Löydä nivelille luontaistuote näillä vinkeillä

Onko etsinnässäsi nivelille luontaistuote, joka toimii turvallisesti ja tehokkaasti? Tässä vinkit kuinka nivelten luonnonmukainen hoito onnistuu.

Nivelsärky on hyvinkin yleinen vaiva. Moni lääkitsee kipua särkylääkkeillä, mutta nämä eivät pidemmän päälle ole se sopiva ratkaisu monenkaan kohdalla.

Kipulääkkeiden ongelma kun on se, että ne:

  • Voivat aiheuttaa riippuvuutta
  • Menettävät tehoaan jatkuvassa käytössä
  • Maksavat pitkässä juoksussa melko paljon

Onneksi avuksi voi ottaa nivelille sopivat luontaistuotteet!

Parhaat tuotteet nivelkipuihin ja nivelten hoitoon

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
VitaLiv - FlexRepair
FlexRepair
FlexRepair sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat lihaksia, rustoa ja immuunijärjestelmää!
-50% alennus!
Osta täältä »
Glukosamiini ja Kondroitiini
Glukosamiini ja Kondroitiini
Tavoitteena on tukea luonnollista prosessia, jonka avulla ylläpidät nivelten terveyttä.
Korkealuokkainen!
Osta täältä »

Luonnon parhaat tuotteet nivelkivun hoitoon

Nivelten luonnonmukainen hoito onnistuu helposti ravinnon avulla. Maailma on nimittäin täynnä hyviä ruoka-aineita, jotka vähentävät nivelkipua ja sitä aiheuttavaa tulehdusta. Se nivelille paras luontaistuote voikin löytyä jääkaapista.

Kurkuma

Tämän, varsinkin intialaisessa keittiössä, suositun mausteen on tutkimuksissa todettu vähentävän tulehdusta monin eri tavoin. Se nimittäin vähentää kipua aiheuttavien entsyymien tuotantoa hyvin samalla tavoin kuin esimerkiksi särkylääkkeet.

Kollageeni

Kollageeni on kehon sidekudosten kannalta tärkeä proteiini. Sen tuotanto hidastuu ja lakkaa iän myötä, joten kollageenia nauttimalla varmistat sen riittävän saannin ja kudosten hyvinvoinnin iän karttuessa. Tutkimuksissa on todettu kollageenilisää nauttivien kärsivän muita vähemmän nivelkivuista.

Vitamail Flex

Valkosipuli

Valkosipuli on nivelille luontaistuote vailla vertaansa. Tutkimuksissa sen on todettu vähentävän muun muassa reumasta kärsivien nivelkipuja tehokkaasti. Valkosipuli tehostaa eräiden kehon immuniteettia puolustavien solujen muodostumista ja tämä todennäköisesti on sen parantavien vaikutusten taustalla.

Inkivääri

Inkivääri on nivelille soveltuva luontaistuote niin ulkoisesti kuin sisäisestikin nautittuna. Reumasta ja nivelrikosta kärsivät ovat tutkimuksissa saaneet siitä rutkasti apua nivelkipuihin. Inkivääri toimii hyvin samoin kuin kurkuma ja sitä kannattaakin alkaa lisäämään ruokiinsa. Inkivääritee on myös hyvä valinta nivelkipujen hoitoon!

Parsakaali

Parsakaali on yksi terveellisimmistä kasveista, eikä ihme, että sen on todettu hoitavan myös nivelrikkoa. Parsakaali vähentää kehon tulehdustiloja. Siitä löytyvän sulforafaanin on varsinkin todettu hidastavan nivelrikon syntymistä ja edistymistä.

Nivelille luontaistuote – suosittu valmiste

Vaikka ruokavaliosi olisi kuinka monipuolinen ja yllä olevat ruokavinkit käytössäsi, ovat lisäravinteet nivelille usein se paras ja helpoin keino varmistaa oikeanlainen nivelhuolto. Se paras lisäravinne nivelille kun usein sisältää monet yllä mainitut hivenaineet, mineraalit ja vitamiinit yhdessä tabletissa. Tällöin sinun ei tarvitse muuta kuin muistaa napata lisäravinne ja nivelhuolto on hetkessä suoritettu.

Markkinoilla on monenlaisia tuotteita. Yksi suositelluimmista on Vitamailin Flex, joka on turvallinen ja tehokas lisäravinne nivelille. Tuote sisältää 11 erilaista vaikuttavaa ainetta, joista varsinkin kollageeni on tutkitusti tehokas tapa vähentää nivelkipua ja kehon tulehdustiloja.

BioBalance
BioBalance

Liikunta on tärkeä apua nivelkipuun

Kun haussasi on nivelille luontaistuote, ei liikunnan merkitystä tule unohtaa. Liikunta voi olla hieman vaikea juttu monelle, sillä vääränlainen ja liian raskas liikunta voi pahentaa oireita. Mutta oireiden vakavuuteen ja kipuun voi vaikuttaa myös juuri liikkumattomuus.

Tärkeintä on tietenkin kuunnella omaa kehoaan ja välttää altistamasta sitä liikkeille, jotka aiheuttavat kipua. Tämän lisäksi sinun kannattaa pyrkiä liikkumaan niveliä vähiten rasittamilla liikuntamuodoilla.

Tällaisia ovat esimerkiksi:

  • Uiminen ja kaikenlainen muu vesijumppa
  • Kävely
  • Pyöräily
  • Venyttely ja monet erilaiset joogamuodot

Löydä siis niistä se oma suosikkisi, ota yltä nivelille luontaistuote käyttöösi ja pian sinä ja nivelesi voitte paremmin!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab