Kuinka kasvattaa ripsiä öljyjen avulla

Öljyt ovat luontainen ja tehokas tapa kuinka kasvattaa ripsiä niitä vahingoittamatta. Tässä vinkit, joiden avulla saat tuuheat ripsit kotikonstein.

Ripset antavat kasvoille ja katseeseen ryhtiä ja naisellista säihkyä. Oikealla ripsihuollolla voi varmistaa, että ripset pysyvät hyvinvoivina ja terveinä. Mutta miten kasvattaa ripsiä kotikonstein ja onko se edes mahdollista? Vastaus on kyllä ja luonnolliset öljyt ja niiden sekoitukset ovat tehokas ja oikeasti toimiva tapa kuinka kasvattaa ripsiä.

3 parasta öljyä ripsien kasvatukseen

Ripset sisältävät keratiinia aivan kuten hiuksetkin ja siksi niiden kuntoon ja kestävyyteen voi vaikuttaa takaamalla riittävä ravinteiden saanti. Ripsille tärkeitä ravinteita löytyy runsaasti juuri erilaisista öljyistä, jotka voivatkin siten nopeuttaa ripsien kasvua.

Suositut tuotteet ripsien kasvatukseen ja hyvinvointiin
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Queenlash
 • Queenlash
  Queenlash ripsiseerumi tuuheuttaa, pidentää ja tummentaa 100% luonnollisella tavalla.
  Kokeile tarjoushintaan 9,90€!
  SUOSITELTU!
Lash XLR8
 • Lash XLR8
  Lash XLR8 ripsiseerumi antaa ripsiin ja kulmakarvoihin enemmän volyymia. Ripsiseerumi antaa sinulle täyteläisemmät ripset.
  Katso tuotteen tiedot!

Tässä kolme parasta öljyä ripsien kasvattamiseen.

1. Risiiniöljy

Risiiniöljy on yksi tehokkaimmista ja suosituimmista keinoista saada pidemmät ripset kotikonstein. Ripsiöljy sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja, jotka antavat ripsille ravinteita sekä kosteuttavat ripsiä, estäen niiden katkeilua. Risiiniöljyä on saatavilla netistä.

Toinen tehokas öljy ripsille on oliiviöljy. Oliiviöljy pehmentää ripsiä ja varmistaa siten, etteivät ne katkeile turhaan. Oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka takaavat ripsien riittävän ravinteiden saannin. Tätä öljyä löytyy todennäköisesti jo valmiiksi jokaisen keittiöstä.

3. Kookosöljy

Kookosöljy on ravinnerikas öljy, jonka avulla voit kasvattaa ripsiä kotikonstein. Se ei vain kosteuta ripsiäsi vaan poistaa erilaiset liat ripsistä tehokkaasti. Tämä varmistaa niiden hyvinvoinnin estämällä esimerkiksi tulehduksia. Kookosöljyä on niin apteekeissa kuin ruokakaupoissakin sekä netissä luontaistuotekaupoissa.

Ripsiseerumi

Ohje öljyjen käyttöön

Yllä mainittujen öljyjen käyttö on helppoa. Parhaiten öljyn hyödyt saa irti käyttämällä niitä kaikkia yhtä aikaa. Sekoituksen tekoon voi toki käyttää vain kahtakin öljyä, mikäli sinulla ei ole kaikkia kolmea käytössäsi.

Tässä helppo ohje kuinka kasvattaa ripsiä öljyjen avulla. Sinun tarvitsee vain:

 • Sekoita seos laittamalla kaikkia haluamasi öljyjä samassa suhteessa.
 • Pese ripset ja ripsien alue huolellisesti.
 • Levitä öljyä ripsiin välttelemällä silmiä ja ihoa. Levittämiseen voi käyttää vaikkapa vanupuikkoa.
 • Jätä öljy ripsiin yönajaksi.
 • Pese naamasi ja ripset aamulla normaalisti.

Tee hoito joka ilta ja pian sinulla on tuuheammat ja terveemmännäköiset ripset!

Kuinka kasvattaa ripsiä seerumien avulla?

Luontaistuotteiden lisäksi tuuheammat ripset on mahdollista saada erilaisten valmiiden seerumeiden avulla. Ripsien kasvatusseerumeita on olemassa monenlaisia ja ne ovat tehokas tapa vauhdittaa ripsien kasvuja.

Seerumeita käyttäessä on kuitenkin tärkeä muistaa, että niiden teho perustaa säännölliseen ja oikeanlaiseen käyttöön. Yhden kerran jälkeen ihmeitä on turha odottaa, vaan seerumia tulee käyttää vähintään muutama viikko säännöllisesti, jotta tulokset alkavat näkyä, aivan kuten öljyhoitoakin.

DreamWell
DreamWell

Ruoka avuksi ripsien kasvatukseen

Yllä olevien konstien lisäksi ripsien terveyteen vaikuttaa kehosi kokonaisvaltainen hyvinvointi. Varsinkin ravinnolla on suuri merkitys hiusten, ripsien ja kynsien hyvinvoinnissa. Oikeanlainen ravinto onkin tehokas keino kuinka kasvattaa ripsiä ja kulmia, sekä säilyttää niiden tuuheus ja terveys.

Ripsien terveyden kannalta tärkeimpiä vitamiineja ja hivenaineita ovat:

 • Magnesium
 • Sinkki
 • B6-vitamiini

Näitä on mahdollista saada lihasta, sisäelimistä, pavuista ja esimerkiksi monista vihreistä vihanneksista. Myös ravinnelisistä voi olla apua, mikäli kärsit edellä mainittujen vitamiinien ja hivenaineiden puutteesta.

Jos siis mietit kuinka kasvattaa ripsiä, ota edellä mainitut vinkit käyttöön. Pian sinullakin on säihkyvät ja kauniit ripset!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab