Millainen on laihduttajan aamupala? Tästä parhaat laihduttajan aamupalavinkit

Nyt on viimeistään aika sanoa hyvästit aamupalan väliin jättämiselle. Aamupala kun on todetusti tärkeä elimistölle ja siten terveydelle. Se on sitä myös erityisesti laihduttajalle, ja kunnollinen laihduttajan aamupala voi nipistää ne ylimääräiset lisäkilot pois hetkessä. Salaisuus piileekin sinä, että syöt oikeanlaisen aamupalan!

Laihduttajan aamupala – Miksi se on niin tärkeä?

Laihduttaminenhan on usein syömisen vähentämistä ja monelle, aamupalan väliin jättäminen kuulostaa helpolta. On muutenkin kiire ja nälkä ei vielä tunnu pahalta – jospa jättäisitkin sen väliin ja syöt sitten vain lounaan. Laihtuminen on taattua, eikö?

Tämä on vääränlainen ajattelutapa, ja se johtaa usein siihen, että tankkaat lounaalla tai illan aikana ihan liikaa ruokaa. Et ehkä herää nälkäisenä aamulla, mutta kehosi energiavarat ovat kyllä huventuneet yön aikana ja elimistösi vaatii tankkausta.

Kunnollinen laihduttajan aamupala antaa kehollesi merkin siitä, että on aika herätä ja olla energinen. Se tankkaa huvenneet energiavarat ja auttaa sinua jaksamaan päivällä paremmin. Täydellä mahalla pärjäät pidempään ja retkahduksia ei tapahdu kovinkaan useasti. Tutkimukset ovat todenneet, kuinka säännöllisen aamupalan syövät henkilöt ovat hoikempia ja tehokkaampia painonpudottajia.

Acai Berry
Acai Berry
Kokeile 3,9€ hintaan
Tilaajalahja: Kehonkoostumusmittari!
Tilaa täältä
SinetrolPlus
SinetrolPlus
Kokeile 6,9€ hintaan
Vuoden 2018 rasvanpolttaja!
Tilaa täältä
Vadelmaketoni
Vadelmaketoni
Kokeile 4,9€ hintaan
Voita matka Prahaan!
Tilaa täältä
Green Coffee
Green Coffee
Kokeile 1€ hintaan
Tilaajalahja: Aktiivisuusmittari!
Tilaa täältä
UltraBurn
UltraBurn
Kokeile 6,9€ hintaan
100% luonnollinen tuote!
Tilaa täältä

Mitä laihduttajan kannattaa syödä aamupalaksi?

Vaikka aamiainen onkin tärkeä syödä, ei laihduttajan aamupala voi olla aivan mitä sattuu. On tärkeää, että aamiainen tehostaa energiansaantia ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Et todellakaan halua olla tilanteessa, jossa olet nälkäinen jo ennen lounasta.

Täyttävä aamupala laihduttajalle koostuu seuraavista elementeistä:

 • Proteiini, jonka hyviä lähteitä ovat muun muassa kananmunat, vaalea liha kuten kalkkuna, linssit ja erilaiset pavut
 • Hyvät rasvat kuten pähkinät, avokado, ja kookosrasva
 • Kuidut, joita saa vihanneksista, siemenistä ja hedelmistä

Proteiini antaa keholle energiaa, joka tankkaa huventuneet varastot. Se on myös hitaammin hajoava energianlähde, verrattuna esimerkiksi hiilihydraatteihin, joten se pitää sinut kylläisenä. Hyvät rasvat tuovat saman kylläisyyden tunteen ja kuidut auttavat sinua jaksamaan paremmin, sekä kiihdyttämään aineenvaihduntaa.

Laihduttajan aamupala ideat

Mitä sitten voit syödä, jotta saat nuo kolme elementtiä aamupalallasi? Laihduttajan aamupala voi olla jokin näistä herkuista:

 • Keitetyt tai paistetut kananmunat
 • Muffinsivuoassa tehdyt kananmunakupit vihanneksilla
 • Täysjyväpuuro marjojen kera
 • Ruisleipä kalkkuna- ja avokadoviipaleilla
 • Turkkilainen jugurtti marjojen ja pähkinöiden kera

Jos aamut tuntuvat aina kovin kiireisiltä, voit tehdä itsellesi laihduttajan aamupala smoothien. Tämä voi olla kourallinen vihanneksia ja marjoja, sekoitettuna turkkilaisen jugurtin kera. Voit lisätä joukkoon ripauksen laihduttajan luonnontuotteita, kuten erilaisia jauheita. Näistä saa usein paljon vitamiineja ja proteiineja, joten jaksat päivän varmasti, eikä smoothien valmistamisen mene kuin muutama minuutti.

SinetrolPlus

Nämä ovat laihduttajan aamiaisen tehotuotteet

Lisäksi on olemassa muutamia ruoka-aineita, joiden on tutkitusti näytetty lisäävän aineenvaihduntaa ja auttavan laihduttajia – etenkin jos ne on nautittu aamiaisella. Nämä salaiset tehotuotteet ovatkin usein laihduttajien luonnontuotteita ja ne ovat oiva tapa lisätä tehoja aamiaiseesi. Laihduttajan aamiaisen tehotuotteet ovat:

 • Vadelmat
 • Kaurahiutaleet
 • Kananmunat
 • Maapähkinävoi
 • Jugurtti

Voit yhdistellä tuotteista kaikenlaisia herkkuja, aina munakkaista smoothieen. Pyri siis lisäämään ainakin kaksi näistä ruoka-aineista aamiaiseesi ja huomaat pian voivasi paremmin ja kilojen karisevan nopeammin.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä itsellesi maailman paras partahöylä

Löydä itsellesi maailman paras partahöylä

Jokainen huonolla partahöylällä karvojaan ajellut mies tietää, että terällä on todellakin väliä. Huono partahöylä ei ole vain hidas, se voi
Miehen seksuaalinen haluttomuus hoituu yleensä helposti kotikonstein

Miehen seksuaalinen haluttomuus hoituu yleensä helposti kotikonstein

Miehen seksuaalinen haluttomuus on edelleen vähemmän käsitelty aihe kuin naisten haluttomuus. Miehen seksuaalisen halun puute on kuitenkin aivan yhtä yleistä
Millainen on laihduttajan aamupala? Tästä parhaat laihduttajan aamupalavinkit

Millainen on laihduttajan aamupala? Tästä parhaat laihduttajan aamupalavinkit

Nyt on viimeistään aika sanoa hyvästit aamupalan väliin jättämiselle. Aamupala kun on todetusti tärkeä elimistölle ja siten terveydelle. Se on

Vastaa