Kunto Plus

Näin onnistuu nopea laihdutus kotikonstein – parhaat vinkit

Etusivu » Laihdutus » Näin onnistuu nopea laihdutus kotikonstein – parhaat vinkit
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Maailma on pullollaan erilaisia keinoja pudottaa painoa. Yleensä laihduttajille kerrotaan, kuinka hiljaa hyvä tulee. Vaikka tämä onkin totta, myös nopea laihdutus kotikonstein onnistuu turvallisesti ja tehokkaasti.

Ylipaino on ikävä ongelma, eikä kyseessä ole vain kosmeettinen vitsaus. Ylipaino voi nimittäin altistaa sinut erilaisille sairauksille ja pistää kehon paljon suurempaan rasitustilaan. Kilojen kanssa ei siis tarvitse oppia elämään – varsinkin kun tehokas laihdutus kotona onnistuu aivan jokaiselta!

Nopea laihdutus kotikonstein: kaksi tärkeää sääntöä

Jotta nopea laihdutus kotona onnistuu varmasti, tulee sinun pitää mielessäsi kaksi tärkeää sääntöä.

Laihduttaessa ei koskaan kannata:

  • Kokeilla näännyttämistä, sillä repsahduksen todennäköisyys kasvaa hurjasti. Laihduttajan pitää syödä riittävästi, jotta energiaa riittää pitämään sinut poissa herkuista!
  • Luottaa vain tahdonvoimaan, sillä se tekee laihduttamisesta ikävää ja retkahtamisesta paljon ahdistavampaa. On paljon helpompi vältellä kiusauksia ja pitää ne kaukana kuin rukoilla, että tahdonvoima kestää.

Nämä vinkit auttavat taatusti jaksamaan paremmin ja niiden avulla voi laihduttaminen onnistua tehokkaammin.

Nopea laihdutus dieetti: ruokasäännöt joiden avulla onnistut

Nopea laihdutus kotikonstein onnistuu kun pistät energiasi oikeiden ruokavalintojen tekoon. Kuten mainittu, on tärkeä saada tarpeeksi energiaa, mutta myös vitamiineja ja hivenaineita, jotta kehosi jaksaa nopean painonpudotuksen.

Nopea laihdutus dieetti ei itse asiassa ole mikään kaalikeittokuuri. Laihdutus kotona onnistuu hetkessä kun teet seuraavat yksinkertaiset muutokset ruokavalioosi:

  • Jätä sokeri pois. Sokeri on pahin mahdollinen ruoka-aine ja kilot pysyvät taatusti mukanasi mikäli mässäilet sokerilla. Sokerista eroon pääseminen kannattaa tehdä kerralla ja pyrkiä välttämään kaikkia herkkuja vähintään kaksi viikko putkeen. Vältä kiusaus antamalla kaikkia kaappien kätköt vaikka kavereille!
  • Vähennä hiilihydraattien syömistä. Myös muita hiilareita kannattaa vähentää. Korvaa pasta, peruna ja riisi kasviksilla. Nauti leivän sijaan munakas tai smoothie.
  • Nauti tarpeeksi proteiinia. Proteiini on tärkeä jaksamisen ja lihaskunnon kannalta. Muista siis tankata tarpeeksi proteiinia syömällä kalaa, lihaa, kanaa ja kananmunia. Proteiinia tulisi saada naisten 1,25/1,5x painokilo ja miesten 1,8-2x painokilo.
  • Syö tarpeeksi hyviä rasvoja. Rasvaa ei kannata vältellä loputtomiin. Riittävä rasvan saanti nimittäin kiihdyttää aineenvaihduntaa ja varmistaa energian saannin. Oliiviöljy, kookosrasva ja avokadoöljy ovat hyviä rasvoja, jotka kannattaa lisätä ruokavalioon.
  • Juo vain vettä. Kokeile myös vaihtaa kaikki juomat veteen ja lisätä nesteensaantiasi. Vesi on täyttävää, eikä siitä tule mitään piilokaloreita. Toki kahvia voit myös nauttia sopivassa määrin, mutta jätä mehut, limsat ja urheilujuomat pois.

Mikäli laihdutuksesta haluaa tehdä entistä helpompaa ja tehokkaampaa, kannattaa kokeilla erilaisia laihdutusvalmisteita. Luontaistuotteista voi nimittäin olla suuri hyöty, sillä ne takaavat tehokkaammin riittävän vitamiinien, hivenaineiden ja proteiinin saannin. Erilaiset jauheet muun muassa tekevät aamusmoothieista huomattavasti täyttävämmän.

Nopea laihdutus kotikonstein vaatii myös liikuntaa

Mikäli painonpudotusta haluaa vauhdittaa, täytyy liikunta ottaa mukaan yhtälöön. Päivittäinen ripeä kävelylenkki vauhdittaa aineenvaihduntaa ja takaa painon putoamisen. Aamulenkki tyhjällä vatsalla on usein tehokkain vaihtoehto, mutta kävely kannattaa aina kun se vain aikatauluusi sopii.

Painon pudotusta voi vauhdittaa myös lihasharjoituksilla. Puntinnosto ei välttämättä kuullosta tehokkaalta painonpudotuskeinolta, mutta se todella on sitä. Punttien nostelu kolme kertaa viikossa takaa, että laihdutus ei haittaa lihaskuntoasi.

Näillä vinkeillä nopea laihdutus kotikonstein onnistuu hetkessä ja turvallisesti!

Jätä kommentti