Löydä nivelille luontaistuote näillä vinkeillä

Onko etsinnässäsi nivelille luontaistuote, joka toimii turvallisesti ja tehokkaasti? Tässä vinkit kuinka nivelten luonnonmukainen hoito onnistuu.

Nivelsärky on hyvinkin yleinen vaiva. Moni lääkitsee kipua särkylääkkeillä, mutta nämä eivät pidemmän päälle ole se sopiva ratkaisu monenkaan kohdalla.

Kipulääkkeiden ongelma kun on se, että ne:

 • Voivat aiheuttaa riippuvuutta
 • Menettävät tehoaan jatkuvassa käytössä
 • Maksavat pitkässä juoksussa melko paljon

Onneksi avuksi voi ottaa nivelille sopivat luontaistuotteet!

Suositut tuotteet nivelten hyvinvointiin
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Nivel C10
 • Nivel C10
  Nivel C10 on uusi yhdistelmävalmiste nivelille. Se sisältää kaikkiaan kymmentä eri tehoainetta. Nivel C10 -valmiste on suunniteltu laajan tutkimustiedon pohjalta pohjoismaisena yhteistyönä.
  Lunasta -20% alennus! SUOSITELTU!
ArtroFlex
 • ArtroFlex+
  Kirkas, rasvaton ja täysin luonnollinen geeli. Se on hajuton ja parabeeniton.
  Kokeile postikulujen hintaan!
NaturArgile8
 • NaturArgile8
  Välitön teho vihreän saven ja shirabalsam vaikutuksen ja 6 luonnonkasvin yhdistelmän ansiosta! 30pv ilmaiskokeilu.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Wellvita
 • Wellvita
  Yli 30 vuotta luontaistuotteiden parissa. Useita tuotteita nivelten hyvinvointiin.
  Lunasta -50% alennus!
Fitnesstukku
 • Fitnesstukku
  Pohjoismaiden johtavana lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppa. Tuotteita nivelille ja lihaksille.
  Katso kaupan valikoima!
WeightWorld
 • WeightWorld
  Menestyvä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt verkkokauppa. Tuotteet nivelille ja lihaksille.
  Katso kaupan valikoima!

Luonnon parhaat tuotteet nivelkivun hoitoon

Nivelten luonnonmukainen hoito onnistuu helposti ravinnon avulla. Maailma on nimittäin täynnä hyviä ruoka-aineita, jotka vähentävät nivelkipua ja sitä aiheuttavaa tulehdusta. Se nivelille paras luontaistuote voikin löytyä jääkaapista.

Kurkuma

Tämän, varsinkin intialaisessa keittiössä, suositun mausteen on tutkimuksissa todettu vähentävän tulehdusta monin eri tavoin. Se nimittäin vähentää kipua aiheuttavien entsyymien tuotantoa hyvin samalla tavoin kuin esimerkiksi särkylääkkeet.

Kollageeni

Kollageeni on kehon sidekudosten kannalta tärkeä proteiini. Sen tuotanto hidastuu ja lakkaa iän myötä, joten kollageenia nauttimalla varmistat sen riittävän saannin ja kudosten hyvinvoinnin iän karttuessa. Tutkimuksissa on todettu kollageenilisää nauttivien kärsivän muita vähemmän nivelkivuista.

Valkosipuli

Valkosipuli on nivelille luontaistuote vailla vertaansa. Tutkimuksissa sen on todettu vähentävän muun muassa reumasta kärsivien nivelkipuja tehokkaasti. Valkosipuli tehostaa eräiden kehon immuniteettia puolustavien solujen muodostumista ja tämä todennäköisesti on sen parantavien vaikutusten taustalla.

Inkivääri

Inkivääri on nivelille soveltuva luontaistuote niin ulkoisesti kuin sisäisestikin nautittuna. Reumasta ja nivelrikosta kärsivät ovat tutkimuksissa saaneet siitä rutkasti apua nivelkipuihin. Inkivääri toimii hyvin samoin kuin kurkuma ja sitä kannattaakin alkaa lisäämään ruokiinsa. Inkivääritee on myös hyvä valinta nivelkipujen hoitoon!

Parsakaali

Parsakaali on yksi terveellisimmistä kasveista, eikä ihme, että sen on todettu hoitavan myös nivelrikkoa. Parsakaali vähentää kehon tulehdustiloja. Siitä löytyvän sulforafaanin on varsinkin todettu hidastavan nivelrikon syntymistä ja edistymistä.

Nivelille luontaistuote – suosittu valmiste

Vaikka ruokavaliosi olisi kuinka monipuolinen ja yllä olevat ruokavinkit käytössäsi, ovat lisäravinteet nivelille usein se paras ja helpoin keino varmistaa oikeanlainen nivelhuolto. Se paras lisäravinne nivelille kun usein sisältää monet yllä mainitut hivenaineet, mineraalit ja vitamiinit yhdessä tabletissa. Tällöin sinun ei tarvitse muuta kuin muistaa napata lisäravinne ja nivelhuolto on hetkessä suoritettu.

Markkinoilla on monenlaisia tuotteita. Yksi suositelluimmista on Nivel C10, joka on turvallinen ja tehokas lisäravinne nivelrikkoon. Tuote sisältää 10 erilaista vaikuttavaa ainetta, joista varsinkin glukosamiinisulfaatti on tutkitusti tehokas tapa vähentää nivelkipua ja kehon tulehdustiloja.

Paras lääke nivelkipuun

Liikunta on tärkeä apua nivelkipuun

Kun haussasi on nivelille luontaistuote, ei liikunnan merkitystä tule unohtaa. Liikunta voi olla hieman vaikea juttu monelle, sillä vääränlainen ja liian raskas liikunta voi pahentaa oireita. Mutta oireiden vakavuuteen ja kipuun voi vaikuttaa myös juuri liikkumattomuus.

Tärkeintä on tietenkin kuunnella omaa kehoaan ja välttää altistamasta sitä liikkeille, jotka aiheuttavat kipua. Tämän lisäksi sinun kannattaa pyrkiä liikkumaan niveliä vähiten rasittamilla liikuntamuodoilla.

Tällaisia ovat esimerkiksi:

 • Uiminen ja kaikenlainen muu vesijumppa
 • Kävely
 • Pyöräily
 • Venyttely ja monet erilaiset joogamuodot

Löydä siis niistä se oma suosikkisi, ota yltä nivelille luontaistuote käyttöösi ja pian sinä ja nivelesi voitte paremmin!

Nivelille luontaistuote

Jaa tämä artikkeli:

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiini ei ole se tunnetuin vitamiini. Mutta K-vitamiinin puutos voi johtaa moniin ongelmiin, joten sen saanti kannattaa varmistaa. Vitamiinit ovat
Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Markkinat ovat täynnä erilaisia ryppyvoiteita. Mutta mikä on se paras silmänympärysvoide rypyille? Silmänympärysalueen iho altistuu melkoisella rasitukselle pitkin päivää. Tämän
Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkki on miehille yksi tärkeimmistä hivenaineista. Sinkin puute miehillä voi johtaa aina erektio-ongelmista hiustenlähtöön. Sinkkiä tarvitaan lukuisiin kehon eri toimintoihin

Vastaa