Mikä on markkinoiden paras uusi lääke kaljuuntumiseen?

Kaljuuntuminen ei usein tarkoita vain hiustenlähtöä päälaelta. Monelle miehelle kaljuuntuminen johtaa myös itsetunnon heikkenemiseen, joka puolestaan voi vaikuttaa ihmissuhteisiin. Mutta voiko uusi lääke kaljuuntumiseen pelastaa hiukset ja hiipuvan itsetunnon?

Vaikka kaljuuntuminen onkin usein iän tuoma ongelma, voi kaljuuntumisen esto olla ajankohtainen jo nuoremmalla iällä. Tämä johtuu siitä, että syyt kaljuuntumisen takana ovat usein hyvinkin moninaiset. Kaljuuntumiseen voi nimittäin vaikuttaa:

 • Stressi
 • Ruokailutottumukset
 • Alkoholin käyttö ja tupakointi
 • Erilaiset sairaudet ja lääkkeiden pitkäaikainen käyttö
 • Virheellinen hiustenhoito
 • Geenit

Apua miesten hiustenlähtöön voikin saada parhaiten selvittämällä hieman, mistä kaljuuntuminen johtuu. Kiinnitä siis huomiota elintapoihisi ja yleiseen hyvinvointiisi. Paras lääke kaljuuntumiseen löytyy helpoiten, kun hiustenlähdön syyt otetaan myös huomioon, sillä silloin kaljuuntumisen hoito on kokonaislaatuista eikä pelkkää luuloihin pohjautuvaa hakuammuntaa.

Kaljuuntuminen ei siis aina johdu geeneistä tai iästä. Siitä ei kuitenkaan kannata huolestua ja apua kaljuuntumiseen löytyy kyllä, olivat syyt mitkä tahansa. Älä siis jää painimaan ongelmien kanssa yksin, vaan poimi tästä vinkit kaljuuntumisen hoitoon.

Suositut tuotteet kaljuuntumiseen ja hiustenlähtöön
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Provexin miehille
 • Provexin miehille
  Reseptivapaa Provexin on Ruotsissa kehitetty lääketieteellinen valmiste, joka auttaa perinnöllisestä kaljuuntumisesta kärsiviä lisäämään hiustenkasvua. Kliinisesti todistettu.
  Lunasta -20% alennus!
  SUOSITELTU!
Provexin naisille
 • Provexin naisille
  Reseptivapaa Provexin on Ruotsissa kehitetty lääketieteellinen valmiste, joka auttaa perinnöllisestä kaljuuntumisesta kärsiviä lisäämään hiustenkasvua. Kliinisesti todistettu.
  Lunasta -20% alennus! SUOSITELTU!
TRX2
 • TRX2 Hiusravinne
  TRX2 hiuskapelit ovat luonnollisia ja turvallisia, jotka on kehitetty vaikuttamaan hiustenlähtöön!
  Katso tuotteen tiedot!
Profolan
 • Profolan
  Profolan sisältää Grow3 yhdistelmän, joka perustuu luonnollisiin aineosiin, kuten nokkoseen ja l-kysteeniin.
  Katso tuotteen tiedot!

Uusi lääke kaljuuntumiseen

Koska kaljuuntuminen on hyvin yleinen ongelma, tulee markkinoille uusi lääke kaljuuntumiseen melkein joka vuosi. Tutkimukset hiustenlähdön syihin löytävät jatkuvasti uusia apuja hiustenlähtöön, sekä vanhojen lääkkeiden tehoa parannetaan jatkuvasti.

Markkinoilta löytyykin aina lääke hiustenlähtöön, eikä tehokkaisiin tuotteisiin useinkaan tarvita reseptiä. Paras uusi lääke kaljuuntumiseen on usein itse asiassa luontaistuote, sillä luonto on täynnä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, jotka voivat hoitaa hiusjuurta.

Lääkkeiden apu kaljuuntumiseen perustuukin usein juuri hiusjuuren puhdistamiseen, verenkierron parantamiseen ja hiuksen kasvun vahvistamiseen. Tämänkaltaisia lääkkeitä on saatavilla niin sisäisesti nautittavina, kuin ulkoisesti käytettävinäkin.

Sisäisesti nautitut lääkkeet voivat olla tehokkaita, mutta ne usein aiheuttavat monelle sivuoireita. Nämä ovat usein myös reseptilääkkeitä ja ne tehoavat parhaiten geeniperäiseen kaljuuntumiseen.

Uusi lääke kaljuuntumiseen onkin usein ulkoisesti päänahkaan hierottava tuote. Provexin on tehokas esimerkki kliinisesti tutkituista geeleistä, jotka puhdistavat päänahkaa ja hiusjuurta, mahdollistaen hiuksen paremman ja nopeamman kasvun sekä vahvemman kiinnittymisen.

Lääketuotteiden käytössä on tärkeä muistaa tuotteen oikeaoppinen käyttö. Ohjeet tulee siis lukea huolella ja niitä tulee noudattaa tarkasti. Sen lisäksi lääkkeitä tulee käyttää säännöllisesti. Uusi lääke kaljuuntumiseen ei nimittäin tehoa hetkessä – lääkkeet, jotka lupaavat tuloksia yhdessä yössä eivät ole muuta kuin aggressiivista ja harhaanjohtavaa markkinointia.

Tarvitsetko hiustenlähtöön reseptilääkkeitä? Voit hakea reseptiä verkossa ja tilata alla olevat lääkkeet suoraan kotiin 24h toimituksella.
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen...)

Finasteride
Finasteride

Kokeile myös näitä keinoja

Lääkehoidon lisäksi on hyvä kokeilla myös muutamia muita konsteja. Lääkehoidon ja luontaistuotteiden lisäksi elintapoihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Muutokset on hyvä aloittaa ruokailutottumuksista. Kaljuuntumisen kannalta olisi hyvä:

 • Lisätä hiusten hyvinvoinnille tärkeiden vitamiinien ja mineraalien syöntiä. Näistä E- ja D-vitamiinit ovat tutkitusti hyväksi hiuksille.
 • Juoda tarpeeksi vettä. Vesi poistaa kehon kuona-aineita, parantaen verenkiertoa ja puhdistaen kehoa.
 • Vältellä paistettujen ruokien syöntiä. Tutkimuksissa on huomattu, että rasvainen, paistettu ruoka voi edistää kaljuuntumista.
 • Rajoittaa sokerin syöntiä. Sokerinen ruoka nostaa veren insuliinitasoja, joka puolestaan voi heikentää hiusten laatua.

Ruokailumuutosten lisäksi kannattaa pyrkiä vähentämään stressiä. Jooga ja meditointi voivat olla tehokas keino vähentää stressihormonien määrää. Molempien on myös tutkitusti huomattu parantavan mielenterveyttä – voit siis kokonaisvaltaisesti paremmin. Myös uneen ja sen laatuun tulee kiinnittää huomiota. Pyri nukkumaan ainakin kahdeksan tuntia yössä.

Tämänlainen kokonaisvaltainen kaljuuntumisen esto on tehokas, uusi lääke kaljuuntumiseen. Silloin huomio kiinnittyy hiustenlähdön syihin ja tehokkaisiin tapoihin torjua kaljuuntumista.

Suositut tuotteet testosteronin nostoon ja mieskuntoon
T-Max
 • T-Max®
  Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
  Lunasta -50% alennus!
  SUOSITELTU!
Male Testosterone
 • Male Testosterone
  Kohota miehisyytesi uudelle tasolle extravahvalla Male Testosterone lisäravinteella.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!
  (kaupan päälle penisrengas)
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!

Cialis (Tadalafiili) – Tietoa erektiolääkkeestä ja sen tilaamisesta

Cialis (Tadalafiili) – Tietoa erektiolääkkeestä ja sen tilaamisesta

Cialis on yksi suosituimmista erektiolääkkeistä. Alla kattava katsaus siihen kuinka lääke toimii, kenelle se soveltuu ja kuinka lääke on mahdollista
Mistä tunnistaa B12-vitamiinin puute?

Mistä tunnistaa B12-vitamiinin puute?

B12-vitamiinin puute voi aiheuttaa joukon erilaisia oireita ja muutoksia kehon hyvinvoinnissa. Lue tästä, mitkä ovat tämän vitamiinin puutostilan yleisimmät oireet.
Onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla?

Onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla?

Verenpaineen seuranta kotona on paras tapa pysyä selvillä verenpainearvoista. Mutta onnistuuko verenpaineen mittaus makuulla? Kotiseuranta on ehdottoman tärkeää, jos kärsit