Kuinka nostaa testosteronitasoa luonnollisesti ja tehokkaasti?

Testosteroni yhdistetään usein vain miehiin ja teini-ikään. Sillä on varsinainen machoilumaine, mutta tämä mieshormoniksikin kutsuttu hormoni on elintärkeä niin miehille kuin naisille. Kuinka nostaa testosteronitasoa ja varmistaa, että elimistösi voi hyvin?

Testosteroni on tärkeä teini-iässä, sille se on kasvuhormoni, joka auttaa lihaksistoa kehittymään normaalisti. Mutta testosteroni säätelee myös muita kehon toimintoja ja sen vähentyminen elimistössä voi johtaa erilaisiin ongelmiin.

Suositut tuotteet testosteronitasojen ja halukkuuden nostoon
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
T-Max
 • T-Max®
  Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
  Lunasta -50% alennus!
  SUOSITELTU!
Male Testosterone
 • Male Testosterone
  Kohota miehisyytesi uudelle tasolle extravahvalla Male Testosterone lisäravinteella.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!
  (kaupan päälle penisrengas)
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!

Yleisimmät testosteronitason puutokset voivat näkyä:

 • Hiustenkasvun hidastumisena tai kaljuuntumisena
 • Lihasten heikkoutena
 • Luun tiheyden heikentymisenä
 • Seksuaalisten halujen vähentymisenä
 • Erektio-ongelmina
 • Mielialahäiriöinä ja keskittymisvaikeuksina

Heikentyneen testosteronitason voi todeta helposti verikokeella. Erilaiset lääkärin määräämät reseptit ovatkin yksi keino miten nostaa testosteronitasoja. Mutta vähäistä testosteronia ja sen aiheuttamia oireita voi hoitaa myös monin luonnollisin keinoin ja ilman reseptiä.

Kuinka nostaa testosteronitasoa ilman lääkkeitä?

Testosteronitasoa voi siis kohentaa ilman tarvetta lääkärin reseptiin. Siihen on olemassa monia keinoja, joista tässä tehokkaimmat elintapamuutokset.

Liikunnan lisääminen

Terve ja liikkuva keho voi paremmin ja liikunnan avulla voit kohentaa testosteronin tuotantoa luontaisesti. Nopea ja raskastempoinen liikunta on erityisen tehokas tapa kuinka nostaa testosteronitasoa. Ota viikko-ohjelmaasi siis tarpeeksi intervallityylistä treeniä ja perinteistä painonnostoa.

Painon pudottaminen

Testosteronitasot eivät pidä ylipainosta. Ylimääräinen rasvakudos tarkoittaa myös korkeampia aromataasi-entsyymitasoja ja nämä muuttavat kehon testosteronia estrogeeniksi. Jo muutaman kilon tiputtaminen voi kohentaa testosteronitasoa.

Stressinsietokyvyn parantaminen

Stressi on myös pahaksi kehon testosteronitasoille. Stressi nopeuttaa kehon kortisolintuotantoa ja tämä häiritsee testosteronin tuotantoa. Mikäli kärsit stressistä, kokeile parantaa stressinsietokykyäsi erilaisten meditaatioharjoitusten avulla. Myös rentoutumisharjoitukset voivat helpottaa oloasi ja parantaa kykyäsi selviytyä stressaavista tilanteista.

Nukkumalla enemmän

Lepo noin yleisesti ottaen on tärkeää. Riittävä uni on tehokas keino kuinka nostaa testosteronitasoa ilman poppakonsteja. Erään tutkimuksen mukaan kehon testosteronitasot voivat laskea peräti 15%, jos nukut vain viisi tuntia yössä. Vaikka olemassa ei olekaan yhtä totuutta siihen, kuinka paljon sinun tulisi nukkua, on kahdeksan tunnin yöunet hyvä mittaria, johon tukeutua.

Miten lisätä testosteronia ravinnon avulla?

Koska testosteronia on luonnon oma hormoni, voi sen määrää kehossa lisätä myös luontaistuotteiden avulla. Edellä mainittujen keinojen lisäksi kannattaa myös kokeilla erilaisia ravinnelisiä, joiden käyttöön ei tarvita lääkärin reseptiä.

Tässä vinkit, joiden avulla nostaa testosteronitasoa ravinnelisien ja ravinnon avulla.

Testosteronilisät

Testosteronilisät ovat turvallinen ja tehokas tapa kuinka saada lisää testosteronia elimistöön. Tuotteita on olemassa runsaasti markkinoilla ja näistä muun muassa Testomax on laajalti tutkittu ja suositeltu ravinnelisä. Tuotteen voi tilata netistä helposti ja edullisesti.

Vitamiinit ja hivenaineet

Ravinnelisien lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota ravinnon laatuun. On tärkeä varmistaa, että saat tarpeeksi vitamiineja ja hivenaineita ravinnosta. Testosteronin kannalta tärkeintä on taata riittävä:

 • Magnesiumin saanti, jota voit saada ravinnelisistä.
 • D-vitamiinin saanti, joten altista ihosi auringonvalolle riittävän usein.
 • Sinkin saanti, jota voi helposti saada syömällä lihaa, kalaa ja maitotuotteita.

Nämä vitamiinit ja hivenaineet ovat keinot kuinka nostaa testosteronia turvallisesti ja ilman tarvetta reseptilääkkeiden käyttöön. Kannattaa myös vältellä liiallista alkoholin ja sokerin käyttöä. Nämä heikentävät testosteronin tuotantoa.

Edellä mainitut keinot ovat luonnollinen ja tehokas tapa kuinka nostaa testosteronitasoa. Kokeile siis pieniä elämäntapamuutoksia ja nauti luontaistuotteita testosteronitasojen kohentamiseen ja voit pian paremmin!

Lue lisää aiheesta:

Testosteronin lisääminen luonnollisesti Testosteroni on sukupuolihormoni, jota on aina pidetty miehisyydenmittana. Vaikka se onkin pääasiassa mieshormoni, niin sitä muodostaa myös naisilla n...
Testosteronivaje aiheuttaa väsymystä ja seksuaalis... Testosteroni on miehen tärkein hormoni, joka pitää huolen miehen yleisestä hyvinvoinnista. Kiveksissä tuotettava testosteroni kehittää murrosiässä mie...
Parhaat mieskuntoa parantavat luontaistuotteet ja ... Mieskunnosta puhuttaessa viitataan yleensä miehen seksuaaliseen suorituskykyyn. Mieskunto onkin yksi eniten miesten itsetuntoon vaikuttavista seikoist...
Miehen haluttomuus parisuhteessa on yleistä – halu... Parisuhteen perusta on luottamuksessa, mutta tärkeää on myös läheisyys. Yllättävää on, että miehen haluttomuus parisuhteessa on nykypäivänä jopa taval...
Testosteronin puute voi olla yllättävä nuorten mie... Sukupuolihormoneista testosteroni on paremmin tunnettu myös nimellä mieshormoni. Yleensä testosteronin puute yhdistetäänkin vain miesten, ja yleensä v...