Ylähuulen rypyt pois helposti ja tehokkaasti

Huulten alueen iho on herkintä ja se on usein ensimmäinen alue, johon rypyt iskevät. Niiden ilmaantuminen voi saada mielen matalaksi ja niiden poissaamiseksi on moni valmis kokeilemaan erilaisia konsteja. Saako ylähuulen rypyt pois sitten kotikonstein?

Rypyt hyvin usein merkki vain kehon ikääntymisestä. Niitä ei tarvitse häpeillä, mutta ei niiden kanssa tarvitse myöskään tuskastella. Vaikka iän tuomat rypyt ovatkin luonnollisia, voi ryppyjen taustalla olla muitakin syitä. Ylähuulen pystyjuonteet voivat olla seurausta:

  • Tupakoinnista
  • Ravintoköyhästä ruokavaliosta
  • Heikosta ihonhoidosta
  • Runsaasta auringonvalolle altistumisesta

Saako ylähuulen rypyt pois sitten luonnollisesti vai tarvitseeko ryppyjen poistamiseen kovemmat otteet? Vaihtoehtoja riittää molempiin, joten sinulla on käytettävissä monia keinoja.

Parhaat kollageenituotteet ryppyjen sekä juonteiden hoitoon ja ehkäisyyn

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab
Madaltaa ryppyjä kahdeksassa viikossa. Vaikuttaa kaikkialla ihossa - tehoaa myös selluliittiin. Kliinisesti tutkittu tuote.
-50% alennus!
Osta täältä »
MarineCollagen
Pure Marine Collagen
Valmistettu todella korkealaatuisesta NatiCol® Marine -kollageenista. Pitää huolta ihosta, luista sekä nivelistä.
Korkealuokkainen!
Osta täältä »
Marine Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo
Kollageeni Kombo on paketti, jossa on kaksi toistensa tehokkuutta tukevaa tuotetta. Marine Collagen Advanced + Collagen Kasvonaamio.
Yhdistelmäpakkaus!
Osta täältä »

Yleisimmät keinot ylähuulen ryppyjen poistoon

Huulen yläpuolen rypyt ovat useimmiten ongelma, jonka poistoon on olemassa erilaisia ryppyvoiteita. Markkinoilla on useita seerumeja ja rasvoja, joiden avulla ihon verenkiertoa voi parantaa ja ihon aluetta silottaa.

Ryppyvoiteiden hyödyllisyydestä on kuitenkin kaksijakoisia mielipiteitä. Markettien ryppyvoiteet eivät välttämättä onnistu poistamaan jo ilmaantuneita ryppyjä, vaan niiden hyöty on tehokkain silloin kun niiden käyttö aloitetaan ehkäisevänä hoitona.

Oslo Skin Lab
Ryppyjen poistoon ei välttämättä edes kannata ostaa kalliita ryppyvoiteita. Ihon kimmoisuutta ja siloisuutta voi nimittäin parantaa hieromalla kasvoihin kookos- tai manteliöljyä. Nämä öljyt ovat omiaan parantamaan alueen elinvoimaisuutta takaamalla riittävän ravinteiden saannin.

Joskus ylähuulen rypyt pois voi saada myös erilaisten kauneushoitojen avulla. Näihin lukeutuu hoidot aina Botox-pistoksista erilaisiin sähköisiin hoitoihin. Usein hoitojen ajatuksena on puhdistaa ihon aluetta sekä parantaa verenkiertoa, jotta ylähuulen iho pysyy kimmoisana. Laserhoidot ovat varsinkin viime vuosina yleistyneet ihon ryppyjen hoidossa. Tämänkaltaiset hoidot vaativat usein kauneushoitolassa käynnin, mutta ne ovat usein tehokkaita ja tulokset näkyy usein jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Ylähuulen rypyt pois kollageenin avulla

Huulen yläpuolen rypyt voi kuitenkin poistaa tehokkaasti myös sisäisesti ja ulkoisesti erään mahtavan tuotteen avulla. Kollageeni on luonnontuote, jonka avulla voi parantaa ihon kimmoisuutta ja silottaa jo olemassa olevia ryppyjä tehokkaasti.

Kehomme tuottaa kollageenia normaalisti, mutta iän myötä sen tuotanto hidastuu ja lopulta lakkaa kokonaan. Siispä lisäämällä kollageenin määrää kehossa, voi jokainen saada ylähuulen rypyt pois luonnollisesti ja tehokkaasti.

Miten eroon huulirypyistä kollageenin avulla? Tämän luontaistuotteen käyttö on hyvinkin helppoa. Kollageeni on saatavilla jauheina ja geeleinä joita voi lisätä ruuan joukkoon, esimerkiksi smoothieisiin. Geelejä voi myös hieroa iholle säännöllisesti kasvorasvan tavoin.

GreatSkin
GreatSkin

Muista pitää huolta ihostasi

Kuten todettu, ihon huulen alueen rypyt eivät johdu vain ikääntymisestä. Elintavoilla ja varsinkin ihonhoitorutiineilla saa ylähuulen rypyt pois tehokkaasti ja luonnolliseesti.

Hyviin ihonhoitorutiineihin kuuluu:

  • Ylähuolen ihon hellävarainen ja säännöllinen kuorinta.
  • Ihon säännöllinen puhdistaminen, varsinkin meikeistä.
  • Ihonlaadulle sopivan kosteusvoiteen käyttö.
  • Ihon alueen suojaaminen auringonvalolta käyttämällä aurinkovoidetta.

Yllä olevien rutiinien lisäksi myös elintavoilla voi vaikuttaa huulen yläpuolen ryppyihin. Voit saada ylähuulen rypyt pois lisäämällä ruokavalioosi enemmän kasviksia ja vähentämällä sokerin syöntiä. Veden juontiin kannattaa kiinnittää huomiota ja alkoholin käyttöä vähentää. Mikäli tupakoit, on sinulla taas yksi syy enemmän lopettaa, sillä tupakointi saa ihon näyttämään elottomalta ja ryppyisemmältä.

Muista myös kuunnella kehoasi ja varmistaa, että voit hyvin kokonaisvaltaisesti. Riittävä uni ja stressittömyys ovat omiaan parantamaan ihon kimmoisuutta ja hehkua!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab