Erektiolääkkeet netistä – vertailu & valinta

Erektiohäiriön hoito on nykyisin helppoa. Vaihtoehdoista löytyy kaikkea erektiolääkkeistä erektioluontaistuotteisiin ja aina penisimplantteihin saakka. Erektiolääkkeet netistä ovat helpoin vaivan hoitomuoto. Monia erektiohäiriöstä kärsiviä kohtaa kuitenkin usein valinnanvaikeus itselle sopivinta lääkettä tai luontaistuotetta etsiessä.

Erektiohäiriön hoitomuodot

Erektiohäiriö on fyysisistä tai psyykkisistä syistä johtuva vaiva. Erektiohäiriö tarkoittaa tilaa, jossa mies ei pysty saamaan erektiota tai ylläpitämään sitä. Sillä voidaan tarkoittaa myös selittämättä kadonneita seksuaalisia haluja.

Erektiohäiriön voivat vaikuttaa monet eri sairaudet tai esimerkiksi ylipaino. Sairauksista häiriötilan aiheuttaa tavallisimmin verenkiertoon liittyvät sairaudet. Myös stressi ja mielenterveysongelmat voivat olla syynä erektiohäiriön syntyyn.

Viagro erektiolääke

Koska erektiohäiriö on nykyisin hyvin tunnettu vaiva, on siihen myös kehitetty runsas määrä erilaisia hoitokeinoja. Moni tilaa potenssilääkkeet netistä, toiset käyvät tiedustelemassa radikaalimpia vaihtoehtoja lääkäriltä. Yleisimmin erektiohäiriötä hoidetaan:

 • Erektiolääkkeillä
 • Erektioluontaistuotteilla
 • Testosteronilisillä tai
 • Penispumpulla.

Harvinaisempia hoitomuotoja ovat:

 • Penisimplantti tai
 • Leikkaushoito.
 • Kun erektiohäiriö johtuu psyykkisestä ongelmasta, on hoitomuotoja enemmän. Tällöin voi esimerkiksi auttaa seksuaaliterapeutilla käynti. Erektiohäiriön hoitomuodoista suosituimmat ovat kuitenkin erektiolääkkeet ja potenssi luontaistuotteet.

  Erektiolääkkeet vs. potenssi luontaistuotteet

  Erektiolääkkeet ja potenssi luontaistuotteet ovat suosituin tapa hoitaa erektiohäiriötä. Erektiolääkkeiden ja potenssi luontaistuotteiden vaikutukset ovat melko samat, mutta niillä on myös eroja. Kumpi vaihtoehto on parempi, riippuu erektiohäiriön syistä.

  Aina tulisi muistaa, että erektiohäiriö ei ole syy, vaan seuraus. Erektiohäiriön taustalla voi olla psyykkisiä tai fyysisiä ongelmia, joskus molempia. Erektiohäiriön syystä riippuen tulisi valita myös häiriötilan hoitomuoto.

  Erektiolääkkeet sopivat henkilöille, jotka ovat kärsineet erektiohäiriöstä pidemmän aikaa. Erektiolääkkeet yleensä vaikuttavat vain fyysisistä syistä johtuvaan tilaan. Koska kyse on lääkkeistä, vaativat ne aina reseptin.

  Erektioluontaistuotteet vaikuttavat fyysisten syiden lisäksi psyykkiseen terveyteen. Erektiohäiriön hoitoon tarkoitetut luontaistuotteet voivat esimerkiksi helpottaa stressiä ja auttaa täten erektion muodostumista. Luontaistuotteet eivät tavallisesti vaadi reseptiä, mutta toimivat silti tutkitun tehokkaasti.

  Erektiolääkkeet netistä

  Usein erektiohäiriön hoito halutaan aloittaa ilman lääkärissä käyntiä. Jos päädyt päätökseen tilata erektiolääkkeitä, muista, että erektiolääkkeet vaikuttavat fyysisistä syistä johtuvaan häiriötilaan. Jos siis tiedät, että vaiva on todennäköisimmin seurausta esimerkiksi laskeneista testosteronitasoista tai heikentyneestä verenkierrosta penikseen, tällöin paras vaihtoehto voi olla erektiolääkkeet netistä.

  Muista, että kun kyse on lääkkeistä, vaativat ne aina reseptin. Reseptin saaminen verkosta tilattaville erektiolääkkeille on onneksi nykyisin melko helppoa. Erektiolääkkeet netistä reseptin saamisen jälkeen saapuvat yleensä kätevästi suoraan kotiin, mikä pienentää kynnystä vaivan hoitamiseksi.

  Viagro erektiolääke

  Erektioluontaistuotteet netistä

  Erektiolääkkeet vaativat ainesosiensa vuoksi lääkärin reseptin, erektioluontaistuotteet ovat ostettavissa ilman. Yhä useammin reseptin pystyy saamaan verkon kautta, mutta vielä helpommalla voi päästä tilaamalla ilman reseptiä saatavia erektioluontaistuotteita. Myös testosteronilisät voivat olla helppo ja yksinkertainen apu erektiohäiriön hoitoon reseptittä. Valitse siis itsellesi sopiva vaihtoehto, riippuen erektiohäiriön alkuperästä ja tilausmahdollisuuksista.

  Kärsinkö erektiohäiriöstä? Tunnista oireet

  Erektiohäiriön hoitomuodoista suosituimmat ovat jo tiedossa, mutta kuinka tunnistaa erektiohäiriön oireet? Koska seksuaalinen suorituskyky on miehille todella tärkeää, tule häiriön merkkeihin kiinnitettyä nopeasti huomiota. Jos siis vastaat seuraavista kysymyksistä yhteen tai useampaan kyllä, saatat kärsiä erektiohäiriöstä:

  • Oletko huomannut, että erektion saaminen on ollut hankalaa?
  • Saatko säilytettyä erektion haluttua vähemmän aikaa?
  • Ovatko seksuaaliset halut selittämättä kadonneet?

  Päätitpä sitten tilata potenssilääkkeet netistä tai vierailla lääkärissä, älä kärsi vaivasta kauaa. Erektiohäiriön hoito lääkkeillä, luontaistuotteilla tai testosteronilisillä on nykyisin helppoa ja vaivatonta.

  Jaa tämä artikkeli:

  Mitkä ovat kahvin haittavaikutukset?

  Mitkä ovat kahvin haittavaikutukset?

  Me suomalaiset olemme kahvinjuojakansaa. Juomme noin 9,9 kiloa kahvia henkilöä kohti joka vuonna. Mutta onko kahvi hyväksi? Mitkä ovatkaan kahvin
  Näillä vinkeillä onnistuu kiinteä vatsa kahdessa viikossa

  Näillä vinkeillä onnistuu kiinteä vatsa kahdessa viikossa

  Kiinteä vatsa kahdessa viikossa voi kuulostaa mahdottomalta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Kaikki riippuu hieman lähtökohdistasi ja siitä, oletko
  Miten sinkin puute naisilla oireilee?

  Miten sinkin puute naisilla oireilee?

  Sinkki on yksi tärkeimmistä mineraaleista kehon hyvinvoinnin kannalta. Sen rooli on tärkeä aivan solutasolla asti, jolloin sinkin puute naisilla voi

  Vastaa