Haluatko otsarypyt pois kotikonstein? Onnistu 5 vinkillä

Ikääntyminen on jokaisella edessä ennemmin tai myöhemmin. Ikääntyminen näkyy ulospäin ensimmäisenä kasvojemme ihossa. Yksi häiritsevimmistä ja inhotuimmista rypyistä ovat otsalle muodostuvat rypyt ja juonteet. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Seuraavalla viidellä vinkillä saat otsarypyt pois kotikonstein käden käänteessä!

1. Kokeile otsajumppaa

Pyllyjumppa on tämän hetken in-juttu. Otsajumppa on kuitenkin otsaryppyjä inhoaville mahdollisuus, millä otsarypyt pois voi saada ainakin osittain. Otsajumppaan tarvitset vain kasvojesi lihaksia ja hetken aikaa.
Kokeile esimerkiksi kohottaa kulmakarvojasi mahdollisimman korkealle ja avata samalla silmäsi niin suureksi kuin mahdollista. Anna kulmakarvojen olla koholla ja silmien suurena muutaman sekunnin ajan. Toista useamman kerran. Pyri jumppaamaan otsalihaksia lähes päivittäin.

2. Otsarypyt pois kotikonstein kollageenilla

Jos tavoitteena on saada ne syvimmätkin otsarypyt piiloon, on parasta turvautua kollageenin. Kollageenia ei kuitenkaan tarvitse enää hankkia kalliina pistoksina, vaan kollageenin voi lisätä vaikka aamupuuroon. Kollageenijauhe on ehdottomasti tämän hetken paras vaihtoehto, jolla saa varmimmin otsarypyt pois kotikonstein.

Parhaat kollageenituotteet ryppyjen sekä juonteiden hoitoon ja ehkäisyyn

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab
Madaltaa ryppyjä kahdeksassa viikossa. Vaikuttaa kaikkialla ihossa - tehoaa myös selluliittiin. Kliinisesti tutkittu tuote.
-50% alennus!
Osta täältä »
MarineCollagen
Pure Marine Collagen
Valmistettu todella korkealaatuisesta NatiCol® Marine -kollageenista. Pitää huolta ihosta, luista sekä nivelistä.
Korkealuokkainen!
Osta täältä »
Marine Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo on paketti, jossa on kaksi toistensa tehokkuutta tukevaa tuotetta. Marine Collagen Advanced + Collagen Kasvonaamio.
Yhdistelmäpakkaus!
Osta täältä »

Kollageeni on ihomme nuorekkuuden salaisuus. Kollageenin tuotantomme alkaa kuitenkin vähentyä jo 25 ikävuoden jälkeen ja lopulta tuotanto lakkaa kokonaan. Kollageenijauhe tukee ja tehostaa elimistön omaa kollageenin tuotantoa, ja säilyttää ihon täten kimmoisana ja rypyttömämpänä pidempään.

Kollageenijauhe toimii kätevästi sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Kollageenijauhe on tavallisesti täysin mauton, mikä helpottaa sen monipuolisia käyttömahdollisuuksia entisestään. Jos kärsit otsarypyistä etkä vielä käytä kollageenijauhetta, nyt on korkea aika lisätä tämä päivärutiiniisi.

3. Tee kaksi elämäntapamuutosta

Unen merkitystä ei voi tarpeeksi painottaa siinä, miten saada otsarypyt pois. Elimistö palautuu raskaasta päivästä hyvien yöunien aikana. Riittävä uni vaikuttaa ihon elastisuuteen, sillä unen aikana elimistömme tuottaa muun muassa ihon elastisuuteen vaikuttavaa hormonia.

Otsarypyt hoito ja ennaltaehkäisy vaativat riittävän unensaannin lisäksi toisen vieläkin tärkeämmän elämänmuutoksen. Tupakoinnin lopettamisen. Tupakointi on yksi voimakkaimmin ihoa ikäännyttävistä elämäntavoista, jota tulisi välttää kaikin tavoin.

Jos siis haluat otsarypyt piiloon, luovu tupakasta. Tämä elämäntapamuutos ei yksinään silota ryppyjä, mutta muutos ennaltaehkäisee tehokkaasti uusien ryppyjen muodostumista. Sauhuttelun jatkaminen voi yksinään pilata kaikki muut kokeilemasi tehokkaat otsaryppyjen hoitokeinot.

4. Suojaudu auringolta

Aurinko on meille suomalaisille harvinaista herkkua. Kun se kaamosajan jälkeen ilmestyy, täyttyvät kadut hymyilevistä ihmisistä. Moni ei kuitenkaan hoksaa, että myös talviaurinko voi vaurioittaa ja vanhentaa ihoa.

Otsarypyt pois kotikonstein voi siis saada myös käyttämällä ahkerasti aurinkosuojavoidetta. Aurinkosuojavoiteessa suojakerroin tulisi olla vähintään 30, mahdollisimman hyvän suojan takaamiseksi. Aurinkosuoja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja täten myös ryppyjä.

Kun aurinkosuoja on kunnossa niin kesällä kuin talvella, nappaa mukaan myös aurinkolasit. Aurinko on nimittäin myös yksi suurimmista siristelyn ja otsaryppyjen aiheuttajista. Hyvät aurinkolasit voivat siis nekin olla keino, miten saada otsarypyt pois.

5. Lopeta siristely

Huomaatko tuijottavasi television tekstityksiä silmät sirrissä? Kärsitkö päänsäryistä, kun olet lukenut kirjaa tai tuijottanut tekstiä tietokoneelta kauan? Otsaryppyjen välttämiseksi, voi aika olla kiinnittää huomiota näköösi.

Heikentynyt näkö, liian hämärässä lukeminen tai sohvasta liian kaukana oleva TV voivat kaikki saada meidät siristelemään. Myös stressi voi saada silmämme sirriin ja otsamme ruttuun. Silmien jatkuva siristely vaikuttaakin negatiivisesti otsan ihoon.

Silmien siristelyn lopettaminen on yksi hyvä keino, millä saada otsarypyt pois kotikonstein. Ihanteellisista näköolosuhteista huolehtiminen etenkin lukiessa on yksi varma keino otsaryppyjen välttämiseksi. Myös stressaavissa elämänvaiheissa olisi hyvä kiinnittää huomiota otsan lihasten rentouttamiseen säännöllisin väliajoin.

Otsan rypyt pois kotikonstein

Kuten yllä käy ilmi, eivät otsarypyt ole ongelma, josta ei pääse eroon. Saat otsarypyt pois kotona ilman kalliita käyntejä kauneushoitoloihin. Otsajuonteet voi poistaa hyvinkin edullisesti, sillä rahojaan ei kannata tuhlata kalliisiin tuotteisiin, jotka eivät välttämättä poista otsaryppyjä.

Vältä rahojen tuhlaamista ja poista otsarypyt luonnollisesti

Yllä olevat viisi keinoa eivät todellakaan maksa maltaita. Monet parhaista keinoista ovat vain pieniä elintapamuutoksia. Kun syöt paremmin, liikut ja nukut enemmän niin otsarypyt pysyvät poissa kasvoilta. Otsajuonteet voi poistaa ilman, että elämästä lähtee ilo – mitä virkeämpi mieli, sitä paremmin keho usein voi!

Jos otsaryppyjen hoitoon haluaa avuksi jonkin tuotteen, kannattaa kalliit ryppyvoiteet vaihtaa juuri kollageeniin. Tämä luontaistuote saa juonteet pois tehokkaasti ja ilman mitään erityisiä haittavaikutuksia. Saat otsarypyt pois turvallisesti ja ilman, että pankkitilisi huutaa tyhjyyttään.

Jätä siis kalliit purkit hyllylle ja valitse luontainen ja sisäisesti nautittava kollageenilisä. Saat otsarypyt pois ja kehosi voi paremmin – kollageeni ei nimittäin saa vain juonteita pois, vaan se myös vähentää nivelkipuja!

Otsarypyt: hoito on helppoa ja edullista

Otsaryppy on monen naisen pahin viholainen. Ikääntymistä ei voi kukaan kuitenkaan välttää ja otsarypyt ovat luonnollinen merkki iän karttumisesta. Vaikka otsajuonteet ovatkin luonnollinen asia, ei niiden kanssa ole pakko oppia elämään.

Edellä mainitut viisi keinoa vievät juonteet pois kotikonstein. Ne ovat edullinen ja nopea tapa saada otsajuonteet piiloon ja varmistaa ihosi hyvinvointi!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab