Aamuerektion puuttuminen – Mistä se johtuu?

Monen miehen aamuseuralaisena on usein erektio. Mutta mitä aamuerektion puuttuminen merkitsee? Kannattaako kadonneesta aamuerektiosta huolestua? Aamuerektion puuttuminen voi olla merkki testosteronivajeesta, joten siihen kannattaa kiinnittää huomiota.

Aamuerektio on täysin luonnollinen asia ja erektioita esiintyy miehen nukkuessa. Erektiot esiintyvät miehen ollessa REM-unessa, joka testaa kehon erilaisia toimintoja aiheuttaen siten erektion synnyn. Koska viimeisin REM-vaihe sijoittuu usein juuri heräämisen aikoihin, moni mies herää erektion kanssa.

Mutta mitäs sitten jos aamuerektio katoaa? Onko aamuerektion puute ongelmallinen ja voiko sitä hoitaa?

Suositut tuotteet erektioiden vahvistamiseen
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!
Penirium
 • Penirium
  Suurentaa penistä.Täysin luonnonmukaiset ja tarkoin valitut korkeapitoisena uutetiivisteenä kapselissa.
  Lunasta alennus alta!
Viagris
 • Viagris
  Viagris on markkinoiden paras luonnollinen tuote peniksen suurentamiseen sekä miehen halujen että kestävyyden lisäämiseen.
  Kokeile postikulujen hinnalla!

Aamuerektion puuttuminen voi olla merkki hormonivajeesta

Aamuerektio ei välttämättä ole merkki mistään vakavammasta. Mies voi nimittäin herätä REM–unen ulkopuolella, jolloin erektio on saattanut jo kadota. Jotkut eivät välttämättä koe erektioita säännöllisesti edes REM-unen aikana.

Aamuerektion loppuminen, mikäli sitä on aiemmin esiintynyt normaalisti, voi kuitenkin olla merkki hormonivajeesta. Jos erektio-ongelmia esiintyy muulloinkin kuin aamulla ja koet haluttomuutta, voi kyseessä olla testosteronivaje.

Testosteronin määrä kehossa alkaa normaalisti laskea iän myötä, mutta siihen voivat vaikuttaa muutkin asiat. Testosteronia voi heikentää:

 • Ylipaino ja epäterveellinen ruokavalio.
 • Alkoholin liikakäyttö.
 • Liikunnan vähyys.
 • Vähäinen unensaanti ja stressi.
 • Eräät muut sairaudet ja lääkkeiden käyttö, joihin lukeutuu esimerkiksi masennuslääkkeet.

Aamuerektion puuttuminen voi olla myös seurausta masennuksesta tai ahdistuneisuudesta. Nämä voivat kuitenkin esiintyä testosteronivajeen kanssa samaan aikaan, joten on hyvä tarkistuttaa testosteronin määrä kehossa jos erektio-ongelmia esiintyy.

Aamuerektio: kadonnut erektio takaisin luontaisesti

Erektio-ongelmat ja testosteronivaje hoituu kuitenkin helposti. Aamuerektion puuttuminen ei tarkoita edes reseptilääkkeiden syöntiä, sillä sitä voi kokeilla ensin hoitaa luontaisesti.

Testosteroni on luonnon oma hormoni ja sen tasapainoon voi vaikuttaa edesauttamalla kehon omaa testosteronin tuotantoa. Tähän on olemassa erilaisia luontaistuotteita, joita syömällä aamuerektion puute hoituu turvallisesti ja tehokkaasti.

Aamuerektion puute kannattaa kokeilla hoitaa juurikin luontaistuotteiden avulla. Nämä ovat nimittäin miellyttävämpiä käyttää kuin monet reseptilääkkeet, joihin lukeutuu usein inhottavia sivuoireita. Reseptivapaa luontaistuote on usein oireeton, eikä sen saamiseksi tarvitse vierailla lääkärissä.

Parhaat tuotteet aamuerektion hoitoon

Kuten todettu, markkinoilla on lukuisia tuotteita, joiden avulla aamuerektion puuttuminen voidaan ratkaista nopeasti. Näistä kaikki eivät tietenkään ole yhtä hyviä ja tehokkaita.

Hyvät tuotteen tunnistaa usein sen sisällöstä. Tutkimuksissa on todettu näiden seuraavien vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien vaikuttavan positiivisesti kehon testosteronitasoon:

Kannattaa siis valita käyttöön tuotteita, joista näitä ainesosia löytyy. Tällaisia ovat esimerkiksi Viagro ja Testomax. Molemmista löytyy netistä positiivisia kokemuksia, joita on hyvä lukea ennen kuin kokeilet kyseisiä tuotteita.

Pienet elämäntapamuutokset avuksi

Luontaistuotteiden lisäksi kannattaa sinun kiinnittää huomiota elämäntapoihisi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että esimerkiksi unen puute voi aiheuttaa aamuerektio-ongelmia ja siten unen saantia lisäämällä voit hoitaa erektio-ongelmia. Pyri myös välttämään liiallista alkoholin käyttöä ja mikäli sinulla on ylipainoa, kokeile laihduttaa muutama kilo pois. Terveelliset elintavat ovat yleisesti ottaen tehokas tapa taistella ikääntymistä ja impotenssia vastaan.

Aamuerektion puuttuminen ei välttämättä ole merkki mistään vakavammasta. Sitä kannattaa kuitenkin ryhtyä hoitamaan luontaistuotteilla, sillä se takaa ettei mahdollinen testosteronivaje aiheuta vakavampia ongelmia tai impotenssia. Koska luontaistuotteet ovat turvallinen ja tehokas keino, ei niiden kokeilusta ole haittaa.

Suositut tuotteet testosteronin nostoon ja mieskuntoon
T-Max
 • T-Max®
  Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
  Lunasta -50% alennus!
  SUOSITELTU!
Male Testosterone
 • Male Testosterone
  Kohota miehisyytesi uudelle tasolle extravahvalla Male Testosterone lisäravinteella.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
TestoPlus
 • TestoPlus
  TestoPlus-ravintolisä päivittäin nautittuna auttaa miehisyyden ylläpidossa. TestoPlus koostuu luontaisista ainesosista.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!
Jaa tämä artikkeli:

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiini ei ole se tunnetuin vitamiini. Mutta K-vitamiinin puutos voi johtaa moniin ongelmiin, joten sen saanti kannattaa varmistaa. Vitamiinit ovat
Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Markkinat ovat täynnä erilaisia ryppyvoiteita. Mutta mikä on se paras silmänympärysvoide rypyille? Silmänympärysalueen iho altistuu melkoisella rasitukselle pitkin päivää. Tämän
Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkki on miehille yksi tärkeimmistä hivenaineista. Sinkin puute miehillä voi johtaa aina erektio-ongelmista hiustenlähtöön. Sinkkiä tarvitaan lukuisiin kehon eri toimintoihin

Vastaa