Tästä löytyy paras luontaistuote nivelkipuihin

Nivelkipuja voi hoitaa monin eri tavoin, mutta ravinto ja ravinnelisät ovat ehdottomasti yksi parhaita keinoja taltuttaa kivut. Mutta mikä on se paras luontaistuote nivelkipuihin?

Nivelkipua esiintyy kaikenikäisillä, eikä nivelkipuun tai varsinaiseen nivelrikkoon ole olemassa parantavaa lääkehoitoa. Kipua voi kuitenkin hallita ja lieventää erilaisten luontaistuotteiden avulla. Hyvä luontaistuote nivelkipuihin voi poistaa kivut ja palauttaa nivelen normaalin kimmoisuuden – kuinka siis löytää juuri oikea luontaistuote nivelrikkoon?

Parhaat tuotteet nivelkipuihin ja nivelten hoitoon

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
VitaLiv - FlexRepair
FlexRepair
FlexRepair sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat lihaksia, rustoa ja immuunijärjestelmää!
-50% alennus!
Osta täältä »
Glukosamiini ja Kondroitiini
Glukosamiini ja Kondroitiini
Tavoitteena on tukea luonnollista prosessia, jonka avulla ylläpidät nivelten terveyttä.
Korkealuokkainen!
Osta täältä »

Vinkit luontaistuotteen valintaan

Markkinoilla on runsaasti erilaisia luontaistuotteita lihaksille ja nivelille. Kuinka voit siis varmistaa, että löydät juuri sen oikean luontaistuotteen nivelkipuihin?

Kannattaa ehdottomasti tarkistaa, että tuotteessa on tutkittuja ainesosia, joiden on todettu auttavan nivelkipujen hoidossa. Tällaisia ovat muun muassa inkivääri, omega-3 rasvahapot, glukosamiinisulfaatti, kollageeni ja kurkuma. Kannattaa lukea muiden käyttäjien kokemuksia, mutta muistaa, että kaikki eivät saa samanlaista lopputulosta käyttämistään tuotteista.

Vitamail Flex
Kun ostat luontaistuotteen nivelkipuihin, muista sen säännöllinen käyttö. Lääkkeet eivät yleensä tehoa ensimmäisen kokeilun jälkeen vaan ohjeiden mukainen säännöllinen käyttö voivat taata parhaan lopputuloksen.

Paras luontaistuote nivelkipuihin

Markkinoilla on runsaasti vaihtoehtoja hyvien luontaistuotteiden suhteen. Erilaiset tuotteet soveltuvat eri ihmisille ja monesti on hyvä kokeilla hieman eri tuotteita. Se, että yksi luontaistuote nivelkipuihin ei onnistunut tuottamaan haluttua tulosta ei välttämättä tarkoita, etteikö jokin toinen tuote voisi toimia.

Tässä neljä erinomaista luontaistuotetta nivelrikkoon. Nämä kannattaa ottaa kokeiluun, mikäli sinun nivelesi oireilevat ja kärsit nivelrikosta.

ArtroFlex+ voide

ArtroFlex+

Mikäli et halua syödä lääkkeitä, voi ArtroFlex+ soveltua sinulle. Tämä luontaistuote nivelkipuihin on nimittäin levitettävä geeli, joka lievittää kipua tehokkaasti. Tuote on hajuton ja parabeeniton, mikä on harvinaista monelle nivelkipulääkkeelle.

Lue lisää ja tilaa tuote täältä ilmaiseksi kokeiluun >>

Arhtro nivelvoide

Arthro Creme Nivelvoide

Toinen hyvä luontaistuote nivelkipuihin on Arthro Creme nivelvoide, joka toimii hieman ArtroFlex+ tuotteen tavoin. Tämä voide lievittää kipua poistamalla tulehdusta ja turvotusta nivelissä ja lihaksissa. Voiteen vaikuttavia ainesosia ovat muun muassa glukosamiinisulfaatti, sekä kylmävaikutteinen mentoli. Tuotetta tulee käyttää säännöllisesti kahdesta kolmeen kertaan päivässä. Arthro Creme nivelvoide voi aiheuttaa allergisia oireita, mikäli kärsit äyriäisallergiasta.

Lue lisää ja tilaa tuote täältä >>

Perskindol geeli

Perskindol Active geeli

Perskindol Active geeli toimii kaksivaikutteisesti. Sen viilentävät ainesosat poistavat kivun tunnetta, viilentäen nivelen aluetta ja lihaksistoa. Mutta tuotteessa on tämän lisäksi niveliä ja lihaksia lämmittäviä ainesosia, jotka stimuloivat alueen verenkiertoa ja nopeuttavat muun muassa nesteen poistumista. Vaikutus perustuu luonnollisiin eteerisiin öljyihin, joten se on täydellinen luontaistuote nivelkipuihin.

Lue lisää ja tilaa tuote täältä >>

Nivel C10 nivelille

Nivel C10

Nivel C10 on uusi markkinoille tullut luontaistuote lihaksille ja nivelille. Se sisältää 10 eri vaikuttavaa ainetta ja lääkettä on tutkittu pohjoismaisena yhteistyönä, joiden pohjalta se on sitten kehitetty. Sen vaikuttaviin ainesosiin lukeutuvat muun muassa:

  • Glukosamiinisulfaatti
  • Kondroitiinisulfaatti
  • Tyypin II kollageeni
  • C-vitamiini
  • Inkivääri
  • Kurkumiini

Nämä ovat kaikki laajasti tutkittuja ja muun muassa glukosamiinisulfaatin vaikutusta on suositeltu pitkään nivelkipujen hoitoon. Tuote ei sisällä laktoosia, gluteiinia, hiivaa eikä soijaa.

BioBalance
BioBalance

Nivelkipujen hoito ruokavaliolla

Yllä mainittujen geelien ja ravinnelisän lisäksi, se paras lääke nivelkipuun voi löytyä ravinnosta. Nivelkipujen hoito ruokavaliolla on mahdollista, sillä monella ruoka-aineella on tulehdusta lieventävä vaikutus. Tällaisia ruoka-aineita ovat muun muassa:

  • Inkivääri
  • Rasvainen kala
  • Valkosipuli
  • Parsakaali

Ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja hivenaineita, joiden on tutkitusti todettu vähentävän tulehdusta ja parantavan verenkiertoa. Nivelrikosta kärsivien tulee vältellä tämän lisäksi sokeria ja alkoholia, sille ne voivat pahentaa nivelrikon oireita.

Hyvälaatuinen ja tutkittu luontaistuote nivelkipuihin on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Yllä mainitut tuotteet ja ruokavaliovinkit voivat helpottaa ja jopa poistaa kivun tunteita.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab