Ripsien kasvatus seerumi on tehokas apu ripsien kasvatukseen

Kauneusmaailma on täynnä erilaisia seerumeita, joilla lupaillaan usein kuuta taivaalta. Seerumeita silmäilemällä erityisesti ripsien kasvatus seerumi voi kuulostaa humpuukilta. Mutta onko seerumit sittenkin mahdollisuus saada pidemmät ripset kotikonstein?

Vahvat ja tuuheat ripset ovat joka tytön unelma. Moni turvautuu ripsiä tuuhentavien maskaroiden ja tekoripsien voimaan hakiessaan säihkyviä silmiä. Mutta ripsien kasvatus kotikonstein ei ole huuhaata vaan erilaiset ripsien kasvatus seerumit voivat olla avuksi.

Mitä ripsien kasvatus seerumit lupaavat?

Ennen kuin ryntäät ostamaan ripsien kasvatus seerumin, on hyvä kerrata mitä nämä seerumit oikeastaan lupaavat. Markkinoilla on monenlaisia tuotteita, joiden avulla luvataan:

  • Pidempiä ripsiä
  • Nopeampaa ripsien kasvua
  • Ripsien kestävyyttä ja tuuheutta

Tuotteet eivät kuitenkaan lupaile tuuheampia ja pidempiä ripsiä hetkessä. Ripsien kasvatus kotikonstein seerumien avulla on usein useamman käyttökerran ja jopa viikkojen käyttöä vaativa prosessi.

Ripsien kasvatus seerumi

Kuinka ripsien kasvatus seerumi toimii?

Ripsien kasvatus seerumi lupailee siis paljon, mutta kuinka tuote sitten oikeastaan toimii? Ripsien kasvatus aine on yleensä erilainen yhdistelmä luonnollisia öljyjä, mineraaleja ja vitamiineja, joiden avulla ripsien kasvu voi nopeutua.

Seerumit toimivat yleensä vaikuttamalla ripsen kasvun vaiheisiin. Ripset kasvavat nimittäin kolmessa eri vaiheessa. Nämä vaiheet ovat:

  • Aktiivinen kasvuvaihe, jolloin ripsi kasvaa. Vaiheen kesto on noin neljästä kuuteen viikkoon.
  • Siirtymävaihe, jolloin ripset ovat pisimmillään ja ripsen juuri alkaa kutistua. Tätä vaihetta kestää noin kahdesta kolmeen viikkoon.
  • Lepovaihe, jolloin ripsen kehityksessä ei tapahdu juuri mitään ennen kuin ripsi lopulta irtaantuu. Tämä lepovaihe voi kestää noin 100 päivää.

Ripsien kasvatus seerumi pyrkii usein vaikuttamaan juuri aktiiviseen kasvuvaiheeseen. Tällöin ripsi jatkaa kasvuaan mahdollisimman pitkään. Mutta seerumit voivat myös vahvistaa hiusjuurta, jolloin siirtymävaiheen aikana ripsen juuri ei kutistu liian nopeasti.

Onko ripsien kasvatus seerumi turvallinen valinta?

Koska ripsien kasvatus seerumi voi sisältää luonnollisia kuin synteettisiäkin kemikaaleja, voi se luonnollisesti aiheuttaa ihollasi erilaisia reaktioita. Yleisimmät sivuoireet vaihtelevat kutinasta ihon punaisuuteen. Nämä ovat kuitenkin suhteellisen harvinaisia tapauksia, sillä vain noin 4% naisista on kokenut sivuoireita. Ripsien kasvatus seerumi on siis varsin turvallinen valinta.

Vinkit oikean seerumin löytämiseen

Ripsien kasvatukseen on olemassa paljon erilaisia seerumeita. Markkinoilla on kuitenkin paljon kalliita ja tehottomia tuotteita, joten on tärkeä varmistaa oikean seerumin löytäminen.

Kannattaa lukea netin arvioita tuotteista, sekä kokeilla erilaisia ensiostajan tarjouksia. Näiden avulla voit löytää oikean tuotteen ja kokeilla tuotteen toimivuutta – joskus seerumit, jotka toimivat toisilla, eivät ole yhtä tehokkaita toisten ripsille.

Jotkin tuotteet voivat sisältää synteettisiä kemikaaleja, joten jos olet allerginen, niin ole tarkkana. Kokeile tuotetta ensin esimerkiksi kämmensyrjälle, jotta olet varma ettei ihosi reagoi aineeseen.

Muista että tehokkuus riippuu oikeanlaisesta käytöstä

Oikean ripsien kasvatus seerumin avulla voit siis onnistua tavoitteessasi saada pidemmät ja tuuheammat ripset. Mutta miten ripset saa kasvamaan nopeasti? On tärkeä noudattaa tuotteen ohjeita ja olla säännöllinen käytön kanssa.

Seerumia levitettäessä on oltava hellävarainen. Käytä aina seerumin kanssa mahdollisesti tullutta levitintä tai pumpulipuikkoja. Levitä seerumia hellävaraisesti ulkosyrjästä sisäsyrjään.

Muista myös poistaa piilolinssit ennen aineen käyttöä ja jos silmiäsi kirvelee, pese tuote heti pois ja lopeta sen käyttö.

Mikäli haluat ihanat ja tuuheat ripset ilman pelkoja ripsien vahingoittamisesta, niin ripsien kasvatus seerumi on oiva valinta.

Ripsiseerumi

Jaa tämä artikkeli:

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Testosteroni mielletään usein machoilu -hormoniksi. Mutta miesten ja myös naisten on tärkeä säilyttää testosteronitasapaino, sillä se on tärkeää kehon hyvinvoinnille.
Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta voi tuntua ikävältä yllätykseltä peiliin katsottaessa. Kun ohimoiden hiukset alkavat ohentua tai hälvetä, voi moni mieltää sen olevan
Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Jos painonpudotus on haaveissasi, täytyy sinun kiinnittää katseesi ruokalautasellesi. Totuus nimittäin on, että noin 70% laihduttamisesta on kiinni ruokavaliostasi. Hankalat

Vastaa