Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Markkinat ovat täynnä erilaisia ryppyvoiteita. Mutta mikä on se paras silmänympärysvoide rypyille?

Silmänympärysalueen iho altistuu melkoisella rasitukselle pitkin päivää. Tämän alueen iho on varsin erilainen ja herkkä, joten jatkuva rasitus voi pian aiheuttaa erilaisia ongelmia. Siihen voi ilmaantuja ryppyjä, tummuutta ja turvotusta. Onneksi silmänympärysvoide rypyille voi auttaa estämään näitä ongelmia.

Mihin kiinnittää huomiota silmänympärysvoidetta valittaessa?

Koska silmänympärysalueen iho on hyvin herkkää, tulee oikean voiteen valintaan kiinnittää tarpeeksi huomiota. Hyvä silmänympärysvoide rypyille on tuote, joka:

 • Sisältää sopivasti antioksidantteja, ihoa uudistavia hivenaineita ja riittävästi ravinteita.
 • Ei sisällä hajusteita.
 • On tuubimuodossa, eikä purnukassa, sillä jälkimmäinen ei ole yhtä hygieeninen.
Suositut silmänympärysvoiteet
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Rejuve
 • ReJuve
  ReJuve on innovaatio ryppyjä ja ikääntymistä vastaan. ReJuve seerumin sisältämä ainesosat saavat ihostasi nuoremman näköisen.
  Katso tuotteen tiedot! Kokeile 30pv ilmaiseksi - SUOSITELTU!
Vichy seerumi
 • Vichy Liftactiv Serum
  Parabeeniton Liftactiv Serum on tehokas keino vähentää ryppyjä sekä hoitaa myös ripsiä.
  Katso tuotteen tiedot!
Madara
 • Madara Time Miracle
  Tehokas ja hellävarainen voide silmänympärysryppyjä vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille.
  Katso tuotteen tiedot!
Mossa
 • Mossa Eye Cream
  Mossan Firming Eye Cream on kehitetty +35v iholle. Tehokas ja nopeasti imeytyvä apu ryppyjä vastaan.
  Katso tuotteen tiedot!

Paras silmänympärysvoide rypyille riippuu tarpeistasi

Jokaisen iho on hieman erilainen ja siksi se paras silmänympärysvoide rypyille riippuu hieman tarpeistasi. Esimerkiksi ikä voi vaikuttaa ryppyvoiteen valintaan, sillä yli 50-vuotiaan naisen silmänympärysihon tarpeet ovat hieman eri kuin 30-vuotiaan.

Tämän lisäksi sinun tulee miettiä omia ihonhoitotottumuksiasi. Jos et juuri perusta vaikeaselkoisista ihonhoitorutiineista, haluat löytää jotakin helppokäyttöistä ja nopeaa. Tuotetta valittaessa sinun kannattaa kysyä itseltäsi:

 • Kuinka usein haluan käyttää tuotetta?
 • Voinko käyttää tuotetta meikin kanssa?
 • Tarvitsenko aurinkosuojaa?

Tämän lisäksi mietintään kannattaa ottaa muut silmänalueen ihon tarpeet. Haluatko vain ryppyjä silottavan tuotteen vai kärsitkö esimerkiksi tummista silmänalueista? Moni tuote kosteuttaa, mikä ei välttämättä ole kaikille aina se tarpeellisin asia. Kun tiedät mitä voiteelta haluat, on oikean tuotteen löytäminen helpompaa.

Paras silmänympärysvoide 2019

Paras silmänympärysvoide rypyille riippuu siis siitä, mitä tuotteelta haluat. Tässä muutama ehdotus voiteen valintaan. Nämä viisi tuotetta ovat kaikki erinomaisia ja suositeltuja ryppyvoiteita silmänalueen iholle, mutta jokaisella on omat vahvuutensa ja ne soveltuvat monenlaisille naisille.

ReJuve silmänympärysvoideReJuve

ReJuve on tehokas seerumi silmänympärysalueelle. Tämä kliinisesti tutkittu tuote alkaa toimimaan alle kahdessa viikossa, sen silottaessa ihoa ja tehden siitä mattapintaisen. ReJuve on ehdottomasti hyvä tuote heille, jotka tarvitsevat runsaasti kosteutta.

Tämän lisäksi tuote soveltuu kaikille naisille, jotka eivät halua viettää tunteja ihonhoitoon. Tätä seerumia ei nimittäin tarvitse levittää kuin kerran päivässä, joten laiskinkin ihonhoitoja saa tällä tuotteella tuloksia.

ReJuve kannattaa ottaa kokeiluun, varsinkin kun sitä voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivän ajan netistä löytyvän kampanjatarjouksen avulla!

Lue lisää ja tilaa tuote täältä ilmaiseksi kokeiluun >>

Vichy LiftactivVichy Liftactiv Eye silmänympärysvoide

Mikäli ihosi on herkkä ja silmäsi vuotavat herkästi, on tämä Vichyn silmänympärysvoide hyvä ottaa kokeiluun. Tuote on hypoallergeeninen ja hajusteeton, soveltuen ehdottoman hyvin esimerkiksi piilolinssien käyttäjille.

Tämän silmänympärysvoiteen vaikuttavana tekijänä on ramnoosi, jonka on todettu stimuloivan uusiutuvan ihokerroksen aktiivisuutta. Tuotetta käyttäessä nopeutat siis silmänympärysalueen ihon uusiutumista, minkä johdosta ihosta tulee sileämpi. Tuote poistaa myös silmänalusten tummuutta ja sitä kannattaa levittää tarvittavalla alueella kahdesti päivässä.

Lue lisää ja tilaa tuote täältä >>

MetaBurn
MetaBurn

Mossa voideMossa Firming Wrinkle Smoothing  Eye Cream

Mossan silmänympärysvoide on ehdottomasti yksi paras silmänympärysvoide 30+ -vuotisille naisille. Se on kehitetty juuri tälle ikäluokalle ja tuotteen mustaseljan antioksidantit korjaavat ihoa tehokkaasti tässä ihon uusiutumisen kannalta herkässä iässä.

Tuote on kliinisesti tutkittu ja 95% sitä käyttäneistä naisista totesivat sen silottavan ihoa, joten siitä löytyy runsaasti positiivisia kokemuksia. Tuotteen etuna on sen emulsiomainen koostumus, jonka johdosta se imeytyy kehoon nopeasti. Sinun ei tarvitse odottaa aamua tämän voiteen kuivumista ja imeytymistä, mutta sitä kannattaa ehdottomasti käyttää aamuin ja illoin.

Lue lisää ja tilaa tuote täältä >>

Vichy Slow AgeVichy Slow Age silmänympärysvoide

Vichyllä on toinenkin hyvä silmänympärysvoide, joka ottaa kokeiluun. Slow Age on toinen hyvä silmänympärysvoide 30+ -vuotisille naisille. Se on nimittäin valmistettu juuri alkavien ryppyjen estoon, eikä niinkään vanhempaa ihoa vahvistamaan.

Tämä silmänympärysvoide imeytyy varsin nopeasti ja se on todella tehokas poistamaan tummia silmänalusia. Sen antioksidanttipitoinen juuriuute raikastuttaa silmän ympäristöä ja saa silmänalusesi näyttämään levänneeltä ja energiseltä – vaikka yöunet olisivatkin jääneet vähiin! Voide on loistelias juuri aamuvoiteeksi.

Lue lisää ja tilaa tuote täältä >>

Vichy NeovadiolVichy Neovadiol Contours for Eyes and Lips

Eräs paras silmänympärysvoide rypyille ja jopa huulien hoitoon on Vichyn Neovadiol Contours. Tämä ihoa viilentävä tuote voidaan levittää silmän ja huulen alueelle, sen kohottaessa ja kiinteyttäessä ihoa. Koska se auttaa molempia alueita, se soveltuu kaikille heillä, jotka eivät halua täyttää kylpyhuonetta tuhannella eri purnukalla.

Tuotteen patentoitu Pro-Xylane vahvistaa ihon tukikudosta ja siinä oleva eperuliini ehkäisee pigmenttimuutoksia ja rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa. Tämä on hyvä silmän- ja ihonympärysvoide heille, joiden ihon ärsyyntyy ja punoittaa herkästi. Tuotetta tulee käyttää aamuin ja illoin parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Lue lisää ja tilaa tuote täältä >>

BioBalance
BioBalance

Muista pitää iho puhtaana

Silmänympärysvoiteen käyttö voi tehokkaasti ehkäistä ryppyjä. Kannattaa myös muistaa pitää huolta tästä herkästä alueesta. Pese silmämeikit aina pois ja anna silmien alueen ihon hengittää välillä olemalla ilman meikkiä. Ja muista, että paras silmänympärysvoide rypyille vaati säännöllistä käyttöä toimiakseen!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab