Miten saada paksummat hiukset? – 3 hyvää vinkkiä

Kaapistasi löytyvillä aineksilla pääset jo alkuun siihen miten saada paksummat hiukset. Tässä vinkit tuuheaan ja hyväkuntoiseen tukkaan!

Hiusongelmat ovat hyvin kiusallisia niin miehille kuin naisillekin. Hiusten ohentuminen on usein luonnollinen asia, vaikka taustalla voikin olla monia eri syitä. Hiusongelmien hoitoon löytyy kuitenkin paljon luonnollisia keinoja ja hiuksia voi vahvistaa pienillä teoilla sekä elintapamuutoksilla. Onneksi on olemassa joukko keinoja miten saada paksummat hiukset.

Suositut tuotteet hiusten hoitamiseen ja hyvinvointiin
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
TRX2
 • TRX2 Hiusravinne
  TRX2 hiuskapelit ovat luonnollisia ja turvallisia. Tehokas hoito hiusten hyvinvointiin!
  Katso tuotteen tiedot! SUOSITELTU!
Swiss Clinic Hair Renewal
 • Hair Renewal
  Swiss Clinicin kehittämä kosmeettinen hoito, joka vähentää tehokkaasti hiustenlähtöä ja antaa elinvoimaa hiuksille.
  Katso tuotteen tiedot!
Polynesian Monoi
 • Polynesian Monoi
  Monoi on Samoalta ja Ranskan Polynesian raaka-aineista valmistettu upea tuote hiusten sekä myös ihon hyvinvointiin.
  Katso tuotteen tiedot!
Whamisa
 • Whamisa Organic hiusvesi
  Hiuspohjaa sekä -juuria ravitseva hiusvesi, joka on valmistettu kasviuutteista. Kosteuttaa tehokkaasti päänahkaa ja hiuksia.
  Katso tuotteen tiedot!

Mistä hiusten ohentuminen voi johtua?

Kuten todettu, hiusten ohentuminen voi johtua monista eri syistä. Yleisimmät syyt hiusten ohentumisen sekä kaljuuntumisen taustalla ovat:

 • Ikääntymisen aiheuttamat hormonaaliset muutokset kehossa.
 • Geenien aiheuttamat hiusongelmat.
 • Huono ravinteiden saanti.
 • Erilaiset allergiat tai reaktiot kemikaaleille ja muille tuotteille.
 • Erilaiset sairauksista johtuvat komplikaatiot ja muutokset kehossa, varsinkin sen hormonituotannossa.
 • Mahdolliset lääkitykset.

Näiden lisäksi myös vääränlainen tai jatkuva hiustuotteiden käyttö voi huonontaa hiusten kuntoa.

DreamWell

Miten saada paksummat hiukset?

Vaikka hiusten ohentuminen voikin johtua monesta syystä, voit saada paksut hiukset takaisin kokeilemalla erilaisia luonnollisia keinoja. Tässä kolme keinoa miten saada pitkät ja paksut hiukset.

1. Kohdennetut hiustenhoitotuotteet

Markkinoilla on olemassa joukko erilaisia hiustenhoitotuotteita, joiden avulla on mahdollista saada paksut hiukset takaisin. Mutta kaupasta ostetut purnukat eivät ole ainut keino miten saada paksummat hiukset. Tässä muutama hoitokeino, joita kokeilla:

Kananmunanaamio

Vatkaa yksi tai kaksi kananmunaa ja levitä seos kosteisiin hiuksiin. Hiero kananmunat päänahkaan ja anna naamion vaikuttaa 30 minuuttia. Pese lämpimällä vedellä. Voit kokeilla naamiota kerran tai kahdesti viikossa.

Oliiviöljyhoito

Lämmitä oliiviöljyä kehon lämpöiseksi ja hiero sitä hellästi hiuspohjaan ja hiuksiin. Anna öljyn vaikuttaa noin 30 minuuttia ja pese se sitten huolellisesti pois. Jos mahdollista, öljyn voi myös antaa vaikuttaa yön yli. Suosittelemme myös ottamaan käyttöön hiusten vahvistamiseen tarkoitettuja öljyjä. Näillä tuotteilla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Avokado-oliiviöljynaamio

Voit myös yhdistää avokadon ja oliiviöljyn naamioksi. Murskaa yksi avokado oliiviöljylusikallisen kanssa. Hiero seos hiuksiin ja anna sen vaikuttaa 30 minuuttia. Pese lopuksi lämpimällä vedellä.

2. Terveellinen ravinto

Erilaisten hoitojen lisäksi on tärkeää taata hiusten ravinnon saanti. Ravinto on yleinen syy, miksi paksut hiukset ovat ohentuneet, joten ravinteiden syöminen on kätevä keino miten saada paksummat hiukset palaamaan.

Hiuksille tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja saa lisäämällä näitä ruoka-aineita päivittäiseen ruokavalioon:

 • Lohi
 • Kananmunat
 • Maapähkinät, mantelit, ja monet muut pähkinät
 • Kreikkalainen jugurtti
 • Pavut
DreamWell

Näiden lisäksi kannattaa myös turvautua netistä saataviin luontaistuotteisiin ja ravinnelisiin. Esimerkiksi kollageeni on elintärkeä hiusten hyvinvoinnin kannalta ja monet kollageenilisät ovat parhaita keinoja miten saada paksummat hiukset takaisin.

3. Riittävä lepo ja stressin välttäminen

Hiusten hyvinvointi ei riipu vain ulkoisesta hoidosta ja riittävistä ravinteista. Kehon hyvinvointiin vaikuttaa nimittäin myös se, kuinka mielesi voi. Jos kärsit stressistä, masennuksesta ja väsymyksestä, voivat hiuksesikin ohentua siinä sivussa.

Mikäli haluat saada paksut hiukset takaisin, tulee sinun tarkkailla unen saantiasi sekä sen laatua. Ihmisen tulee normaalisti saada noin kahdeksan tuntia unta yössä. Mikäli heräät väsyneenä pitkienkin yöunien jälkeen, voi unen laadussasi olla parantamisen varaa.

Paksut hiukset takaisin luonnollisesti ja turvallisesti

Jos hiuksesi ovat ohentuneet, kannattaa sinun kokeilla yllä olevia vinkkejä ja hoitokeinoja. Niiden avulla on mahdollista saada paksummat ja terveemmät hiukset luonnollisesti ja turvallisesti. Älä siis jää yksin hiusongelmiesi kanssa, vaan kokeile keinoja miten saada paksummat hiukset ja pian voit taas nauttia tuuheammasta tukasta!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab