Mieskunnon parantaminen tapahtuu omilla valinnoilla

Etusivu » Mieskunnon parantaminen tapahtuu omilla valinnoilla
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Mieskunnon parantaminen on luultua helpompaa. Olipa ongelmia erektion muodostamisessa tai kestossa, jokaisella on toivoa. Myös selittämätön haluttomuus vaivaa yhä useampia miehiä. Apua löytyy kuitenkin aina, kun tietää mistä sitä etsiä.

Vaikka erektiolääkkeet voivat kuulostaa nopealta helpotukselta, on tämä vain hetkellinen ratkaisu ja sisältää haittavaikutuksien riskin. Ennen kuin siis tartut lääkepurkkiin, pyri parantamaan mieskuntoa näillä kuudella omalla valinnalla.

1. Selätä stressi

Stressi, tuo kaikkien aikuisten piina. Stressi ilmenee tavallisesti mieskunnon suhteen haluttomuutena ja erektio-ongelmina. Pahimmillaan stressi voi johtaa jopa erektiohäiriöön. Stressin selättäminen on usein helpommin sanottu kuin tehty, mutta tässäkin voi onnistua kuka tahansa.

Aloita pienillä valinnoilla. Tee rentoutumisharjoituksia, pyri pitämään vapaa-aika täysin töistä erillään ja ota aikaa itsellesi ja läheisillesi. Nopeammin kuin huomaatkaan, mieskunnon parannus tapahtuu kuin itsestään stressitason pienentyessä.

2. Nosta kissa pöydälle

Mieskunnon kohottaminen harvoin on kenenkään lempipuheenaihe. Jos olet kuitenkin parisuhteessa, pidä huoli, että keskustelette makuuhuoneessa tapahtuvista asioista avoimesti. Joskus kissan nostaminen pöydälle on kaikki, mitä mieskunnon parantaminen vaatii.

Aina sitä parempaa puoliskoa kuitenkaan ei ole ja seksuaalinen aktiivisuus on satunnaisempaa. Tällöin ongelmista ja huolista kannattaa keskustella esimerkiksi seksuaaliterapeutin tai luotettavan ystävän kanssa. Ongelmien myöntäminen helpottaa ja keskustelukaveri voi antaa kalliita neuvoja.

3. Mieskunnon parantaminen ruualla

Mieskunnon ylläpito ja parantaminen voi toteutua myös ruokavalinnoilla. Etenkin D-vitamiinirikkailla ruuilla on todettu olevan positiivinen vaikutus mieskuntoon. D-vitamiinipitoisella ruualla on vaikutus testosteronihormonin tuotantoon, mikä puolestaan parantaa mieskuntoa.

Jos mieskunnon kehittäminen koskee etenkin erektion muodostamis- tai säilyttämiskykyä, voi apuna olla verenkiertoa vilkastuttavat ruuat. Verenkiertoa vilkastavat muun muassa nitraatit. Nitraatteja löytyy parhaiten vihreistä kasviksista, kuten pinaatista.

4. Luontaistuotteilla haluja & kestoa

Älä sekoita erektiolääkkeitä ja erektiohäiriön hoitoon kehitettyjä luontaistuotteita keskenään. Erektio-ongelmien hoitoon ja mieskunnon parantamiseen luodut luontaistuotteet auttavat sekä fyysisiä että psyykkisiä vaikeuksia. Luontaistuotteissa parasta on, etteivät ne vaadi reseptiä.

Voit valita mieskuntoa parantavat luontaistuotteet tai testosteronipillerit. Erektioluontaistuotteet sopivat suoranaisesta erektiohäiriöstä kärsiville miehille. Testosteronipillerit voivat puolestaan auttaa alhaisen testosteronitason aiheuttamaa heikentynyttä mieskuntoa.

5. Ei tupruttelua, hillitysti alkoholia

Tupakointi ei koskaan ole positiivinen asia, mutta vielä vähemmän miehille, joita kiinnostaa mieskunnon parantaminen. Tupakointi nimittäin heikentää verenkiertoa. Heikentynyt verenkierto tarkoittaa myös heikentynyttä verenkiertoa penikseen, mikä puolestaan tarkoittaa erektio-ongelmia.

Myös alkoholin käyttö toimii jarruna hyvää mieskuntoa vastaan. Vaikka alkoholi voi auttaa rentoutumaan, se vie pois osan erektion voimakkuudesta. Jos siis mieskunnon kehittäminen on toiveissa etenkin erektion keston suhteen, jätä alkoholi suosiolla vähemmälle tai toiselle päivälle.

6. 30 minuuttia kuntoilulle

Puoli tuntia on vain yksi pieni hetki päivästä. Tällainen pieni hetki löytyy varmasti aivan jokaiselta ja se kannattaisi pyhittää uskollisesti liikunnalle. Hyvän kunnon ja mieskunnon ylläpito kulkevat nimittäin käsi kädessä.

Valinta säännöllisestä kestävyysliikunnan ja voimaharjoittelun harrastamisesta auttaa mieskunnon säilyttämisessä ja parantamisessa. Aivan kuten hyvän fyysisen kunnon saavuttaminen, ei mieskunnon parannus sekään tapahdu päivässä. Mieskunnon kohottaminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta tulokset makuuhuoneen puolella puhuvat lopulta aina puolestaan.

Jätä kommentti