Paras kollageenituote ihonhoidossa 2019

Ihon hyvinvointi ei vain tunnu, mutta näkyy aina myös ulospäin. Ihonhoidossa tavallisimpia tuotteita ovat erilaiset voiteet, seerumit ja naamiot, mutta nykyisin myös kollageeni. Ihomme keskimmäinen kerros muodostuu pääosin nimenomaan kollageenista ja on tärkeä osa hyvinvoivaa ihoa. Paras kollageenituote hoitaa ihosi juonteet ja rypyt kuntoon.

Kollageenituotteet ovat vallanneet kauneudenhoidon markkinat. Kollageenituotteista suosituimpiin kuuluvat kollageenijauheet, joita saa nykyisin täysin mauttomina. Kollageenituotteiden parhaimpiin vaikutuksiin kuuluvat tasoittuneet juonteet, sekä kimmoisampi ja terveempi iho.

Mitä kollageeni on?

Kollageeni on monelle tuttu käsite kauneudenhoidossa. Kollageeni on kuitenkin virallisesti tukikudosten proteiini. Kollageenia on olemassa pääasiallisesti kolmea eri tyyppiä, joista jokainen ilmenee eri osissa elimistöä. Kollageenia ihmisen elimistössä on esimerkiksi jänteissä, rustossa ja ihossa.

Kollageenin tuotanto elimistössä on vilkasta noin 25-30 ikävuoteen saakka, kunnes se hiljalleen vähenee. Tästä syystä kehitetty on erilaisia kollageenituotteita. Ihonhoitoon käytetyt kollageenituotteet sisältävät tavallisesti ainakin tyypin I kollageenia. Tämä johtuu siitä, että ihomme verinahka muodostuu jopa yli 80 prosenttisesti juuri tyypin I kollageenista.

Parhaat kollageenituotteet ryppyjen sekä juonteiden hoitoon ja ehkäisyyn

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab
Madaltaa ryppyjä kahdeksassa viikossa. Vaikuttaa kaikkialla ihossa - tehoaa myös selluliittiin. Kliinisesti tutkittu tuote.
-50% alennus!
Osta täältä »
MarineCollagen
Pure Marine Collagen
Valmistettu todella korkealaatuisesta NatiCol® Marine -kollageenista. Pitää huolta ihosta, luista sekä nivelistä.
Korkealuokkainen!
Osta täältä »
Marine Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo on paketti, jossa on kaksi toistensa tehokkuutta tukevaa tuotetta. Marine Collagen Advanced + Collagen Kasvonaamio.
Yhdistelmäpakkaus!
Osta täältä »

Erilaiset kollageenituotteet

Kollageenituotteita on olemassa monia erilaisia. Olemassa on kollageenia nivelvaivoihin, mutta jopa suositumpia ovat kollageenituotteet ihonhoitoon. Paras kollageenituote riippuu omista toiveista, mutta vaihtoehtoina löytyy muun muassa:

  • kollageenipistoksia
  • kollageenivoiteita
  • ja kollageenijauheita.

Kollageenipistokset ovat vaihtoehdoista radikaalein ja suosittu pääasiassa julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Kollageenivoiteet olivat ennen suosittuja, mutta niiden tilalle ykkössijalle on noussut sisäisesti nautittavat kollageenijauheet.

Paras kollageenituote nautitaan sisäisesti

Paras kollageenituote on vuonna 2019 ehdottomasti ollut mauton kollageenijauhe. Vielä vuosi sitten kollageenijauheissa oli ikävä sivumaku, mutta ei enää. Mauton kollageenijauhe voidaan nauttia sekoitettuna veteen tai muuhun juomaan. Toiset taas suosivat jauheen nauttimista esimerkiksi aamupuuron seassa.

Minkä vuoksi sisäisesti nautittava kollageeni on sitten parempi kuin esimerkiksi voiteet? Kollageeni molekyylit ovat melko suurikokoisia. Kollageenin imeytyminen ihon ylimmän kerroksen läpi on siis lähes mahdotonta. Tällöin kollageeni ei pääse vaikuttamaan sille oikeassa paikassa, eli ihon toisessa kerroksessa, verinahassa.

Että kollageenituote vaikuttaisi sille kuuluvalla tavalla tulee tuote siis nauttia sisäisesti. Sisäisesti nautittavat kollageenituotteet tavallisesti sisältävät aminohappoketjuiksi pilkottua kollageeniproteiinia. Tutkimukset ja monet kuluttajat ovat huomanneet tuloksia jopa vain viikkojen kuluessa tuotteen käytön aloittamisesta.

Paras kollageenituote - Oslo Skin Lab
Terveellinen Elämä suosittelee tätä Oslo Skin Labin kehittämää laadukasta ja tutkitusti toimivaa kollageenituotetta. Se on mauton jauhe, joka on helppo sekoittaa juomaan. Tuote lisää ihon kimmoisuuta ja vähentää ryppyjä. – Tutustu täältä

Kollageenituotteiden vaikutus

Kuten jo todettua, paras kollageenituote vuonna 2019 on monipuolinen kollageenijauhe. Mauton kollageenijauhe on helppo nauttia esimerkiksi joka päivä aamupalan yhteydessä, mutta kuinka se oikeastaan vaikuttaa?

Ihonhoitoon tarkoitettujen kollageenituotteiden vaikutus on monipuolinen. Rypyt ovat yksi kauneushuoli, josta jokainen murehtii jossain vaiheessa elämäänsä avoimesti tai salaa. Sisäisesti nautitut kollageenivalmisteet muun muassa taistelevat ryppyjä vastaan. Kollageenituotteet siis silottavat juonteita ja tekevät olemuksesta nuorekkaamman.

Kollageeni ihon silottamisen ja ryppyjä tasoittavan vaikutuksensa lisäksi lisää ihon kimmoisuutta. Monet ovat huomanneet myös ihonsa kosteuden lisääntyneen. Kokonaisvaltaisesti kollageenituotteet saavat ihon voimaan paremmin, sekä näyttämään ja tuntumaan nuorekkaalta.

Lääkkeet helposti ja turvallisesti 73 eri vaivaan verkkoapteekkimme kautta Katso hoidot tästä Nuoli

Kenelle kollageenituotteet sopivat?

Kollageenin tuotannon vähentyminen elimistössä vuosi vuodelta on tosiasia, jota kukaan ei voi ikääntyessään välttää. Tämän vuoksi kollageenituotteet ovat erinomainen tapa pitää huolta ihosta. Kollageenituotteet sopivatkin parhaiten jokaiselle, joka on huomannut ihossaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Oslo Skin Lab
Kollageenituotteiden käytön aloittavat yleensä reilu 30-vuotiaat, jotka haluavat ensimmäisistä juonteistaan eroon. Kollageenituotteiden kehityttyä viime vuosina, lisäravinteihin huomiota ovat kiinnittäneet myös jo iäkkäämmätkin henkilöt. Sisäisesti nautittavat kollageenijauheet ovat juuri nyt kaiken ikäisten, yli 30 vuotiaiden, suosituin kollageenituote, joka sopii helppoutensa vuoksi kiireisellekin.

Paras kollageenituote, kollageenijauhe, sopii sinullekin, jos haluat:

  • ennaltaehkäistä ihon ikääntymisen merkkejä
  • tasoittaa jo muodostuneita ryppyjä ja juonteita
  • kimmoisamman ihon
  • tai vain huolehtia ihosi hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla.
Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab