Tehokas nopea dieetti – mainio tapa aloittaa uusi vuosi 2018!

Moni hankkii kuntosalijäsenyyden tammikuussa ja toivoo pääsevänsä joulukiloista nopeasti eroon. Elämäntapamuutosten sijaan useimmilla on mielessä tehokas nopea dieetti. Dieetti vaatii kuitenkin omistautumista, ja tietämystä sekä ravinnosta että liikunnasta. Dieetille sopivat myös laihduttamista tehostavat laihdutustuotteet.

Mitä tehokas nopea dieetti vaatii?

Verta, hikeä, kyyneliä ja itsensä näännyttämistä. Näistä tehokas nopea dieetti EI OLE tehty. On olemassa monia keinoja laihduttaa nopeasti ja tehokkaasti ilman kärsimystä. Mitä dieetillä pääasiassa tarvitaankin, on mielenlujuutta ja laihdutusprosessin ymmärtämistä.

Tehokas nopea laihdutus on helpompaa, kun itselleen asettaa realistiset tavoitteet. Mieti esimerkiksi, missä ajassa ja kuinka paljon tahdot laihtua. Tämän jälkeen nopea toimiva dieetti vaatii jääkaapin sisällön terveellisyydestä huolehtimista ja vaikka vain lyhyenkin ajan pyhittämistä kevyelle liikunnalle päivittäin.

Acai Berry
Acai Berry
Kokeile 3,9€ hintaan
Tilaajalahja: Kehonkoostumusmittari!
Tilaa täältä
Sinutral
Sinutral
Kokeile 6,9€ hintaan
Vuoden 2018 rasvanpolttaja!
Tilaa täältä
Vadelmaketoni
Vadelmaketoni
Kokeile 4,9€ hintaan
Voita matka Prahaan!
Tilaa täältä
Green Coffee
Green Coffee
Kokeile 1€ hintaan
Tilaajalahja: Aktiivisuusmittari!
Tilaa täältä
UltraBurn
UltraBurn
Kokeile 6,9€ hintaan
100% luonnollinen tuote!
Tilaa täältä


Ravinnon merkitys

Ravinnolla voi vaikuttaa merkittävimmällä tavalla dieetin onnistumiseen. Tehokas nopea laihduttaminen pitäisikin aina aloittaa ruokailutottumuksien muutoksella. Ruokailutottumuksien muuttaminen tarkoittaa kaikkea syötävistä ruoka-aineista ruokailuvälien tarkkailuun.

Tee siis näin:

Suosi

 • vihanneksia
 • hedelmiä
 • hyviä rasvoja
 • vähärasvaisia proteiineja
 • kuituja
 • säännöllisiä ruokailuvälejä

Vältä

 • rasvaisia ruokia
 • pikaruokia
 • eineksiä
 • sokeria
 • herkkuja
 • napostelua
 • myöhään illalla syömistä.

Vaihda pizza runsaaseen annokseen kanasalaattia, juustopastan sijaan suosi lohta ja tummaa riisiä, ja vaihda jälkiruokasuklaa hedelmäsalaattiin.

Kiinnitä myös huomiota annoskokoon ja ruokailuväleihin. Kun ruokailuiden välit pitää noin 3-4 tunnissa, napostelu jää vähemmälle ja annoskoot pysyvät pienempinä.

Liikunnan merkitys

Tehokas nopea dieetti vaatii myös säännöllistä liikuntaa. Liikunnan merkitys on etenkin nopeassa laihduttamisessa erityisen tärkeää. Liikunta kuluttaa syötyjä kaloreita, polttaa rasvaa ja muokkaa kehoa parempaan suuntaan.

Usein tehokas nopea laihduttaminen tuo mieleen kuntosalilla hikoilun tai suurta motivaatiota vaativat juoksulenkit. Monelle kuntosalilla huhkiminen sopiikin ja on yksi nopeimmista keinoista kehon muokkaamiseksi. Juokseminen laittaa myös hien virtaamaan ja pienentää vaatekokoa nopeasti.

Dieetillä ollessasi pyri harrastamaan liikuntaa vähintään 30 minuuttia päivässä. 30 minuutin raivaaminen aikataulusta onnistuu keneltä tahansa, etenkin kun urheilla voi kuntosalin ja lenkkipolun sijaan kotonakin. Nappaa siis jo aamulla esille olohuoneeseen jumppamatto ja valitse päivästäsi sopivin kellon aika päivittäiselle hikijumppatuokiolle.

Laihdutustuotteet nopeuttavat dieetin tehoa

Joskus nopea toimiva dieetti ei kuitenkaan ole tarpeeksi tehokas pelkillä ruokavaliovalinnoilla ja liikunnalla. Tällöin avuksi kannattaa harkita erilaisia laihdutustuotteita. Laihdutustuotteista suosituimpia ovat tavallisesti aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa tehostavat luontaistuotteet.

Rasvanpolttaminen on jokaisen laihduttajan tavoitteena. Joskus tehokas nopea laihdutus ei kuitenkaan poista kaikkea toivottua, sitkeimmässä olevaa, rasvaa. Tällöin moni ottaa avuksi luonnollisia ainesosia sisältävät rasvanpolttajat, jotka pitävät huolen lopun rasvan tuhoamisesta.

Vihreä Kahvi

Aineenvaihdunnalla on myös suuri merkitys laihdutusprosessissa. Nopeutunut aineenvaihdunta nimittäin helpottaa ja tehostaa laihtumista. Olemassa on onneksi myös paljon aineenvaihduntaan positiivisesti vaikuttavia, ainesosiltaan luonnollisia, laihdutustuotteita.

Joskus nopea toimiva dieetti voi vaatia myös ateriankorvikkeita. Kiireisimmät laihduttajat eivät aina ehdi huolehtia seuraavan aterian valmistamisesta. Tällaisissa tilanteissa paras mahdollisuus voivat olla sokerittomat, vähäkaloriset, ateriankorvikkeet. Ateriankorvikkeet toimivat silloin tällöin aterian korvaajina, mutta niitä ei tulisi käyttää säännöllisesti päivittäin terveellisen monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jaa tämä artikkeli:

Kahdeksan maistuvaa ruoka-ainetta mistä saa magnesiumia

Kahdeksan maistuvaa ruoka-ainetta mistä saa magnesiumia

Magnesiumin puute on yleisempi ongelma kuin moni luulee. Onneksi maailma on täynnä ruokia mistä saa magnesiumia helpottamaan oloa. Magnesium on
Parhaat lähteet mistä saa B12-vitamiinia

Parhaat lähteet mistä saa B12-vitamiinia

B12-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää, mutta se voi olla vaikeaa, varsinkin jos olet vegaani. Monet ruuat mistä saa B12-vitamiinia eivät
Paras lääke nivelkipuun – vaihtoehdot puntarissa

Paras lääke nivelkipuun – vaihtoehdot puntarissa

Jos niveliä kolottaa ja särkee, voi paras lääke nivelkipuun löytyä yllättävän läheltä. Tässä vinkit, joiden avulla nivelkivun hoito onnistuu taatusti.

Vastaa