Paras kollageeni iholle? Oikea valinta tuo näkyviä tuloksia

Taistelu ikääntymisen merkkejä vastaan voi alkaa jo parikymppisenä, mutta vaihtoehtoisesti myös keski-iän kultaisina vuosina. Aloittipa taistelun missä iässä tahansa, tulisi jokaisen luottokeinon olla kollageeni. Tiesitkö jo, että paras kollageeni iholle tulee nauttia sisäisesti, voiteisiin turvautumisen sijaan? Tee oikea valinta ja nauti nuorekkaammasta, hyvinvoivasta, ihosta.

Valitse oikea kollageeni tyyppi

Kollageeni on tukikudostemme proteiini, joka huolehtii siis muun muassa ihomme elastisuudesta, kosteudesta ja rypyttömyydestä. Kollageenista on puhuttu paljon viimevuosina, mutta monelle on edelleen epäselvää kollageenien erot. Kyllä, kollageenia on olemassa montaa erilaista.

Miksi kollageenin tyypillä sitten oikein onkaan merkitystä? Kollageenityypistä riippuu se, mihin kollageenilla on elimistössämme vaikutusta. Paras kollageeni iholle on ylivoimaisesti tyypin I kollageeni, kun esimerkiksi tyypin II kollageeni puolestaan toimii nivelten vahvistajana.

Paras kollageeni iholle

Paras kollageeni iholle nautitaan sisäisesti

Kollageenin tyypin lisäksi on tärkeää tietää, millaisessa muodossa ihoa tulisi kollageenilla helliä. Paras kollageenin lähde on ehdottomasti sellainen, joka voidaan nauttia sisäisesti. Tämä johtuu siitä, että sisäisesti nautittava kollageeni tehostaa kollageenin luonnollista tuotantoa koko kropassa.

Sisäisesti nautittava kollageeni esimerkiksi vaikuttaa positiivisesti ihon kuntoon, olipa ikääntymisen merkkejä jo havaittavissa tai ei. Sisäisesti nautittava kollageeni on hydrolysoitu eli kollageenimolekyylit pilkottu pienemmiksi. Tämä varmistaa kollageenin toimivuuden ja tehokkaan imeytymisen elimistöön.

Paras kollageeni ravintolisä on nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti ihon hyvinvointiin vaikuttava. Suosituin kollageenin muoto on tällä hetkellä kollageenijauhe. Kollageenijauheiden suosio johtuu niiden helppokäyttöisyydestä ja nopeasti näkyvistä vaikutuksista.

Kollageenijauheiden käyttö & vaikutukset

Elimistön luonnollinen kollageenin tuotanto alkaa ihmisellä hiipua keskimäärin 25 vuoden iässä. Kollageeni ravintolisien käytön voi aloittaa jo siis näin varhain. Kollageenijauhe on tämän hetken helppokäyttöisin markkinoilta löytyvä kollageeni ravintolisä ja samalla paras kollageeni iholle.

Kollageenijauheiden käyttö on yksinkertaista. Toimi näin:

  • Ota kollageenijauhe mukaan päivittäiseen kauneusrutiiniisi
  • Sekoita ohjeiden mukainen määrä jauhetta nesteeseen tai vaikka aamupalan joukkoon
  • Tue kollageenin tuotantoa huolehtimalla myös C-vitamiinin saannistasi
  • Nauti uudenlaisesta itsevarmuudesta ja näkyvistä tuloksista jopa vain viikkojen kuluttua.

Kuinka kollageenijauheen tulokset sitten oikein näkyvät? Paras kollageenijauhe

  • Vaikuttaa ihon hyvinvointiin kaikkialla kropassa
  • Tasoittaa jo olemassa olevia ryppyjä ja juonteita
  • Ennaltaehkäisee juonteiden ja ryppyjen muodostumista
  • Parantaa ihon kosteustasapainoa
  • Ehkäisee ja tasoittaa ihon epätasaisuuksia sekä
  • Tekee ihosta kimmoisamman ja elastisemman.

Olipa henkilö siis 25- tai 55-vuotias, kollageeni ravintolisän käyttö parantaa aina ihon kuntoa. 25-vuotiaalla kollageenilisä voi auttaa välttämään ensimmäiset ikääntymisen merkit kauemmin. Keski-ikäiset puolestaan voivat kollageenijauheen avulla saada taas nuorekkaamman näköisen ja terveemmän ihon kauttaaltaan!

Oslo Skin Lab

Miksi kollageenivoiteet eivät toimi?

Vielä muutamia vuosia sitten kollageenin saannista huolehdittiin kollageenivoiteiden avulla. Markkinoilla on edelleen olemassa monia voiteita, joiden mainostetaan sisältävän kollageenia. Olemassa on kuitenkin hyvä syy, minkä vuoksi kollageenivoiteiden sijaan jokaisen tulisi valita kollageenijauhe.

Kuten aiemmin mainittua, kollageenimolekyylit ovat hyvin suurikokoisia. Molekyylit eivät siis kokonsa vuoksi pysty imeytymään ihon läpi, vaan jäävät ihon pinnalle. Tästä tietenkin seuraa se, etteivät tuotteet toimi halutulla tavalla. Unohda siis kollageenivoiteet ja hanki syötävä tai juotava kollageeni ravintolisä.

Jaa tämä artikkeli:

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Testosteroni mielletään usein machoilu -hormoniksi. Mutta miesten ja myös naisten on tärkeä säilyttää testosteronitasapaino, sillä se on tärkeää kehon hyvinvoinnille.
Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta voi tuntua ikävältä yllätykseltä peiliin katsottaessa. Kun ohimoiden hiukset alkavat ohentua tai hälvetä, voi moni mieltää sen olevan
Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Jos painonpudotus on haaveissasi, täytyy sinun kiinnittää katseesi ruokalautasellesi. Totuus nimittäin on, että noin 70% laihduttamisesta on kiinni ruokavaliostasi. Hankalat

Vastaa