Dubain parhaat ravintolat ja rannat

Dubai tarjoaa matkustajalle todella paljon tekemistä, koettavaa ja nähtävää. Eksoottinen luksusta täynnä oleva kaupunki saattaa olla myös monen välilasku paikka kaukokohteisiin. Jos sinulla on enemmän aikaa Dubaissa tai olet siellä lomalla, niin nämä asiat sinun kannattaa kokea itse.

Ravintolat

Dubai tarjoaa ravintoloita ihan laidasta laitaan ja kulttuurista kulttuuriin. Ravintoloita löytyy joka hintaluokasta aina pienistä perheomistuksessa olevista ravintoloista maailmankuuluisiin huippuravintoloihin, joissa maailman parhaat kokit valmistavat ruokaa.

Ostosraha

Pierchic

Tämä ravintola on kala ja mereneläviin erikoistunut ravintola, joka pyörii itsessään veden päällä. Ravintola tarjoaa upean ja ainutlaatuisen ruokakokemuksen. Ravintola sijaitsee Al Qasr -hotellin laiturin päässä. Paikka sopii siis täydellisesti myös romanttiselle illalliselle.

Pierchic

Social by Heinz Beck

Tämä ravintola on kolminkertaisen Michelin -tähden voittaneen Heinz Beckin italialainen ravintola. Täällä ravintolossa ruoka on varmasti hyvää, ja koet ainutlaatuisen kulistinarisen elämyksen.

Social by Heinz Beck

At.mosphere Burj Khalifa

Monelle ei varmasti tule nimen perusteella yllätyksenä, missä tämä ravintola sijaitsee. Tietysti maailman korkeimmassa rakennuksessa Burj Khalissa, joka on Dubain tunnetuin maamerkki. Tästä ravintolosta avautuu upeat näkymät, sillä se sijaitsee 122. kerroksessa.

At.mosphere Burj Khalifa

Bu Qtair

Tätä ravintolaa on kehuttu yhdeksi parhaaksi kalaravintolaksi, jota Dubaista löytyy. Ravintola ei ole mikään fine-dining tyylinen, vaan erittäin perinteinen ja suosittu ravintola, jossa päivän kalasaalista valmistetaan ruokia. Tämä on kalan ystäville takuuvarma kokemus.

Bu Qtair

Ravi Restaurant

Pakistanilainen ravintola Ravi on Anthony Bourdainin paljon kehuma ravintola, josta löydät itämaisia ruokia. Tämä ravintola on edullinen ravintola, joka keskittyy pelkästään ruokaan.

Ravi


Rannat

Dubai on myös tunnettu ja kuuluisa sen upeista hiekkarannoista. Tästä kaupungista löytyy lukuisia eri rantoja. Osa rannoista on yksityisiä hotellien omistuksessa olevia pätkiä, ja osa taas ihan vapaassa käytössä olevia yleisiä uimarantoja.

Kite Beach

Jos haluat viettää täydellisen rantapäivän, johon kuuluu valkoista hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä, niin Kite Beach on valintasi. Tällä rannalla voit ottaa rennosti tai sitten osallistua joihinkin aktiviteetteihin.

Kite Beach

Jumeirah Beach Residence

Tämä on yksi Dubain suosituimmista ja tunnetuimmista rannoista. Se sijaitsee suositun kävelykadun varrella, joten siitä on helppo siirtyä syömään tai vaikkapa drinkille kadun varteen.

Jumeirah Beach Residence

Al Mamzar Beach Park

Upea rantapäivä yhdistettynä piknikkiin. Tätä on parhaimillaan Al Mamzar Beach Park. Tänne on erittäin pieni sisäänpääsy maksu (pari euroa), jolla pääsee nauttimaa puiston tarjoamista upeista alueista. Huom. maanantait ja keskiviikot ovat varattu vain naisille ja lapsille.

Al Mamzar Beach Park

Black Palace Beach

Tämä ranta on hieman tuntemattomampi, joten siellä on usein enemmän tilaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ranta olisi yhtä upea kuin muut. Se sijaitsee Palm Jumeirahin ja Burj Al Arab -hotellin välissä. Täällä rannalla ei ole ravintoloita tai aktiviteetteja, joten se karsii turisteja pois. Ranta on täydellinen paikka katsella Dubain upeaa auringonlaskua.

Black Palace Beach

Umm Suqeim Beach

Tästä rannasta avautuu näkymä suoraan Burj Al Arab -hotelliin. Se on yksi Dubain upeimmista rannoista, ja tarjoaa sinulle upean kokemuksen. Tällä rannalla on mahdollista uida myös yöllä, joka on Dubaissa yleisesti kiellettyä.

Umm Suqeim Beach

Näillä vinkeillä saat Dubain reissustasi varmasti unohtumattoman. Nämä vinkit sinulle tarjosi PureWow sivusto, joka on myös listannut Dubain parhaat shoppailupaikat sekä myös aktiviteetit.

Löydät ne täältä: PureWow

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab