään ihohuokoset hyvässä kunnossa. Lisäksi liikunta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja laskee stressiä – molemmilla on vaikutus akneen! Kun käyt suihkun jälkeen

Lääkkeillä eroon aknesta lopullisesti

Entäpä jos et pääse aknesta eroon lopullisesti kotikonstein? Kuinka aknesta eroon oikein pääsee? Lääkehoidot ovat tutkitusti tehokas tapa päästä eroon aknesta lopullisesti. Erilaisia lääkkeitä on saatavilla niin pillereinä kuin ulkoisesti käytettävinä voiteinakin. Lääkkeitä voi löytää Treated ja EuroClinix nettiapteekeista.

Miten aknesta eroon lääkkeillä voi sitten päästä? Aknelääkkeet toimivat pureutumalla aknea aiheuttavien bakteerien toimintaan ja estämällä bakteerien syntymistä ja leviämistä. Lääkehoidot lisäksi alentavat ihon tulehdusta ja nopeuttavat uusien ihosolujen syntymistä. Suositumpiin lääkkeisiin lukeutuvat muun muassa:

  • Tetralysal
  • Clindoxyl
  • Skinoren
  • Differin

Aknelääkkeet ovat useimmiten kuuriluontoisia. Kuuri tulee aina syödä loppuun, jotta pääset eroon aknesta lopullisesti. Lääkkeitä voi kokeilla tarvittaessa erilaisia, sillä kaikki eivät tietenkään aina tehoa halutusti ja ovat yksilöllisiä. Suosituimpiin lääkkeisiin kuuluva Tetralysal on toimivaksi todettu monilla.

Tarvitsetko akneen reseptilääkkeitä? Voit hakea reseptiä verkossa ja tilata alla olevat lääkkeet suoraan kotiin 24h toimituksella.
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen...)

Tetrasykliini
Tetrasykliini

Tetralysal
Tetralysal

Älä unohda ihonhoidon merkitystä

Vaikka onkin väärin luulla, että finnit olisivat seurausta huonosta ihonhoidosta, ei se tarkoita etteikö tällä olisi merkitystä. Voi olla jopa niin, että finnit ovat seurausta ihon liiallisesta puhdistamisesta ja väärien hoitotuotteiden käytöstä.

Kun siis haluat eroon aknesta lopullisesti, sinun tulee tarkistaa myös ihonhoitorutiinisi. Tässä tärpit oikeanlaiseen ihonhoitoon:

  • Puhdista kasvot hellävaraisesti ja ihollesi soveltuvilla tuotteilla.
  • Älä pese kasvoja enemmän kuin kahdesti päivässä.
  • Muista kosteutus, vaikka ihosi tuntuisikin rasvaiselta, sillä se voi olla merkki ihon kuivuudesta.
  • Kuori kasvot säännöllisesti, mutta älä useita kertoja viikossa.
  • Vaihda tyynyliinat säännöllisesti ja vältä ihon koskettelua.

Kokeile siis yllä olevia vinkkejä ja pääset pian eroon aknesta lopullisesti!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab