Raskausarpien häivyttäminen on helppoa kotikonstein

Raskaus kuormittaa kehoasi melkoisesti ja pysyviä merkkejä voi ilmaantua esimerkiksi ihoon. Ihon raskausarpien häivyttäminen onnistuu kuitenkin helposti ja turvallisesti.

Iho venyy melkoisesti raskauden aikana ja lapsen syntymän jälkeen ihosta voi löytyä raskausarpia. Tämä johtuu ihon nopeasta venymisestä ja hormonaalisista muutoksista kehossa. Raskausarpien estäminen voi olla vaikeaa, mutta onneksi raskausarpien häivyttäminen onnistuu helposti.

Miten häivyttää raskausarvet?

Raskausarpien vaalentaminen onnistuu tehokkaasti erilaisten kosmetologihoitojen avulla. Näistä laserhoito on usein kivuttomin ja tehokkain keino, joka vähentää raskausarpien näkyvyyttä. Hoidon aikana iholle levitetään puuduttavaa voidetta ja aluetta käsitellään sitten laservalolla. Laserhoitoja vaaditaan usein muutamia kertoja, mutta tapa on tehokkaimpia keinoja miten häivyttää raskausarvet.

Kosmetologien luona onnistuu raskausarpien häivyttäminen lisäksi erilaisten ihokuorintojen avulla. Näitä ovat muun muassa erilaiset kemikaalikuorinnat, joissa vahingoittunutta ihosolukkoja poistetaan ja aluetta hoidetaan erilaisilla tuotteilla, jotka edistävät ihon uusiutumista. Ihon mikrohionta on myös suosittu keino miten häivyttää raskausarvet.

Monet kosmetologit tarjoavat erilaisia hoitoja, joten löydä lähin kosmetologi ja kysy heiltä lisää erilaisista hoidoista.

Suositut tuotteet raskausarpien poistoon ja ehkäisyyn
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
ShytoBuy
 • ShytoBuy
  Tuotevalikoima kattaa yli 500 laadukasta tuotetta erilaisiin tarpeisiin, kuten ripsien kasvatukseen.
  Katso kaupan valikoima! SUOSITELTU!
WeightWorld
 • WeightWorld
  Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet raskausarpien hoitoon. Pidä ihosi hyvinvoinnista huolta näillä tuotteilla.
  Katso kaupan valikoima!

Raskausarpien häivyttäminen kotikonstein

Mutta raskausarpien poisto kotikonstein on kosmetologilla tehtyjen hoitojen lisäksi mahdollista. Raskausarpien häivyttäminen kotona voi olla halvempi vaihtoehto, eivätkä monet kotikonstit ole juurikaan huonompia. Tässä kolme keinoa, miten pääset eroon raskausarvista kotikonstein.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas keino parantaa ihon verenkiertoa ja uudistaa ihosolukkoa. Mikroneulaus onnistuu kotona helposti, eikä rullan käyttö ole vaikeaa.

Mikroneulauksessa ihoa rullataan harjalla, jossa on pieniä neuloja. Nämä lävistävät ihokerroksen ja saavat aikaan ihon luontaisen korjausprosessin. Kun iholle sitten levitetään kosteuttava ja ravitseva voide rullauksen jälkeen, on raskausarpien vaalentaminen mahdollista jo muutamassa viikossa.

Mikäli kokeilet mikroneulausta, muista seuraavat vinkit:

 • Puhdista rulla aina huolellisesti.
 • Älä käytä rullaa mikäli ihosi on rikkinäinen tai tulehtunut, eikä sitä myöskään kannata käyttää jos olet vielä raskaana tai imetät.
 • Pidä taukoa rullausten välillä, jotta iholla on aikaa parantua.
B12-vitamiini

Rasvat ja öljyt

Raskausarpien häivyttäminen onnistuu erilaisten rasvojen ja öljyjen avulla. Nämä mahdollistavat ihon kosteuttamisen sekä riittävän ravinteiden saannin. Kun iho on kosteutettu ja ravittu, se uusiutuu nopeammin ja siten raskausarvet vaalentuvat.

Parhaita rasvoja ja öljyjä, joiden avulla pääset eroon raskausarvista kotikonstein ovat muun muassa kookosrasva, sheavoi, risiiniöljy sekä oliiviöljy. Sekoita eri rasvoista ja öljyistä seos ja rasvaa sillä ihosi säännöllisesti.

Vitamiinit ja mineraalit

Raskausarpien häivyttäminen on helpompaa jos varmistat riittävän vitamiinien ja mineraalien saannin. Vitamiinien ja mineraalien avulla ihosi saa juuri oikeanlaista ja riittävää ravintoa, mikä myös nopeuttaa uuden ihosolukon syntyä. Iholle tärkeimpiä vitamiineja ja mineraaleja ovat:

 • A-, C-, ja E-vitamiini
 • Sinkki
 • Kollageeni
 • Omega-3 ja -6 rasvahapot
MetaBurn

Näitä saat syömällä ravinnerikasta ja monipuolista ruokaa, mutta niitä on saatavilla myös luontaistuotteina esimerkiksi erilaisina ravinnelisinä. Ota siis ravinnelisät avuksi kun haluat eroon raskausarvista kotikonstein.

Raskausarpia voi ilmaantua kenelle tahansa

Raskausarpien häivyttäminen ei ole vain raskaana olleiden naisten ongelma. Venymiä voi ilmestyä kenelle tahansa ja yllä olevilla vinkeillä voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia ja kehon arpia. Raskausarpia voi ilmestyä kun laihdut tai lihot nopeasti ja ihon pigmentti voi häiriintyä myös aknen ja ihottuman seurauksena. Olipa syyt raskausarpien taustalla mitkä tahansa, raskausarpien vaalentaminen onnistuu yllä mainittujen keinojen avulla.

ShytoBuy
 • ShytoBuy
  Tuotevalikoima kattaa yli 500 laadukasta tuotetta erilaisiin tarpeisiin, kuten ripsien kasvatukseen.
  Katso kaupan valikoima! SUOSITELTU!
WeightWorld
 • WeightWorld
  Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet raskausarpien hoitoon. Pidä ihosi hyvinvoinnista huolta näillä tuotteilla.
  Katso kaupan valikoima!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab