Näillä tavoilla laihdutus ilman liikuntaa on mahdollista

Monella käy mielessä painonpudotus ja laihdutus. Varsinkin keväällä ennen kesää otetaan usein projektiksi kesäkuntoon pääseminen. Tavoitteena on pudottaa painoa nopeasti ja tulokset halutaan näkyviin heti. Monesti myös mietitään olisiko laihdutus ilman liikuntaa mahdollista.

Ilman liikuntaa on mahdollista laihtua muuttamalla elämäntapoja. Terveellisellä ja säännöllisellä ruokavaliolla pystyy jo itsessään tekemään ihmeitä.

Tilaa tästä rasvanpolttaja, jonka avulla laihdutus ilman liikuntaa on mahdollista!

Acai Berry
Acai Berry
Kokeile 3,9€ hintaan
Tilaajalahja: Kehonkoostumusmittari!
Tilaa täältä
SinetrolPlus
SinetrolPlus
Kokeile 6,9€ hintaan
Vuoden 2018 rasvanpolttaja!
Tilaa täältä
Vadelmaketoni
Vadelmaketoni
Kokeile 4,9€ hintaan
Voita matka Prahaan!
Tilaa täältä
Green Coffee
Green Coffee
Kokeile 1€ hintaan
Tilaajalahja: Aktiivisuusmittari!
Tilaa täältä
UltraBurn
UltraBurn
Kokeile 6,9€ hintaan
100% luonnollinen tuote!
Tilaa täältä


Laihdutus ilman liikuntaa

Liikunta edesauttaa laihdutuksessa erittäin paljon, mutta tuloksia on mahdollista saada aikaiseksi ilmankin. Laihdutus ilman kuntosalia on siis täysin mahdollista. Liikunta ei kuitenkaan ole se tärkein asia laihdutuksessa, vaan ruokavalio eli se mitä pistät suuhusi. Voisi sano, että ruokavalio on 80% dieetistä, ja loppu 20% liikunnasta. Varsinkin silloin, jos ylipainoa on päässyt kertymään reilusti, niin jo pelkillä ruokavalion muutoksilla ja valinnoilla on mahdollista saada isoja muutoksia aikaan.

Tässä erilaisia tapoja, jotka auttavat laihtumaan ilman liikuntaa.

Rauhallisesti syöminen

RuokailuRauhallisesti ja maltillisesti syömällä pystyy rajoittamaan syödyn ruoan määrää. Aivoilla kestää hetken prosessoida kylläisyys, joten tulee helposti syötyä liikaa. Kunnon pureskelulla pidentää ruokailuaikaa, jolloin tulet täyteen pienemmällä kalorimäärällä. Rauhallisesti syömisen rinnalle voi myös lisätä annoskokojen pienentämisen, jolloin päivän mittaa rajoittaa kalorisaantia.

Kuitu

Kuidun saanti on yksi tärkeimmistä asioista laihdutuksessa. Kuitu pitää huolen siitä, että ruoka pilkkoutuu ja sulaa tasaisesti vatsassa. Aineenvaihdunnan ja vatsan toiminnan kannalta kuidun saanti on välttämätöntä. Se pitää myös kylläisyyden tunteen kauemmin yllä, joten ei tule myöskään helposti syötyä liikaa. Ja silloin, kun olo on kylläinen, niin ei tee mieli mitään makeaa läheskään yhtä helposti.

Vesi

Vettä tulisi päivässä juoda 2,5 – 3,5 litraa. Vesi pitää vatsaa kylläisenä ja huolehtii kehon yleisestä hyvinvoinnista. Vesi huuhtoo elimistöstä kaiken kuonan pois, joten muutaman päivän runsaan vedenjuonnin jälkeen olo on paljon parempi ja kevyempi.

Proteiini

Syö runsaasti proteiinipitoista täyttävää ruokaa. Proteiini pitää huolen lihaksistosta, jolloin laihduttaessa lihakset eivät pääse katoamaan. Varsinkin kun tavoitteena on laihdutus ilman liikuntaa, niin proteiinin saanti on ehdottoman tärkeää. Proteiinin parhaita lähteitä ovat liha, kana, kananmuna, kala ja maitotuotteet kuten maitorahka.

Herkut

HerkutPidä herkut poissa näkyvistä. Tällä tavalla ei tule houkutusta jatkuvasti napostella jotain. Jos esimerkiksi keksipaketti on pöydällä, niin siitä tulee helposti ohimennen napattua. Toinen tärkeä asia on myös kaupassa käynti. Älä mene ruokakauppaan nälkäisenä. Tällöin mukaan tarttuu helpommin herkkuja ja muuta epäterveellisestä ruokaa. Jos tekee mieli jotain makeaa, niin kannattaa katsoa ravintosisältöjä ja valita tuotteita, jotka sisältävät mahdollisimman vähän rasvaa ja sokeria.

Netistä löytyy paljon vähäkalorisia herkkuja ja reseptejä, joilla saat loihdittua itsellesi jälkiruokia, mitkä eivät sisällä paljon kaloreita. Tällaisia on esimerkiksi itse tehty jäätelö banaanista ja maapähkinävoista.

Ruoan ostaminen

Ruoan ostamisessa ylipäätään on erittäin tärkeää katsoa ravintosisällöt. Varsinkin erilaiset myslit ja ns. fitnessmurot saattavat sisältää paljon enemmän sokeria verrattuna tavalliseen mysliin. Myös erilaiset maustetut jogurtit, rahkat ja maitojuomat sisältävät paljon ylimääräistä sokeria. Ravintosisältöjä vertailemalla voi tiputtaa päivittäistä sokerin ja rasvan saantia todella paljon. Tällä tavalla rajoitat päivittäisen kalorimäärän, jolloin laihdutus voi onnistua ilman liikuntaa.

Laihdutusvalmisteet

Nykyään on olemassa myös erilaisia laihdutusvalmisteita, jotka tukevat laihduttamista. Nämä valmisteet pitävät sisällään rasvanpolttoon optimoituja ainesosia, jotka auttavat kehoa pilkkomaan kertynyttä rasvaa osiin ja polttamaan sen pois kehosta. Toiset tuotteet taas pistävät aineenvaihduntaan vauhtia, jolloin vatsa toimii paremmin ja poistaa elimistöstä kuonaa ja muita kertyneitä aineita.

Vihreä Kahvi

Jaa tämä artikkeli:

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Flunssa ei ole kiva juttu ja flunssakauden lähestyessä kannattaa ryhtyä miettimään keinoja flunssan ehkäisyyn ja sen hoitoon. Yksi helpoin ja
Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Jos harjaan jää paljon hiuksia tai hiukset näyttävät ohenevan, on tärkeä tarkkailla tilannetta. Mistä johtuu hiustenlähtö ja voiko hupenevia hiuksia
Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Joskus lääke ahdistukseen ja unettomuuteen voi tuntua ainoalta vaihtoehdolta hoitaa näitä ikäviä oireita. Mutta näitä elämää rajoittavia oireita ei tarvitse

Vastaa