Realistinen painonpudotus kuukaudessa riippuu yksilöllisesti monista eri seikoista

Uusi vuosi ja toiveissa uusi ulkomuoto. Kuntosalit täyttyvät innokkaista laihduttajista ja kauppojen vihannesosastolla käy kuhina. Usein tuloksia halutaan nähdä mahdollisimmin nopeasti ja painonpudotustavoite ei mitenkään ole edes saavutettavissa. Realistinen painonpudotus kuukaudessa riippuu pitkälti omasta vartalotyypistä.

Realistinen painonpudotus kuukaudessa on hyvin riippuvainen henkilön samasta liikunnan määrästä, mutta myös ruokavaliosta. Tämän lisäksi prosessin nopeuteen ja etenemiseen liittyvät vahvasti henkilön lähtötilanne sekä mahdolliset laihdutusta tehostavien tuotteiden käyttö. Mikä on sinun realistinen painonpudotustavoitteesi?

Suositut laihdutustuotteet
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Green Coffee
 • Vihreä Kahvi
  Auttaa sinua laihtumaan vaivattomasti, turvallisesti ja terveellisesti ilman lisäaineita.
  Kokeile 1€ hintaan! Kokeile ilman postikuluja! - SUOSITELTU!
Coffee Zero
 • Coffee Zero
  Norjassa kehitetty Coffee Zero terveyskahti, jota on myyty lähes 100 000kpl.
  Katso tuotteen tiedot!
Piperinox
 • Piperinox
  Patentoitua BioPerine®-koostumusta sisältävä Piperinox on tehokas tuote painonpudotukseen.
  Katso tuotteen tiedot - Täysi tyytyväisyystakuu!
Aktiivi T5 Plus + Vadelmaketoni
 • WeightWorld.fi
  Laaja valikoima eri laihdutustuotteita. Ota näistä apua painonpudotukseesi.
  Katso kaupan valikoima!

Realistinen painonpudotus kuukaudessa kiloina

Kuinka paljon keskimääräinen realistinen painonpudotus kuukaudessa sitten oikein onkaan? Realistinen painonpudotus kuukaudessa voi vaihdella vain kilosta jopa lähemmäs kymmeneen kiloon. Realistinen painonpudotustavoite riippuu laihduttajan lähtökohdista, viikoittaisesta liikunnan määrästä sekä päivittäisestä kalorien saannista.

Vähäinen liikunta, tavallista vähäisempi kalorinsaanti – 1-2kg

Jos liikunnan määrä on vähäistä tai lähes olematonta, ei paino putoa nopeasti. Jos liikunnan vähäisyyden lisäksi kalorinsaannin pudottamisen pitää hillittynä, voi realistinen painonpudotus viikossa olla vain noin puoli kiloa. Kuukaudessa painoa putoaa noin 1-2 kiloa. Vähäisen liikunnan ja hieman tarvittavan päivittäisen kalorimäärän alittaminen ovat hidas, mutta varma tapa pudottaa painoa.

Lääkkeet helposti ja turvallisesti 73 eri vaivaan verkkoapteekkimme kautta Katso hoidot tästä

Runsas liikunta, todella vähäinen kaloriensaanti – > 5kg

Tämä on painonpudotusvaihtoehdoista radikaalein. Runsas liikunta 5-7 päivänä viikossa ja kaloreiden minimoiminen. Tällä metodilla kiloja voi karista viikossa jopa kilo tai enemmänkin. Realistinen painonpudotus kuukaudessa voi nousta jopa reiluun viiteen kiloon saakka.

Suuri aloituspaino – 2-8kg

Mitä suurempi laihduttajan aloituspaino on, sitä nopeammin paino etenkin alussa putoaa. Suuren ylipainon kanssa kamppailevat laihduttajat voivat sinnikkyydellä tiputtaa painoa jopa ennätysmääriä kuukaudessa. Realistiset kilomäärät voivat alkuun lähennellä mitä tahansa 2-8 kg väliltä, mutta suuremmatkin lukemat tasoittuvat ajan kanssa.

Vain aavistus ylimääräistä rasvaa kehossa – 1-2kg

Jos lähtöpaino ja painoindeksi ovat laihduttajalla jo alkuun normaalit, on usein toiveena vain pieni kiinteytyminen tai korkeintaan parin kilon vyötäröltä nipistäminen. Tällaisissa tilanteissa liikunnan lisääminen on paras vaihtoehto painon pudottamiseen ja realistinen painonpudotustavoite kuukaudessa 1-2 kiloa.

Paljon kiloja nopeasti vai hitaasti ja varmasti?

Laihduttamisesta voi omilla valinnoilla tehdä joko helppoa tai tuskallista. Liikunnan määrä ja ravinto ovat vain muutamia asioita, joilla laihdutusprosessiin voi itse yksinkertaisesti vaikuttaa. Kumpi onkaan sitten parempi tapa tavoittaa omat painonpudotustavoitteet, nopea ja tehokas vai hidas ja varma?

Nopea painonpudotus on usein se suositumpi vaihtoehto laihduttajilla. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä se paras keino, etenkin kun se johtaa aivan liian pienien kalorimäärien saamiseen. Nopea kilojen karistaminen myös helposti altistaa niin sanotulle painon jojoilulle.

Jos painonpudotuksen kuitenkin haluaa suorittaa mahdollisimman nopeasti, voi ravinnon ja liikunnan lisäksi ottaa avuksi laihdutustuotteet. Laihdutustuotteet tukevat oikeastaan molempia, sekä nopeaa, että hidasta laihduttamista. Laihdutustuotteista etenkin rasvaa polttavat, ruokahalua hillitsevät ja aineenvaihduntaa kiihdyttävät valmisteet ovat tunnetusti tehokkaita vaihtoehtoja.

Jos mahdollista, valitse aina hidas ja varma tapa laihduttaa. Aseta painonpudotustavoitteesi realistiseksi ja pyri saamaan tuloksia pitkällä aikavälillä. Yksi hyvä tapa tähän on miettiä realistinen painonpudotus puolessa vuodessa, kuukausi- tai viikkotavoitteiden sijaan.

Lue lisää aiheesta:

Näillä tavoilla laihdutus ilman liikuntaa on mahdo... Monella käy mielessä painonpudotus ja laihdutus. Varsinkin keväällä ennen kesää otetaan usein projektiksi kesäkuntoon pääseminen. Tavoitteena on pudot...
Kimberley French lisäsi 600 kaloria päivittäiseen ... Kaikki alkoi siitä, kun Kimberley oli synnyttänyt toisen lapsen. Raskauden myötä oli kertynyt yli 18 kiloa. Hän päätti, että jotain oli tehtävä, ja al...
Tehokas nopea dieetti – mainio tapa aloittaa uusi ... Moni hankkii kuntosalijäsenyyden tammikuussa ja toivoo pääsevänsä joulukiloista nopeasti eroon. Elämäntapamuutosten sijaan useimmilla on mielessä teho...
Laihduttajan ruoka – 8 ruokaa jotka auttavat... Laihdutuksen aloittaminen on varmasti monelle tuttu tilanne. Painoa halutaan saada nopeasti alas ja rasvaa palaamaan, vaikka jokainen tietää, että se ...
Mikä tulisi olla laihduttajan kalorimäärä päivässä... Laihduttaminen perustuu siihen, että energiaa kulutetaan enemmän kuin energiaa saadaan. Ruuan kalorit ovat energiaa, joka pitää meidät toiminnassa. La...