Ennenaikainen siemensyöksy: hoito ja syyt

Ennenaikainen siemensyöksy on kiusallinen ongelma, joka voi vaikuttaa niin seksin laatuun kuin miehen mielenterveyteenkin. Vaivan syyt ovat usein monimuotoiset, mutta onneksi ennenaikainen siemensyöksy hoito onnistuu vaivattomasti. Tässä vinkit, joiden avulla voit taata nautinnollisen seksin.

Ennenaikainen siemensyöksy ilmenee miehen tahdottomana laukeamisena. Tällöin ejakulaatio on seurausta hyvinkin pienestä seksuaalisesta stimuloinnista ja siemensyöksy tapahtuu joko ennen yhdyntää tai aivan yhdynnän alussa. Ennenaikainen siemensyöksy voi johtaa epäonnistuneeseen yhdyntään, joka voi tuntua niin miehestä kuin kumppanista ahdistavalta.

Vaikka vaiva onkin kiusallinen, on syytä muistaa, että noin joka kolmas suomalainen mies kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä jossakin vaiheessa elämää. Onneksi ennenaikainen siemensyöksyn hoito voi poistaa oireet ja tuoda ilon takaisin makuuhuoneeseen.

Suositut tuotteet ennenaikaiseen siemensyöksyyn
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
VigRX
 • VigRX
  VigRX viivästyssuihke on luonnollinen valinta, jos haluat kestää pidempään. Imeytyy nopeasti ja helppokäyttöinen.
  Katso tuotteen tiedot!
Eros Prolong
 • Eros Prolong
  Eros Prolong suihkeesta riittää 1-3 suihkausta terskaan, jotka riittävät pitkittämään siemensyöksyä.
  Katso tuotteen tiedot!
Bull Power
 • Bull Power Delay
  Bull Power Delay on geelimäinen voide, joka alentaa herkkyttää ja ehkäisee liian aikaista siemensyöksyä.
  Katso tuotteen tiedot!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!

Ennenaikainen siemensyöksy: syyt

Kuten todettua, syyt voivat johtua hyvinkin monesta eri asiasta. Yleisimmät ennenaikaisen siemensyöksyn syyt ovat:

 • Psyykkisiä – suorituspaineet, ongelmat parisuhteessa, yhdyntäpelko, stressi.
 • Fyysisiä – heikko kunto ja pidätyskyky, erilaiset sairaudet.

Koska vaiva voi johtua eri syistä täytyy ennenaikainen siemensyöksyhoito miettiä aina syiden kautta. Psyykkiset vaivat ovat useinkin vaivan taustalla, eikä ennenaikainen siemensyöksy aina muodostu pysyväksi ongelmaksi. Esimerkiksi hetkelliset ongelmat parisuhteessa tai uuden kumppanin kanssa seksin harrastaminen voivat helposti aiheuttaa hetkittäisiä ongelmia, jotka kuitenkin poistuvat itsestään ajan kuluessa.

Mikäli vaiva on jatkuva, eikä psyykkisiä ongelmia tunnu elämästä löytyvän, kannattaa ongelmasta keskustella lääkärin kanssa. Tällöin pystytään sulkemaan pois erilaiset sairaudet ja fyysiset ongelmat esimerkiksi peniksen rakenteessa.

Myös psyykkisten ongelmien hoitoon voi ennenaikainen siemensyöksy lääke olla hyödyksi. Lääkkeen käyttö voi vahvistaa peniksen toimintakykyä sekä tuoda turvan tunteen yhdyntään.

Ennenaikainen siemensyöksy – hoito

Ennenaikainen siemensyöksy lääkitys on hyvä aloittaa ongelmien ilmetessä. Hoitoon on olemassa kahta eri hoitomuotoa. Mahdollisuudet ovat joko:

 • Ennenaikainen siemensyöksy: reseptilääkkeet. Näihin lukeutuvat tuotteet kuten Viagra ja niiden käyttöön vaaditaan lääkärin määräämä resepti.
 • Ennenaikainen siemensyöksy: luontaistuotteet. Näihin lukeutuvat tuotteet kuten Viagris ja ne voidaan ostaa usein apteekista tai netistä ilman reseptiä.
Tarvitsetko ennenaikaiseen siemensyöksyyn reseptilääkkeitä? Voit hakea reseptiä verkossa ja tilata alla olevat lääkkeet suoraan kotiin 24h toimituksella.
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen...)

Prigiligy
Prigiligy

Priligy 30mg
Priligy 30mg

Siispä ennenaikainen siemensyöksy hoito onnistuu joko itsehoitona tai lääkärin kanssa hoitomuodon valitsemalla. Luontaistuotteet ovat kasvamassa huomattavasti suositummaksi vaihtoehdoksi. Tämä johtuu tuotteiden turvallisuudesta sekä kasvavasta tehokkuudesta. Monet luontaistuotteet ovat tutkitusti joko tehokkaampia tai ainakin yhtä tehokkaita kuin monet reseptilääkkeet.

Ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon kehitetyt luontaistuotteet eivät myöskään aiheuta suuria sivuhaittoja. Näinpä niiden kanssa ei tarvitse pelätä, vaan niitä voi kokeilla ja käyttää huoletta. Toki kaikkien lääkkeiden ja luontaistuotteiden kanssa on aina kuunneltava kuinka keho reagoi.

Muista tämä jos kärsit ennenaikaisesta siemensyöksystä

Ennenaikainen siemensyöksy hoitotehokkuus on paras, kun vaivaan kiinnittää huomiota kokonaisvaltaiseksi. Siispä luontaistuotteiden rinnalla on hyvä muistaa psyykkisen puolen hoito.

Jos kärsit tahattomasta laukeamisesta, pohdi seuraavia kysymyksiä:

Viagris
 • Kuinka usein ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu ja onko vaiva jatkunut pitkään?
 • Onko sinulla ongelmia parisuhteessasi?
 • Jännittääkö yhdyntä jo etukäteen?
 • Onko elämässä muuten paljon stressiä tai masentaako sinua?
 • Tapahtuuko ennenaikainen siemensyöksy vain yhdynnän aikana vai myös masturboidessasi?

Vastaukset voivat auttaa sinua löytämään mahdollisia psyykkisiä syitä vaivan taustalla. Mikäli näin on, on avoin keskustelu kumppanin kanssa usein paras ratkaisu. Jos vaiva estää sinua muodostamasta parisuhdetta, kannattaa vaivasta mennä avoimesti keskustelemaan lääkärin kanssa, kokeilla luontaistuotteita ja harjoitella laukeamisen viivytystä itsetyydytyksen yhteydessä.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab