Ikääntyvän ihon hoito kotikonstein – Helppoa ja tehokasta

Ikääntyvä iho on asia, joka tulee väistämättä jokaisen ihmisen kohdalle jossain vaiheessa elämää. Toisilla siitä tulee nopeammin ongelma kuin toisilla, ja toisia se häiritsee enemmän kuin toisia. Kukaan ei kuitenkaan varmasti pidä ryppyjen muodostumisesta kasvoille. Tästä syystä ikääntyvän ihon hoito on erittäin puhuttu asia, jolloin myös markkinoilta löytyy satoja erilaisia tuotteita, joilla ikääntyvää ihoa voi hoitaa. Mitkä niistä sitten oikeasti toimii?

Ikääntyvän ihon hoito kannattaa aloittaa näillä keinoilla

Epätoivon iskiessä on helppo saada satojakin euroja kulumaan erilaisiin kauneustuotteisiin, joiden luvataan ehkäisevän ja silottavan ryppyjä. Ennen kuin lähtee ihan mahdottomia summia käyttämään näihin tuotteisiin, niin kannattaa kokeilla näitä, joilla on oikeasti todettu olevan vaikutusta.

Kollageeni

Kollageeni on ainesosa, jota löytyy lähes jokaisesta ryppyvoiteesta. Se on yksi ihmisen kehosta luonnollisesti löytyvistä proteiineista, jota esiintyy ihossa, luissa, jänteissä ja rustoissa. Kuten monien muidenkin ainesosien määrä, niin myös kollageenin määrä laskee ikääntyessä. Mitä vanhemmaksi tulet, niin sitä vähemmän kollageenia kehossasi esiintyy. Tämä taas johtaa ikääntymisen tuomiin muutoksiin iholla, kuten juuri ryppyihin.

Yksi tehokkaimmista tavoista hoitaa ryppyjä sekä myös ehkäistä niiden syntymistä on kollageenijauhe. Luonnollinen apu ikääntyvälle iholle, on helppo nauttia vesilasillisen kanssa. Ryppyvoiteisiin ja muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna se on todella nopea ja helppo hoitomuoto. Ikääntyvän ihon hoito on varmasti monilla tuntunut todella työläältä, ja myöskin mahdollisesti kalliilta. Vaikka käyttäisit näitä ryppyvoiteita, tai muita tuotteita, niin kannattaa ottaa osaksi ikääntyvän ihon hoitoa kollageeni, jolla on oikeasti tutkittu olevan vaikutusta ihon hyvinvointiin.

Kokeile nyt Oslo Skin Lab -kollageenivalmistetta puoleen hintaan! (-50%)

Oslo Skin Lab

Auringolta suojaaminen

Aurinko saa iholla aikaa kauniin rusketuksen kesäisin, mutta se myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa. Tästä syystä on erityisen tärkeää suojata iho auringolta. Mitä vanhemmaksi tulet, niin sitä heikommaksi ihon auringonsäteiden vastaanottokyky tulee, jolloin iho palaa herkemmin. Muista siis rasvata ihoa kuumaan auringonpaisteeseen mentäessä. Tällä tavalla ehkäiset ihon ikääntymistä tehokkaasti.

Vesi

Veden juonti pitää huolta ihon hyvinvoinnista. Vettä ei turhaan kutsuta elämän eliksiiriksi, vaan sillä on todella iso rooli koko kehon hyvinvoinnissa. Vesi pitää huolen ihon kosteudesta ja ihon kimmoisuudesta, jolloin ryppyjä ei pääse muodostumaan yhtä helposti. Muista juoda vähintään 1,5 litraa vettä päivittäin. Veden juomisen lisäksi kannattaa huolehtia kasvojen pesusta aamuisin ja iltaisin. Eli vesi tekee kasvoille hyvää niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin.

Kosteus- ja muut voiteet

Kuten olikin jo puhetta, niin markkinoilta löytyy kymmeniä ja satoja eri voiteita kasvoille. Näillä voiteilla pidät yllä ihon normaalia kosteutta. Kun iho pääsee kuivumaan kasvoilla, niin elimistö pyrkii luonnollisesti kosteuttamaan ihoa, jolloin iho rasvoittuu. Tämä taas johtaa ihon epäpuhtauksiin. Ihovoiteiden ja ryppyvoiteiden käyttäminen on siis myös suotavaa. Valitse yksi tietty merkki, jonka tuotteita käytät. Kaikkia mahdollisia tuotteita ei kannata iholle levittää epätoivon partaalla. Tällä tavalla vain rasitat ihoa sekä lompakkoasi.

Ikääntyvän ihon hoito onnistuu siis myös tehokkaasti kotona ilman kalliita hoitotoimenpiteitä. Eri klikinoilla on tietysti mahdollista tehdä erilaisia ikääntymiseen liittyviä hoitoja, mutta ihon hoitaminen on helpoin ja halvin aloittaa ihan luonnollisista kotona tehtävistä hoidoista.

Oslo Skin Lab

Jaa tämä artikkeli:

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Testosteroni mielletään usein machoilu -hormoniksi. Mutta miesten ja myös naisten on tärkeä säilyttää testosteronitasapaino, sillä se on tärkeää kehon hyvinvoinnille.
Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta voi tuntua ikävältä yllätykseltä peiliin katsottaessa. Kun ohimoiden hiukset alkavat ohentua tai hälvetä, voi moni mieltää sen olevan
Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Jos painonpudotus on haaveissasi, täytyy sinun kiinnittää katseesi ruokalautasellesi. Totuus nimittäin on, että noin 70% laihduttamisesta on kiinni ruokavaliostasi. Hankalat

Vastaa