Aamuerektion puuttuminen – Mistä se johtuu?

Monen miehen aamuseuralaisena on usein erektio. Mutta mitä aamuerektion puuttuminen merkitsee? Kannattaako kadonneesta aamuerektiosta huolestua? Aamuerektion puuttuminen voi olla merkki testosteronivajeesta, joten siihen kannattaa kiinnittää huomiota.

Aamuerektio on täysin luonnollinen asia ja erektioita esiintyy miehen nukkuessa. Erektiot esiintyvät miehen ollessa REM-unessa, joka testaa kehon erilaisia toimintoja aiheuttaen siten erektion synnyn. Koska viimeisin REM-vaihe sijoittuu usein juuri heräämisen aikoihin, moni mies herää erektion kanssa.

Mutta mitäs sitten jos aamuerektio katoaa? Onko aamuerektion puute ongelmallinen ja voiko sitä hoitaa?

Viagro erektiolääke

Aamuerektion puuttuminen voi olla merkki hormonivajeesta

Aamuerektio ei välttämättä ole merkki mistään vakavammasta. Mies voi nimittäin herätä REM–unen ulkopuolella, jolloin erektio on saattanut jo kadota. Jotkut eivät välttämättä koe erektioita säännöllisesti edes REM-unen aikana.

Aamuerektion loppuminen, mikäli sitä on aiemmin esiintynyt normaalisti, voi kuitenkin olla merkki hormonivajeesta. Jos erektio-ongelmia esiintyy muulloinkin kuin aamulla ja koet haluttomuutta, voi kyseessä olla testosteronivaje.

Testosteronin määrä kehossa alkaa normaalisti laskea iän myötä, mutta siihen voivat vaikuttaa muutkin asiat. Testosteronia voi heikentää:

  • Ylipaino ja epäterveellinen ruokavalio.
  • Alkoholin liikakäyttö.
  • Liikunnan vähyys.
  • Vähäinen unensaanti ja stressi.
  • Eräät muut sairaudet ja lääkkeiden käyttö, joihin lukeutuu esimerkiksi masennuslääkkeet.

Aamuerektion puuttuminen voi olla myös seurausta masennuksesta tai ahdistuneisuudesta. Nämä voivat kuitenkin esiintyä testosteronivajeen kanssa samaan aikaan, joten on hyvä tarkistuttaa testosteronin määrä kehossa jos erektio-ongelmia esiintyy.

Aamuerektio: kadonnut erektio takaisin luontaisesti

Erektio-ongelmat ja testosteronivaje hoituu kuitenkin helposti. Aamuerektion puuttuminen ei tarkoita edes reseptilääkkeiden syöntiä, sillä sitä voi kokeilla ensin hoitaa luontaisesti.

Testosteroni on luonnon oma hormoni ja sen tasapainoon voi vaikuttaa edesauttamalla kehon omaa testosteronin tuotantoa. Tähän on olemassa erilaisia luontaistuotteita, joita syömällä aamuerektion puute hoituu turvallisesti ja tehokkaasti.

Aamuerektion puute kannattaa kokeilla hoitaa juurikin luontaistuotteiden avulla. Nämä ovat nimittäin miellyttävämpiä käyttää kuin monet reseptilääkkeet, joihin lukeutuu usein inhottavia sivuoireita. Reseptivapaa luontaistuote on usein oireeton, eikä sen saamiseksi tarvitse vierailla lääkärissä.

Parhaat tuotteet aamuerektion hoitoon

Kuten todettu, markkinoilla on lukuisia tuotteita, joiden avulla aamuerektion puuttuminen voidaan ratkaista nopeasti. Näistä kaikki eivät tietenkään ole yhtä hyviä ja tehokkaita.

Hyvät tuotteen tunnistaa usein sen sisällöstä. Tutkimuksissa on todettu näiden seuraavien vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien vaikuttavan positiivisesti kehon testosteronitasoon:

Kannattaa siis valita käyttöön tuotteita, joista näitä ainesosia löytyy. Tällaisia ovat esimerkiksi Viagro ja Testomax. Molemmista löytyy netistä positiivisia kokemuksia, joita on hyvä lukea ennen kuin kokeilet kyseisiä tuotteita.

Viagro erektiolääke

Pienet elämäntapamuutokset avuksi

Luontaistuotteiden lisäksi kannattaa sinun kiinnittää huomiota elämäntapoihisi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että esimerkiksi unen puute voi aiheuttaa aamuerektio-ongelmia ja siten unen saantia lisäämällä voit hoitaa erektio-ongelmia. Pyri myös välttämään liiallista alkoholin käyttöä ja mikäli sinulla on ylipainoa, kokeile laihduttaa muutama kilo pois. Terveelliset elintavat ovat yleisesti ottaen tehokas tapa taistella ikääntymistä ja impotenssia vastaan.

Aamuerektion puuttuminen ei välttämättä ole merkki mistään vakavammasta. Sitä kannattaa kuitenkin ryhtyä hoitamaan luontaistuotteilla, sillä se takaa ettei mahdollinen testosteronivaje aiheuta vakavampia ongelmia tai impotenssia. Koska luontaistuotteet ovat turvallinen ja tehokas keino, ei niiden kokeilusta ole haittaa.

Jaa tämä artikkeli:

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Flunssa ei ole kiva juttu ja flunssakauden lähestyessä kannattaa ryhtyä miettimään keinoja flunssan ehkäisyyn ja sen hoitoon. Yksi helpoin ja
Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Jos harjaan jää paljon hiuksia tai hiukset näyttävät ohenevan, on tärkeä tarkkailla tilannetta. Mistä johtuu hiustenlähtö ja voiko hupenevia hiuksia
Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Joskus lääke ahdistukseen ja unettomuuteen voi tuntua ainoalta vaihtoehdolta hoitaa näitä ikäviä oireita. Mutta näitä elämää rajoittavia oireita ei tarvitse

Vastaa