Ovatko rasvanpoltto kapselit huuhaata?

Rasvanpoltto kapselit voivat auttaa niin treenaajia kuin laihduttajiakin. Mutta mitä ne oikeastaan ovat ja kuinka ne toimivat?

Rasvanpoltto kapselit ovat usein huonossa valossa, mikä johtuu lähinnä tietämättömyydestä ja siitä johtuvista vääristyneistä odotuksista. Nämä rasvanpoltto pillerit kun eivät todellakaan vain sulata rasvaa kehostasi, vaan ne toimivat kuin mitkä tahansa lisäravinteet. Ne antavat keholla hieman lisätehokkuutta polttaa rasvaa ja toimivat parhaiten silloin, kun niitä käyttö terveellisen liikunnan ja ruokavalion kanssa. Yksinään ne eivät saa mitään aikaan.

Mitä rasvanpolttajat ovat ja miten ne vaikuttavat kehossa?

Rasvanpolttajat ovat erilaisia lisäravinteita, jotka vaikuttavat kehossa monin eri tavoin. Rasvanpolttajat, kuten vaikkapa erilaiset kapselit ja pillerit, voivat toimia:

 • Tehostamalla kehon aineenvaihduntaa
 • Estämällä rasvan imeytymistä kehoon
 • Parantamalla rasvan hapettumista, eli palamista, varsinkin liikuntasuorituksen yhteydessä
 • Muuntamalla kehon rasvanpolttoa
 • Vähentämällä ruokahalua
 • Nostamalla sykettä
Suositut laihdutustuotteet
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Green Coffee
 • Vihreä Kahvi
  Auttaa sinua laihtumaan vaivattomasti, turvallisesti ja terveellisesti ilman lisäaineita.
  Kokeile 1€ hintaan! Kokeile ilman postikuluja! - SUOSITELTU!
Coffee Zero
 • Coffee Zero
  Norjassa kehitetty Coffee Zero terveyskahti, jota on myyty lähes 100 000kpl.
  Katso tuotteen tiedot!
Piperinox
 • Piperinox
  Patentoitua BioPerine®-koostumusta sisältävä Piperinox on tehokas tuote painonpudotukseen.
  Katso tuotteen tiedot - Täysi tyytyväisyystakuu!
Aktiivi T5 Plus + Vadelmaketoni
 • WeightWorld.fi
  Laaja valikoima eri laihdutustuotteita. Ota näistä apua painonpudotukseesi.
  Katso kaupan valikoima!

Rasvanpoltto kapselit toimivat siis tehostamalla kehon omia toimintoja ja varsinkin juuri kehon luontaisten hormonien toimintaa. Tämä johtaa aineenvaihdunnan kiihtymiseen sekä rasvanpolton nopeutumiseen.

Rasvanpolttajat voivat sisältää monia erilaisia luontaisia aineita, joiden on näytetty tehostavan yllä mainittuja kehon toimintoja. Yleensä kaikissa rasvanpoltto kapseleissa on erilaisia määriä kofeiinia, joka on tutkitusti kehon aineenvaihduntaa kiihdyttävä luontaistuote. Kofeiini toimii rikkomalla rasvasoluja varsinkin juuri rasvakudoksessa vatsan alueella. Rasvanpolttajat ovatkin tehokas keino poistaa ne inhottavat vatsamakkarat, jotka eivät meinaa kadota!

Kofeiini antaa käyttäjälleen myös runsaasti energiaa, minkä johdosta rasvanpoltto kapselit voivat auttaa jaksamaan pidempiä ja tehokkaampia treenisuorituksia. Ne siis ovat tehokas tapa kohentaa treenien vaikutusta kehoosi.

Vadelmaketoni

Toimiiko rasvanpoltto kapselit oikeasti?

Parhaat rasvanpoltto kapselit toimivat siis juuri kuten ne lupaavatkin, mutta kapseleita käyttävän on syytä muistaa, ettei pillerit automaattisesti takaa laihtumista ja rasvanpolttoa. Se toimiiko rasvanpoltto kapselit riippuu siis aivan täysin siitä, teetkö muut laihtumisen ja rasvanpolton kannalta tarvittavat asiat oikein.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rasvanpolttajat auttavat sinua silloin, kun ruokavaliosi on kohdillaan ja treenaat lihaksistoasi riittävästi. Sohvalla pullaa nauttiva ei voi pelkkien rasvanpoltto pillereiden avulla saavuttaa ihannetuloksia.

Mitkä ovat rasvanpoltto kapseleiden haittavaikutukset?

Entäpä sitten ne haittavaikutukset? Ovatko rasvanpoltto kapselit turvallisia käyttää? Koska kyseessä on luontaistuotteet, eivät parhaat rasvanpoltto kapselit aiheuta suuria haittavaikutuksia. Rasvanpoltto pillerit voivat kuitenkin joillakin henkilöillä aiheuttaa:

 • Ummetusta
 • Pahoinvointia
 • Mahakipua ja päänsärkyä
 • Sydämentykytystä
 • Unettomuutta ja levottomuutta

Tärkeintä on varmistaa, että noudatat tuotteen käyttö- ja annosteluohjeita. Älä myöskään käytä rasvanpoltto kapseleita liian pitkään. Jatkuva laihduttaminen voi johtaa pahoihin ongelmiin.

Esittelyssä parhaat rasvanpoltto pillerit

Mikä sitten on se paras rasvanpolttaja? Alla esittelyssä tehokkaat rasvanpoltto kapselit, jotka kannattaa ottaa kokeiluun.
Coffee Zero

Coffee Zero

Coffee Zero on paras rasvanpoltto kapseli heille, jotka halajavat lisää energiaa päiviin. Tuote sisältää luonnollisen annoksen kofeiinia, joka stimuloi kehoa ja vähentää näläntunnetta. Lisäksi Coffee Zero rasvanpoltto kapseleissa on klorogeenihappoa sekä kromia. Nämä kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja edistävät ravintoaineiden imeytymistä kehoon.
Piperinox tuote

Piperinox

Piperinox rasvanpoltto kapselit auttavat tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä kehoon, aktivoivat aineenvaihduntaa ja parantavat rasvanpolttoa. Tämä patentoitua piperiinityyppiä sisältävä tuote on paras rasvanpolttoja vähentämään ruokahalua ja nostamaan energiankulutusta.
Vihreä kahvi

Vihreä Kahvi

Vihreä Kahvi on suosittu rasvanpolttaja, jonka avulla voit tehostaa kehon kykyä polttaa rasvaa. Nimistään huolimatta tässä tuotteessa ei ole kofeiinia, joten se soveltuu mainiosti käyttäjille, joille kofeiinia sisältävät rasvanpoltto kapselit eivät sovellu. Vihreässä Kahvissa on nykyään D-vitamiinia, joten päivittäinen D-vitamiinintarvekin korjaantuu kapselin avulla.

Lue lisää aiheesta:

9 vinkkiä reisien kiinteytykseen Kauniisti kiinteytyneet ja muodokkaat reidet ovat monen naisen unelma, joita ihannoidaan urheilulehdistä, mainoksista ja televisiosta. Mikään yksittäi...
Dieetti-ruokavalio naiselle kuka haluaa onnistua! Jos painonpudotus on haaveissasi, täytyy sinun kiinnittää katseesi ruokalautasellesi. Totuus nimittäin on, että noin 70% laihduttamisesta on kiinni ru...
Rasvanpoltto vatsasta ei vaadi ihmeitä Ylipaino ja lihavuus ei aina tarkoita välttämättä epäterveellisyyttä. Monilla ihmisillä rasvaa voi kertyä eri tavalla kehoon ihon alle, jolloin siitä ...
Millainen on rasvanpoltto ruokavalio? Rasvanpoltto ja laihdutus on todella usein nykyään esillä otsikoissa, ja jatkuvasti tulee uusia dieettisuunnitelmia, laihdutusohjelmia, superfoodeja j...
Rasvaa polttava salitreeni on yhdistelmä voima- ja... Useimpien kuntosalilla huhkivien liikkujien tavoitteena on nimenomaan rasvanpoltto. Jokainen antaa erilaisia neuvoja nopeaan rasvanpolttoon ja pian se...