Ylähuulen rypyt pois helposti ja tehokkaasti

Huulten alueen iho on herkintä ja se on usein ensimmäinen alue, johon rypyt iskevät. Niiden ilmaantuminen voi saada mielen matalaksi ja niiden poissaamiseksi on moni valmis kokeilemaan erilaisia konsteja. Saako ylähuulen rypyt pois sitten kotikonstein?

Rypyt hyvin usein merkki vain kehon ikääntymisestä. Niitä ei tarvitse häpeillä, mutta ei niiden kanssa tarvitse myöskään tuskastella. Vaikka iän tuomat rypyt ovatkin luonnollisia, voi ryppyjen taustalla olla muitakin syitä. Ylähuulen pystyjuonteet voivat olla seurausta:

  • Tupakoinnista
  • Ravintoköyhästä ruokavaliosta
  • Heikosta ihonhoidosta
  • Runsaasta auringonvalolle altistumisesta

Saako ylähuulen rypyt pois sitten luonnollisesti vai tarvitseeko ryppyjen poistamiseen kovemmat otteet? Vaihtoehtoja riittää molempiin, joten sinulla on käytettävissä monia keinoja.

Kollageeni

Yleisimmät keinot ylähuulen ryppyjen poistoon

Huulen yläpuolen rypyt ovat useimmiten ongelma, jonka poistoon on olemassa erilaisia ryppyvoiteita. Markkinoilla on useita seerumeja ja rasvoja, joiden avulla ihon verenkiertoa voi parantaa ja ihon aluetta silottaa.

Ryppyvoiteiden hyödyllisyydestä on kuitenkin kaksijakoisia mielipiteitä. Markettien ryppyvoiteet eivät välttämättä onnistu poistamaan jo ilmaantuneita ryppyjä, vaan niiden hyöty on tehokkain silloin kun niiden käyttö aloitetaan ehkäisevänä hoitona.

Ryppyjen poistoon ei välttämättä edes kannata ostaa kalliita ryppyvoiteita. Ihon kimmoisuutta ja siloisuutta voi nimittäin parantaa hieromalla kasvoihin kookos- tai manteliöljyä. Nämä öljyt ovat omiaan parantamaan alueen elinvoimaisuutta takaamalla riittävän ravinteiden saannin.

Joskus ylähuulen rypyt pois voi saada myös erilaisten kauneushoitojen avulla. Näihin lukeutuu hoidot aina Botox-pistoksista erilaisiin sähköisiin hoitoihin. Usein hoitojen ajatuksena on puhdistaa ihon aluetta sekä parantaa verenkiertoa, jotta ylähuulen iho pysyy kimmoisana. Laserhoidot ovat varsinkin viime vuosina yleistyneet ihon ryppyjen hoidossa. Tämänkaltaiset hoidot vaativat usein kauneushoitolassa käynnin, mutta ne ovat usein tehokkaita ja tulokset näkyy usein jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Ylähuulen rypyt pois kollageenin avulla

Huulen yläpuolen rypyt voi kuitenkin poistaa tehokkaasti myös sisäisesti ja ulkoisesti erään mahtavan tuotteen avulla. Kollageeni on luonnontuote, jonka avulla voi parantaa ihon kimmoisuutta ja silottaa jo olemassa olevia ryppyjä tehokkaasti.

Kehomme tuottaa kollageenia normaalisti, mutta iän myötä sen tuotanto hidastuu ja lopulta lakkaa kokonaan. Siispä lisäämällä kollageenin määrää kehossa, voi jokainen saada ylähuulen rypyt pois luonnollisesti ja tehokkaasti.

Miten eroon huulirypyistä kollageenin avulla? Tämän luontaistuotteen käyttö on hyvinkin helppoa. Kollageeni on saatavilla jauheina ja geeleinä joita voi lisätä ruuan joukkoon, esimerkiksi smoothieisiin. Geelejä voi myös hieroa iholle säännöllisesti kasvorasvan tavoin.

Kollageeni

Muista pitää huolta ihostasi

Kuten todettu, ihon huulen alueen rypyt eivät johdu vain ikääntymisestä. Elintavoilla ja varsinkin ihonhoitorutiineilla saa ylähuulen rypyt pois tehokkaasti ja luonnolliseesti.

Hyviin ihonhoitorutiineihin kuuluu:

  • Ylähuolen ihon hellävarainen ja säännöllinen kuorinta.
  • Ihon säännöllinen puhdistaminen, varsinkin meikeistä.
  • Ihonlaadulle sopivan kosteusvoiteen käyttö.
  • Ihon alueen suojaaminen auringonvalolta käyttämällä aurinkovoidetta.

Yllä olevien rutiinien lisäksi myös elintavoilla voi vaikuttaa huulen yläpuolen ryppyihin. Voit saada ylähuulen rypyt pois lisäämällä ruokavalioosi enemmän kasviksia ja vähentämällä sokerin syöntiä. Veden juontiin kannattaa kiinnittää huomiota ja alkoholin käyttöä vähentää. Mikäli tupakoit, on sinulla taas yksi syy enemmän lopettaa, sillä tupakointi saa ihon näyttämään elottomalta ja ryppyisemmältä.

Muista myös kuunnella kehoasi ja varmistaa, että voit hyvin kokonaisvaltaisesti. Riittävä uni ja stressittömyys ovat omiaan parantamaan ihon kimmoisuutta ja hehkua!

Jaa tämä artikkeli:

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Testosteroni mielletään usein machoilu -hormoniksi. Mutta miesten ja myös naisten on tärkeä säilyttää testosteronitasapaino, sillä se on tärkeää kehon hyvinvoinnille.
Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta: Tunnista ja hoida ongelma nopeasti

Kaljuuntuminen ohimoilta voi tuntua ikävältä yllätykseltä peiliin katsottaessa. Kun ohimoiden hiukset alkavat ohentua tai hälvetä, voi moni mieltää sen olevan
Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua!

Jos painonpudotus on haaveissasi, täytyy sinun kiinnittää katseesi ruokalautasellesi. Totuus nimittäin on, että noin 70% laihduttamisesta on kiinni ruokavaliostasi. Hankalat

Vastaa