Rypyt pois kotikonstein – parhaat vinkit

Monen ikääntyvän henkilön unelma on hoitaa rypyt pois kotikonstein. Tämä on onneksi nykyisin mahdollista monin eri keinoin, ja alla ovatkin listattuna kaikki parhaat vinkit rypyistä eroon pääsemiseksi. Nappaa taskuusi itsellesi parhaiten sopivat keinot, ja hoida tällä tavoin rypyt pois kotikonstein!

Ryppyjen muodostumisen syyt

Ryppyjen muodostumisen syynä on usein ikääntyminen, elämäntavat ja aurinko. Geenit taas vaikuttavat usein siihen, kenelle ryppyjä muodostuu aiemmin ja kenelle myöhemmin. Älä kuitenkaan anna geenien määrätä kohtaloasi, sillä yleensä ryppyjen muodostumiseen voi myös itse suuresti vaikuttaa. Ryppyjen ennaltaehkäisy on mahdollista elämäntapojen avulla, kun taas esimerkiksi erilaiset kollageenivalmisteet voivat hoitaa jo muodostuneet rypyt pois kotikonstein.

Ryppyjen ennaltaehkäiseminen

Jos ryppyjä on jo alkanut hiljalleen muodostua tai ryppyjen lähestyvää ilmestymistä epäilee, on ryppyjen ennaltaehkäisemisen aika. Elämäntapavalinnat ovat paras ryppyjen ennaltaehkäisy keino, ja niihin lukeutuvat muun muassa terveellinen ruokavalio, tupakoimattomuus, auringolta suojautuminen, sekä stressinhallinta.

Parhaat kollageenituotteet ryppyjen sekä juonteiden hoitoon ja ehkäisyyn

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab
Madaltaa ryppyjä kahdeksassa viikossa. Vaikuttaa kaikkialla ihossa - tehoaa myös selluliittiin. Kliinisesti tutkittu tuote.
-50% alennus!
Osta täältä »
MarineCollagen
Pure Marine Collagen
Valmistettu todella korkealaatuisesta NatiCol® Marine -kollageenista. Pitää huolta ihosta, luista sekä nivelistä.
Korkealuokkainen!
Osta täältä »
Marine Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo on paketti, jossa on kaksi toistensa tehokkuutta tukevaa tuotetta. Marine Collagen Advanced + Collagen Kasvonaamio.
Yhdistelmäpakkaus!
Osta täältä »

Syö terveellisesti

Terveellinen ruokavalio auttaa pitämään elimistön toimivana ja kunnossa. Iho on ihmisen suurin elin, jonka hyvinvointiin ruokavalio suuresti vaikuttaa. Terveellinen ja ravintorikas ruokavalio hellii ihoa ja pitää siis tietenkin myös rypyt loitolla kauemmin.

Älä tupakoi

Tupakointi on terveydelle vaarallista, mutta se myös vanhentaa ihoa. Ryppyjen muodostuminen erityisesti suun ympärille on tupakoitsijoille yleisempää. Tupakoinnin lopettaminen on yksi parhaista keinoista ennaltaehkäistä ryppyjä.

Oslo Skin Lab

Suojaudu auringolta

Kuinka monta kertaa olet ottanut aurinkoa liian kauan, palanut, ja miettinyt sitten, että ei yksi kerta pahaa tee. Todellisuudessa yksi eniten ryppyjä ennaltaehkäisevä keino on auringolta suojautuminen. Aurinko vanhentaa ihoa, mutta voi pahimmillaan aiheuttaa myös ihosyöpää. Älä siis suhtaudu aurinkoon vähätellen, sillä kesän kaunis rusketus voi vanhemmiten tuoda tullessaan enemmän ryppyjä tai jopa ihosairauksia.

Stressi vanhentaa

Stressi, tuo jokaisen aikuisen ihmisen ajoittainen kiusa. Stressi ei ainoastaan voi olla haitaksi henkiselle hyvinvoinnille, mutta se voi aiheuttaa fyysisiä vaivoja. Stressi vaikuttaa myös ikääntymisen näkymiseen, ja muodostaa ryppyjä. Stressin hallinta on siis ehdottomasti yksi tärkeä apu ryppyjen ennaltaehkäisyyn.

Rypyt pois kotikonstein – hoida tehokkaasti itse

Rypyt pois kotikonsteinRyppyjen ennaltaehkäisy on mahdollista vain tiettyyn pisteeseen saakka, minkä jälkeen on ryppyjen hoidon aika. Ei kuitenkaan hätää; kalliit laser- tai botox-hoidot eivät ole tarpeellisia, vaan kuka tahansa voi pyrkiä hoitamaan rypyt pois kotikonstein. Ryppyjen kotihoito on parhaimmillaan kaikkia kolmea; helppoa, nopeaa ja edullista.

Tuore kurkku

Oletko nähnyt tv:ssä, kuinka joku rentoutuu kurkkuviipaleet silmillä? Kurkku ei ole tosiaankaan vain koriste, vaan yksi helpoimmista ryppyjen kotihoitokeinoista. Kurkkuviipaleiden asettaminen tai kurkusta raastetun nesteen levittäminen kasvoille hoitaa rypyt pois kotikonstein nopeasti ja samalla pehmentää ihoa.

Kollageenivalmiste

Kollageenivalmiste on aivan uudenlainen, mutta tutkitusti tehokas tapa hoitaa ryppyjä. Kollageenivalmiste ei ole voide, vaan täysin mauton jauhe, jonka voi sekoittaa helposti esimerkiksi aamiaisella juoman tai ruuan joukkoon. Kollageenivalmiste hoitaa rypyt pois kotikonstein muuttamalla ihon kimmoisammaksi, ja silottamalla juonteita. Tämä uudenlainen kotihoitokeino näkyy ja tuntuu hyvinvoivana ihona, jopa jo kuukauden käytön jälkeen. Ryppyjen hoito kotikonstein on siis tehokkaampaa kuin luulet.

DreamWell
DreamWell

Öljyt

On paljon erilaisia öljyjä, jotka auttavat, hoitavat, ja tasoittavat jo muodostuneita ryppyjä. Esimerkiksi kookosöljy on sisältämiensä antioksidenttiensa vuoksi havaittu hyväksi keinoksi silottaa ryppyjä. Jos kookosöljyä ei satu kaapista löytymään, kasvojen ihon kevyt hieronta oliiviöljyn kanssa sekä pehmentää ihoa, että häivyttää ryppyjä. Kookos- ja oliiviöljyn lisäksi suosittuja ryppyjen kotihoitoon käytettyjä öljyjä ovat esimerkiksi risiini-, manteli- ja pellavansiemenöljyt.

Ihonhoitotuotteet

Erilaiset Anti-Age kasvorasvat ja kuorintatuotteet ovat erittäin suosittu tapa hoitaa ryppyjä. Ihonhoitotuotteita nimenomaan ryppyjen hoitoon on todella monia erilaisia, ja itselle sopivin kannattaa aina etsiä kosmetologin tai muun alan ammattilaisen kanssa. Itselle sopivimman ihonhoitotuotteen löytäminen voi olla työlästä, minkä vuoksi kollageenivalmisteet ovat ajoittain helpompi ratkaisu ryppyjen kotihoitoon.

Vitamiinit

Myös erilaisilla vitamiineilla on todettu olevan vaikutus ihon hyvinvointiin. Yksi tärkeimmistä vitamiineista on D-vitamiini. D-vitamiini huolehtii elimistön yleisestä hyvinvoinnista, ja onkin erittäin tärkeässä roolissa oikeastaan lähes kaikissa elimistön toiminnoissa. Sen on todettu parantavan myös ihon laatua pitäen sen kosteana ja kimmoisana. D-vitamiinilisää tulisi syödä Suomessa ainakin syksyksystä kevääseen, mutta suositeltavaa olisi ympärivuotinen D-vitamiinilisän käyttö.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab