Vihreä tee laihdutuksessa

Vihreä tee on ansainnut paikkansa terveellisten ruokien listalla. Se sisältää paljon antioksidantteja, on vähäkalorinen sekä nesteyttää kehoa. Nämä yhdistelmät kiihdyttävät aineenvaihduntaa sekä auttavat polttamaan rasvaa ja näin vihreä tee laihdutus –trendi on valmis.

Vihreän teen suosio on jo tuhansia vuosia vanha ja varsinkin Aasian maissa, kuten Kiinassa se on erittäin suosittu juoma veden ohella. Laihduttajien keskuudessa siitä on tullut erittäin suosittua juuri sen painonhallinnassa auttavien ominaisuuksien vuoksi.

Suositut vihreät teet
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Teekauppa
 • Teekauppa
  Teekauppa tuo maailman teet ulottuvillesi. Tutustu ja tilaa houkuttelevimmat teelaadut. Laaja valikoima vihreää teetä.
  Katso kaupan valikoima!
WeightWorld
 • WeightWorld
  WeightWorld.fi on menestyvä kansainvälinen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt verkkokauppa.
  Katso kaupan valikoima!
Fitnesstukku
 • Fitnesstukku
  Pohjoismaiden johtavana lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppa.
  Katso kaupan valikoima!
FitnessFirst
 • FitnessFirst
  Suomen suurin luomuruuan ja superfoodien verkkokauppa.
  Katso kaupan valikoima!

Tämän terveellisen juoman teho perustuu flavonoideihin, jotka vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja pitävät huolen siitä, että rasva ei pääse varastoitumaan kehoon. Sen teho ei kuitenkaan itsessään auta vielä laihtumaan, vaan ohessa pitää olla terveellinen ruokavalio sekä paljon liikuntaa. Näitä yhdistelemällä vihreä tee voi auttaa laihduttamisessa. Vihreä tee auttaa myös hallitsemaan syömistä, sillä se pitää olon kylläisenä.

Kuinka paljon vihreää teetä pitäisi juoda?

Vihreän teen vaikutuksista painonhallintaan ja –pudotukseen on tehty useita tutkimuksia. University of Maryland Medical Center suosittelee kahdesta kolmeen kuppia vihreää teetä per päivä riippuen teen merkistä. Vihreä tee laihdutus -trendi ei ole siis mikään myytti.

Koska vihreää teetä pitäisi juoda?

Vihreä tee sisältää myös kofeiinia kahvin tavoin, joten sen juomista tulisi välttää illalla ennen nukkumaan menoa. Esimerkiksi aamulla voi kahvin korvata vihreällä teellä ja päivällä nauttia ennen lenkille lähtöä kupin teetä energian saamiseksi. On tutkittu, että vihreän teen vaikutus laihdutuksessa optimoidaan korkeasykkeisellä urheilusuorituksella, kuten juoksulenkillä. Vihreä tee auttaa sinua laihtumaan sekä antaa sinulle tärkeitä terveellisiä antioksidantteja. Vihreä tee pitää huolen aineenvaihdunnan toiminnasta, ja varmistaa, että vatsasi toimii niin kuin pitääkin.

Vihreää teetä saa myös kofeiinittomana, joten sitä voi juoda myös ennen nukkumaan menoa. Kofeiiniton vihreä tee sopii myös niille, joiden tulee välttää kofeiinia.

Vihreän teen terveysvaikutukset

Vihreä tee laihdutusVihreällä teellä on laihdutuksen lisäksi useita muita terveysvaikutuksia. Sen sisältämä L-teaniini sekä kofeiini auttavat aivojen toiminnassa. Vihreä tee ei sisällä niin paljon kofeiinia kuin kahvi, joten sen antama ”potku” on paljon rauhallisempi, mutta silti riittävä parantamaan vireyttä. Tämä vireys auttaa sinua selviytymään paremmin päivän askareista sekä myös urheilusuorituksista. Jos vaikka ennen lenkkiä on hieman uupunut olo, niin juo kuppi tai kaksi vihreää teetä, joka antaa piristävän vaikutuksen. Lenkillä tehostat sen laihduttavaa vaikutusta, jolloin lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Kofeiinin antama piristys auttaa myös urheilusuorituksissa, ja näin ollen pystyt polttamaan enemmän rasvaa. Kovemmalla treenillä aineenvaihdunta kiihtyy ja päivittäinen kalorikulutus nousee.

Vihreän teen antioksidantit saattavat alentaa myös riskiä sairastua erilaisiin syöpiin. Teen vaikutusta on tutkittu paljon erityisesti rinta- ja eturauhassyöpiin. (Maidon lisääminen teehen alentaa antioksidanttien toimintaa, joten sitä olisi syytä välttää)

Millaista vihreää teetä tulisi juoda?

Vihreää teetä saa nykyään vaikka minkälaista. Jo kauppojen hyllyillä valikoima on usein erittäin laaja. Teetä on uutteena, kapseleina ja perinteisenä pussiteenä. Tämän lisäksi netin luontaistuotekaupat tarjoavat vielä oman lisäyksen valikoimiin, joten valinta saattaa olla erittäin haastava.

Olemme tähän alle keränneet netin suosituimpia vihreä tee laihdutus -tuotteita, jotka auttavat laihdutuksessa. Kaikki alla olevat luontaistuotekaupat ovat luotettavia ja menestyneitä yrityksiä, joiden valikoimista löytyy jos jonkinlaisia tuotteita. Kannattaa ehdottomasti selata samalla myös muu valikoima, niin säästää postikuluissa, kun saat samaan tilaukseen kaikki tarvitsemasi tuotteet.

Paras vihreä tee laihdutukseen, on sellainen tee, joka on mahdollisimman puhdas. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä ei ole makeutettu, ja siihen ei ole lisätty mitään muuta. Kannattaa etsiä sellainen vihreä tee, joka on 100% vihreää teetä eikä sisällä mitään muuta makua.

Vihreää teetä on myös mahdollista saada kapselin muodossa. Vihreä tee kapselit ovat myös erittäin suosittuja laihdutustuotteita. Niitä voi ostaa monista eri luontaistuote- ja lisäravinnekaupoista.

Vadelmaketoni
 • Vadelmaketoni
  Vadelmaketoni on luonnon oma superentsyymi, joka saa sinut laihtumaan jopa 9 kiloa kuukaudessa.
  Kokeile postikulujen hintaan!
Green Coffee
 • Vihreä Kahvi
  Auttaa sinua laihtumaan vaivattomasti, turvallisesti ja terveellisesti ilman lisäaineita.
  Kokeile tarjoushintaan 1€!
Fenix
 • Fenix
  Fenix-valmisteella laihdutus tapahtuu nopeasti ja helposti, ilman suurta päänvaivaa.
  Kokeile postikulujen hintaan!
Sinutral
 • Sinutral
  Sinutral on 100% puhdas ja riippumattomasti tutkittu tehokkaasti toimiva luonnontuote.
  Kokeile postikulujen hintaan!
WeightWorld.fi
 • WeightWorld.fi
  Laaja valikoima eri laihdutustuotteita. Ota näistä apua painonpudotukseesi.
  Katso kaupan valikoima!
Jaa tämä artikkeli:

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiini ei ole se tunnetuin vitamiini. Mutta K-vitamiinin puutos voi johtaa moniin ongelmiin, joten sen saanti kannattaa varmistaa. Vitamiinit ovat
Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Markkinat ovat täynnä erilaisia ryppyvoiteita. Mutta mikä on se paras silmänympärysvoide rypyille? Silmänympärysalueen iho altistuu melkoisella rasitukselle pitkin päivää. Tämän
Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkki on miehille yksi tärkeimmistä hivenaineista. Sinkin puute miehillä voi johtaa aina erektio-ongelmista hiustenlähtöön. Sinkkiä tarvitaan lukuisiin kehon eri toimintoihin

Vastaa