Ihon kollageenin vahvistaminen ehkäisee & tasoittaa ryppyjä

Oletko koskaan kuullut kollageenista? Kollageeni on elimistömme liima, joka huolehtii kasassa pysymisestämme. Ihoa vahvistava kollageeni on eniten kuitenkin kohuttu ryppyjen ja juonteiden tasoittajana. Kollageeni on eniten kuitenkin kohuttu ryppyjen ja juonteiden tasoittajana. Älä kuitenkaan sorru kollageenivoiteisiin, sillä ihon kollageenin vahvistaminen tapahtuu sisältäpäin.

Ihon kollageenin vahvistaminen & sen hyödyt

Jokainen meistä tarvitsee kollageenia. Ihoa vahvistavaKollageeni on tukikudostemme proteiini, joka huolehtii kaikesta aina ihon hyvinvoinnista nivelten toimivuuteen saakka. Kollageenia on olemassa jopa 28 eri tyyppistä, joista tunnetuimpia ovat tyypin I, II ja III kollageenit.

Ihon kollageeni on tyypin I kollageenia. Tyypin I kollageenia meillä on elimistössämme eniten. Koska tyypin I kollageeni pitää huolen ihon kimmoisuudesta, on ihon kollageenin vahvistaminen syytä aloittaa ajoissa.

Ihon kollageenin vahvistaminen muun muassa siis:

  • Ennaltaehkäisee ryppyjä ja juonteita
  • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
  • Lisää ihon kimmoisuutta sekä
  • Tekee ihosta terveemmän näköisen ja tuntuisen

Elimistömme tuottaa kollageenia luonnollisesti. Tuotanto alkaa kuitenkin vähentyä noin 25-30 ikävuoden tienoilla. Ihon terveydestä ja nuorekkuudesta huolehtimiseksi tässä iässä tulisi kollageenin tuotannon vahvistamiseen ja lisäämiseen alkaa kiinnittää huomiota.

Parhaat kollageenituotteet ryppyjen sekä juonteiden hoitoon ja ehkäisyyn

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab
Madaltaa ryppyjä kahdeksassa viikossa. Vaikuttaa kaikkialla ihossa - tehoaa myös selluliittiin. Kliinisesti tutkittu tuote.
-50% alennus!
Osta täältä »
MarineCollagen
Pure Marine Collagen
Valmistettu todella korkealaatuisesta NatiCol® Marine -kollageenista. Pitää huolta ihosta, luista sekä nivelistä.
Korkealuokkainen!
Osta täältä »
Marine Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo on paketti, jossa on kaksi toistensa tehokkuutta tukevaa tuotetta. Marine Collagen Advanced + Collagen Kasvonaamio.
Yhdistelmäpakkaus!
Osta täältä »

Kollageenin luonnollisen vahvistamisen TOP3

Vaikka elimistömme tuottaa kollageenia luonnollisesti, ei tämäkään kestä ikuisesti. Kollageenin tuotannon väheneminen alkaa näkymään roikkuvana ja löysänä ihona, sekä tietenkin ryppyinä ja juonteina. Ihon kollageenin vahvistaminen onnistuu kuitenkin luonnollisin keinoin. TOP3 keinot tähän ovat erilaiset ruoka-aineet, luonnolliset kollageenijauheet sekä elämäntavat.

Ruoka

Yksi terveyteemme suurimmin vaikuttavista asioista on tietenkin ruoka. Tietyt ruoka-aineet voivat myös suuresti vaikuttaa ihomme kollageenin vahvuuteen. Ihon kollageenin lisääminen vaatii esimerkiksi lysiini ja proliini aminohappoja, mutta myös C-vitamiinia.

C-vitamiinirikkaat ruuat ovat siis listan kärkipäässä henkilöille, joita kiinnostaa ihon kollageenin vahvistaminen. Eri ruoka-aineista voi saada myös kollageenin muodostumiseen ja vahvistamiseen tarvittavia aminohappoja. Ihon kunnosta huolehtimiseksi, pyri lisäämään ruokavalioosi ainakin seuraavia ruoka-aineita:

  • Mustikka
  • Mansikka
  • Tomaatti
  • Tummanvihreät vihannekset

Kollageenijauhe

Ruokavaliosta huolehtiminen ei aina onnistu toivotulla tavalla. Ihon kollageenia voi vahvistaa onneksi myös muilla luonnollisilla keinoilla. Yksi näistä keinoista ovat supersuositut kollageenijauheet. Ihon kollageenin lisääminen kollageenijauheilla sopii kaikille aikuisille.

Kollageenijauheet ovat sisäisesti nautittavia kollageenin tuotantoa buustaavia kollageenivalmisteita. Kollageenijauheista suosittuja tekee niiden tutkitusti todistettu teho. Kollageenijauheet käyvät esimerkiksi ryppyjen ja juonteiden tasoittamista toivoville sekä ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta kaipaaville henkilöille.

Lääkkeet helposti ja turvallisesti 73 eri vaivaan verkkoapteekkimme kautta Katso hoidot tästä Nuoli

Elämäntavat

Elämäntapojen merkitystä ihon hyvinvoinnille ei todennäköisesti kukaan voi ylikorostaa. Elämäntavat, niin hyvät kuin pahatkin, näkyvät nimittäin tavallisimmin ensimmäisenä ihollamme. Elämäntavoista erityisesti epäterveellinen ruokavalio, tupakointi ja riittämätön uni voivat vaikuttaa kollageenin vahvuuteen.

Oslo Skin Lab
Kuten aiemmin mainittua, kollageenin vahvistaminen onnistuu tietyillä ruoka-aineilla. Kollageenin muodostumista on mahdollista myös häiritä epäterveellisillä ruokailutottumuksilla. Jos ruoka on jatkuvasti ravinteetonta, on sanomattakin selvää, että tämä alkaa näkymään myös ihon huonona kuntona.

Tupakoinnin aloittaminen tai jatkaminen on yksi hirveimmistä valinnoista, minkä ihminen voi ihonsa kunnon suhteen tehdä. Tupakan myrkyt voivat vaikuttaa suoraan myös kollageeniin ja vanhentaa ihoa huomattavissa määrin ennenaikaisesti. Tupakoinnin lopettaminen tulisi olla jokaisella ensimmäinen askel kohti terveempää, nuorekkaampaa, ihoa.

Elämäntavoista uni vaikuttaa myös ihon kollageeniin. Vaikka riittävä ja laadukas uni pitää meidät virkeinä, edesauttaa se myös kollageenin tuotantoa tukevien hormonien toimintaa. Kokeile siis nukkua edes yksi tunti tavallista enemmän ja pitkällä aikavälillä voit nähdä positiivisia tuloksia virkeystasojen lisäksi myös ihossasi.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab