Hiusten kasvun nopeuttaminen on mahdollista näillä tuotteilla

Hiusten kasvun nopeuttaminenElämäntavoilla ja ruokavaliolla vaikuttaa paljon siihen miten elimistö voi sekä toimii, mutta niillä vaikutetaan myös paljon ulkoisiin ominaisuuksiin, kuten esimerkiksi hiuksiin. Hiusten kasvun nopeuttaminen on varmasti lähes jokaisen varsinkin naisen haave. Pitkät, tuuheat ja terveet hiukset ilman takkuja ovat monen naisen unelma. Kymmeniä eri hiustuotteita ja tapoja nopeuttaa hiusten kasvua on kokeiltu läpi, mutta mitään kunnolla toimivaa ei ole löydetty.

Tämä on varmasti hyvin tuttu tilanne monelle. Hiusten kasvua pystyy nopeuttamaan luonnollisesti syömällä oikeita vitamiineja sekä terveellisellä ruokavaliolla. Tietyillä ainesosilla on tutkittu olevan yhteyttä hiustenkasvuun ja niiden laatuun. Mitään järjettömän nopeita tuloksia ei ole mahdollista saada millään tuotteella, mutta kuitenkin huomattavaa parannusta hiusten laatuun sekä kasvunopeuteen on ajan kanssa saavutettavissa.

Hair, Skin & Nails Care Plus auttaa hiuksiasi kasvamaan!

Vahvista hiuksia

Hiusten kasvun nopeuttaminen

Hiusten kasvu on hyvin yksilöllistä. Toisilla hiukset kasvavat nopeasti, kun taas toisilla ne eivät tahdo kasvaa ollenkaan. Myös hiusten laatu vaihtelee suuresti. Halvoilla hiusväreillä ja tuotteilla on mahdollista pilata omien hiusten laatu, jolloin sen kasvukin hidastuu. Tällöin hius haaroittuu ja kuivuu helpommin, jolloin se ei enää kasva yhtä terveenä kuin ennen. Omilla valinnoilla on siis huomattava merkitys omien hiusten hyvinvointiin. Hiuksista tulisi pitää huolta ihan samalla tavalla kuin muustakin hygieniasta ja hyvinvoinnista.

Hiusten kasvun nopeuttaminen onnistuu muutamilla tuotteilla ja vitamiineilla. Hiusten kasvu perustuu pitkälti siihen mitä syöt.

Sinkki

Sinkki on yksi tehokkaimmista mineraaleista, joka pitää huolta hiusten hyvinvoinnin lisäksi ihosta sekä kynsistä. Lihasta saatava sinkki tekee hiuksista vahvempia, jolloin ne eivät haaroitu niin helposti. Sinkki tekee myös hiuksista taipuisampia ja lujempia, joten ne eivät harjatessa tai kammatessa irtoa samalla tavalla mitä heikot hiukset. Sinkkiä suositellaan myös saatavaksi ravintolisänä ruoan ohelle. On olemassa erikseen tuotteita, jotka ovat suunniteltu hiusten sekä ihon hyvinvoinnille, jotka sisältävät juuri pääasiassa sinkkiä. Näiden tuotteiden säännöllisellä käytöllä hiusten kasvun nopeuttaminen on mahdollista.

D-vitamiini

D-vitamiinilla on todettu olevan vaikutusta hiusten hyvinvointiin. Auringonvalosta saatavan D-vitamiinin saanti on Suomessa talvella hyvin heikkoa jolloin suositellaan D-vitamiinilisän syömistä. D-vitamiinin yksi tehtävistä on auttaa kalsiumia imeytymään paremmin elimistöön, joka edistää solujen toimintaa. D-vitamiinilla on jo yksinään mahdollista parantaa hiusten ja varsinkin päänahan hyvinvointia.

D-vitamiini

Vesi

Vedellä on myös erittäin suuri merkitys hiustesi hyvinvointiin. Vesi pitää huolen ihon kosteudesta, joten se on tehokas tapa ehkäistä myös päänahan kuivumista sekä hilseilyä. Vesi huolehtii myös hiustesi kosteudesta ja estää niitä kuivumasta. Vettä tulisi jokaisen aikuisen juoda vähintään 1.5 litraa päivittäin. Huolehdi siis kehon nesteytyksestä pitkin päivää. Isoja määriä vettä ei kannata kerralla juoda, vaan jakaa se tasaisesti koko päivälle.

Kärsitkö hiustenlähdöstä?

ProvexinMonet kärsivät myös hiustenlähdöstä. Miehillä kaljuuntuminen on yleistä vanhemmalla iällä ja naisilla taas hiusten harventuminen sekä ohentuminen. Näitä on myös mahdollista ehkäistä tehokkaasti yllä mainituilla vinkeillä. Hiusten säännöllinen hoitaminen ehkäisee tehokkaasti hiusten kuivumista sekä hiustenlähtöä.

Hiustenlähtöön on kehitetty myös valmisteita, jotka edistävät hiustenkasvua ja vähentävät hiustenlähtöä. Provexin on suosituin lääketieteellinen valmiste, jonka on todistettu edistävän hiusten kasvua. Hiusten kasvun nopeuttaminen on siis mahdollista tämän valmisteen avulla. Provexiniin ei tarvitse reseptiä, vaan sitä pystyy jokainen tilaamaan netistä. Säännöllisellä hoidolla Provexinilla ja yllämainituilla vinkeillä on mahdollistaa nopeuttaa hiustenkasvua, ja estää kaljuuntuminen sekä hiusten harventuminen.

Ota nämä vinkit käyttöösi, niin huomaat varmasti eron hiustesi laadussa jo muutamassa viikossa. Pienillä muutoksilla omiin elämäntapoihin voi saada suuria muutoksia aikaan kehossa.

Vahvista hiuksia

Jaa tämä artikkeli:

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Flunssa ei ole kiva juttu ja flunssakauden lähestyessä kannattaa ryhtyä miettimään keinoja flunssan ehkäisyyn ja sen hoitoon. Yksi helpoin ja
Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Jos harjaan jää paljon hiuksia tai hiukset näyttävät ohenevan, on tärkeä tarkkailla tilannetta. Mistä johtuu hiustenlähtö ja voiko hupenevia hiuksia
Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Joskus lääke ahdistukseen ja unettomuuteen voi tuntua ainoalta vaihtoehdolta hoitaa näitä ikäviä oireita. Mutta näitä elämää rajoittavia oireita ei tarvitse

Vastaa