Kuinka saada pidemmät ripset kotikonstein?

Tekoripset olivat pitkään naisten valinta pitkien ripsien saamiseksi. Mutta pidemmät ripset kotikonstein ovat usein helpompi ja turvallisempi keino saada säihkyvät silmät!

Pitkät ja tuuheat ripset ovat jokaisen naisen unelma. Tällaiset ripset kehystävät kasvoja ja antavat niille luonnollista säihkettä. Mutta miten saada pidemmät ja tuuheammat ripset kotikonstein? Tässä vinkit ripsien hoitoon.

Suositut tuotteet ripsien kasvatukseen ja hyvinvointiin
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Queenlash
 • Queenlash
  Queenlash ripsiseerumi tuuheuttaa, pidentää ja tummentaa 100% luonnollisella tavalla.
  Kokeile tarjoushintaan 9,90€!
  SUOSITELTU!
Lash XLR8
 • Lash XLR8
  Lash XLR8 ripsiseerumi antaa ripsiin ja kulmakarvoihin enemmän volyymia. Ripsiseerumi antaa sinulle täyteläisemmät ripset.
  Katso tuotteen tiedot!

Tekoripset ovat usein huono valinta

Pidempiä ja tuuheampia ripsiä etsivä on usein turvautunut tekoripsien ottoon. Näitä kun on helposti saatavilla niin kotikäyttöön, kuin sitten kosmetologilla laitettunakin. Mutta yhä useampi on kyllästynyt tekoripsiin. Niiden ongelma kun on usein se, että ne:

 • Voivat aiheuttaa allergiaa ja silmien vuotoa
 • Saattavat vahingoittaa omia ripsiäsi
 • Ovat varsin aikaa vievää puuhaa
 • Voivat maksaa maltaita pitkässä juoksussa

Ongelmat ovatkin saaneet yhä useamman kysymään, miten saan pidemmät ripset ilman tekoripsiä? Ovatko pidemmät ripset luonnollisesti ja turvallisesti edes mahdolliset?

DreamWell

Näin saat pidemmät ripset kotikonstein

Lyhytripsisten ei tarvitse surra, sillä pidemmät ripset kotona ovat jokaisen naisen ulottuvissa. Sinun ei tarvitse altistua tekoripsien vahingolliseen maailmaan, sillä muutaman vinkin avulla saat pidemmät ripset kotikonstein. Tässä turvalliset ja tehokkaat keinot pidempiin ja tuuheampiin ripsiin!

1. Risiini- tai oliiviöljy

Ota käyttöön risiini– tai oliiviöljyhoito. Tämä on helppo keino kosteuttaa ja vahvistaa ripsiä ja vauhdittaa niitten kasvua. Levitä vanupuikolla hieman öljyä ripsiisi, välttäen silmiäsi. Tee hoito illalla, jotta silmät saavat nauttia öljyhoidosta nukkuessasi.

2. Ripsiseerumi

Tämän lisäksi käyttöön kannattaa ottaa ripsiseerumi. Näitä on markkinoilla paljon ja esimerkiksi Queen Lash on saanut paljon hyviä arvosteluja. Valitsitpa minkä tahansa seerumin, sitä tulee käyttää säännöllisesti, jotta pääset nauttimaan hyödyistä.

3. Vihreä tee

Vihreän teen on tutkimuksissa todettu vahvistavan ja pidentävän hiusten ja ripsien kasvua. Sitä kannattaakin kokeille levittää silmäripsiin sekä nauttia sisäisesti, jotta ripsesi kasvavat nopeammin ja tuuheammiksi.

3. Biotiiniravintolisä

Pidemmät ripset kotikonstein eivät ole mahdollisia vain ulkoisten vinkkien avulla. Se mitä syöt vaikuttaa myös ripsien pituuteen. Biotiinia sisältävät ravintolisät ovat oivallisia ripsien kannalta. Ne vahvistavat ripsen kasvua ja saavat ne näyttämään tuuheammilta.

4. Muut vitamiinit

Biotiiniravintolisän lisäksi sinun tulee kiinnittää huomiota muiden vitamiinien saantiin. Hiusten ja ripsien kasvua voi nimittäin vahvistaa varmistamalla näiden vitamiinien saanti:

 • Omega-3 rasvahapot, joita saat rasvaisesta kalasta kuten lohesta.
 • A-, C, ja B5-vitamiini, joita on runsaasti sitrushedelmissä, pinaatissa ja kreikkalaisessa jugurtissa.
 • Rauta, jota saat lihasta ja lehtivihreistä kasviksista.
 • Sinkki vahvistaa hiuksia, ihoa ja kynsiä.
Ripsiseerumi

Muista oikeanlainen ripsihuolto

Yllä olevien vinkkien lisäksi on tärkeää hoitaa ripsiä hyvin. Ripsivärin käyttö ja Suomen vaihteleva ilmasto altistavat ripsesi rasitukselle ja on tärkeä hoivata ja puhdistaa ripset oikein. Näyttävämmät ja pidemmät ripset kotikonstein vaativat oikeanlaista ripsihuoltoa, jonka avulla ripset voivat paremmin.

Tässä vinkit ripsien hoitamiseen:

 • Valitse hellävarainen silmämeikinpoistoaine.
 • Älä hankaa meikkiä pois, vaan paina se hellävaraisesti veden ja vanulapun avulla pois.
 • Jos taivutat ripsiä, lämmitä niitä ensin vaikka föönillä, jotta ne kaartuvat herkemmin.

Joskus on hyvä antaa ripsien levätä ja siksi onkin tärkeää viettää meikittömiä päiviä. Tee siis kuppi kuumaa vihreää teetä, levitä seerumi ripsiin ja vietä rauhallinen koti-ilta.

Näillä vinkeillä sinäkin onnistut saamaan pidemmät ripset kotikonstein ja ilman tekoripsien käyttöä!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab