Miehen haluttomuus parisuhteessa on yleistä – haluttomuuden syyt & hoito

Parisuhteen perusta on luottamuksessa, mutta tärkeää on myös läheisyys. Yllättävää on, että miehen haluttomuus parisuhteessa on nykypäivänä jopa tavallisempaa kuin naisen haluttomuus. Mistä miesten haluttomuus parisuhteessa sitten oikein johtuu? Ja voiko haluttomuutta hoitaa vaihtamatta kumppania?

Miehen haluttomuus parisuhteessa luultua yleisempää

Parisuhdeongelmista edelleen yksi vaietuimmista on miesten haluttomuus. Tämä ongelma aiheuttaa usein epäilyksiä ja itsetunto-ongelmia, minkä vuoksi ongelman ytimeen tulisi päästä mahdollisimman pian. Aiheesta puhutaan kuitenkin avoimesti valitettavan harvoin.

Miesten haluttomuus parisuhteessa voi johtua fyysisistä tai psyykkisistä syistä ikään katsomatta. Haluttomuus on yleensä hoidettavissa monin eri keinoin. Tärkein askel parantumiseen on hyväksyä ongelma ja sen syy sellaisenaan kuin ne todellisuudessa ovat.

Suositut tuotteet testosteronitasojen ja halukkuuden nostoon
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
T-Max
 • T-Max®
  Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
  Lunasta -50% alennus!
  SUOSITELTU!
Male Testosterone
 • Male Testosterone
  Kohota miehisyytesi uudelle tasolle extravahvalla Male Testosterone lisäravinteella.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
TestoPlus
 • TestoPlus
  TestoPlus-ravintolisä päivittäin nautittuna auttaa miehisyyden ylläpidossa. TestoPlus koostuu luontaisista ainesosista.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!

Miehen haluttomuus syyt

1. Erektiohäiriö

Erektiohäiriö aiheuttaa erektion muodostamisen ja ylläpitämisen lisäksi haluttomuutta. Erektiohäiriö on todella yleinen syy miesten haluttomuuteen. Erektiohäiriön luomat potenssiongelmat aiheuttavat suorituspaineita, mikä puolestaan johtaa helposti halujen lopahtamiseen.

2. Stressi / masennus

Horjunut mielenterveys tai hankala elämänvaihe aiheuttaa usein ongelmia hieman elämän joka osa-alueella. Stressi tai masennus voivat kumpi tahansa myös olla syynä siihen, mistä miesten haluttomuus parisuhteessa johtuu.

3. Testosteronivaje

Sanotaan, että miehet paranevat vanhetessaan. Miesten luonnollinen testosteronituotanto kuitenkin hiljalleen vähenee. Testosteronivaje voikin olla syy, josta miehen haluttomuus parisuhteessa johtuu. Testosteroni on tärkeä osa mieskuntoa ja se lisää myös halukkuutta.

4. Lopahtanut kiinnostus kumppaniin

Aina syyt eivät ole fyysisiä eivätkä psyykkisiä, vaan voivat liittyä lopahtaneeseen kiinnostukseen kumppania kohtaan. Syynä tähän voivat olla esimerkiksi rutiininomaiseksi muuttuneet makuuhuonepuuhat ja riitely. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö asiaa voisi korjata vaihtamatta kumppania.

5. Päihteiden käyttö

Runsas alkoholin käyttö ja huumeet vaikuttavat poikkeuksetta miehen haluihin. Alkoholi ja huumeet heikentävät sekä yleiskuntoa että mieskuntoa. Molempien heikentyminen johtaa heikentyneeseen suorituskykyyn ja lopulta myös haluttomuuteen.

Miehen haluttomuus hoito

1. Luonnolliset potenssituotteet

Jos syynä miehen haluttomuuteen on erektiohäiriö, on erinomainen hoitovaihtoehto luonnollinen potenssituote. Luonnolliset potenssituotteet ovat reseptivapaita ja sopivat erektiolääkkeitä paremmin kaikille miehille luonnollisten ainesosiensa ansiota.

2. Terapia

Kun miehen haluttomuus parisuhteessa johtuu stressistä, masennuksesta tai muusta psyykkisestä syystä, voi apu löytyä terapiasta. Ennen terapiaa asia kannattaa kuitenkin aina ottaa avoimesti puheeksi kumppanin tai läheisen kanssa. Tärkeintä keskustelussa on pysyä rehellisenä vaikeimmistakin asioista.

3. Testosteronilisät

Testosteronivaje vaikuttaa helposti miehen haluihin. Testosteroni hormoni säätelee voimakkaasti mieskuntoa, minkä vuoksi testosteronivajeen hoito tulisi ottaa vakavasti. Testosteronitaso on helppo selvittää verikokeella ja testosteronilisän saa hankittua kätevästi ilman reseptiä.

4. Kumppanin tuki

Erityisesti nuoren miehen haluttomuus parisuhteessa on myös kumppanille kova paikka. Tällaisessa tilanteessa kumppanin tuki haluttomuuden hoidossa korostuu. Rehellinen keskustelu, seksielämän piristäminen ja läheisyyden tarjoaminen ovat hyviä hoitokeinoja.

5. Elämäntapojen muutos

Elämäntavoista päihteiden käyttö tulisi ehdottomasti lopettaa, jos haluttomuus vaivaa. Tämä voi johtaa jo pitkälle, mutta myös esimerkiksi unensaantiin kannattaa kiinnittää huomiota. Vähäinen unensaanti vaikuttaa muun muassa energiatasoon, mikä vähentää seksuaalisia haluja.

Suositut tuotteet erektioiden vahvistamiseen
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!
Penirium
 • Penirium
  Suurentaa penistä.Täysin luonnonmukaiset ja tarkoin valitut korkeapitoisena uutetiivisteenä kapselissa.
  Lunasta alennus alta!
Viagris
 • Viagris
  Viagris on markkinoiden paras luonnollinen tuote peniksen suurentamiseen sekä miehen halujen että kestävyyden lisäämiseen.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Jaa tämä artikkeli:

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiini ei ole se tunnetuin vitamiini. Mutta K-vitamiinin puutos voi johtaa moniin ongelmiin, joten sen saanti kannattaa varmistaa. Vitamiinit ovat
Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Markkinat ovat täynnä erilaisia ryppyvoiteita. Mutta mikä on se paras silmänympärysvoide rypyille? Silmänympärysalueen iho altistuu melkoisella rasitukselle pitkin päivää. Tämän
Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkki on miehille yksi tärkeimmistä hivenaineista. Sinkin puute miehillä voi johtaa aina erektio-ongelmista hiustenlähtöön. Sinkkiä tarvitaan lukuisiin kehon eri toimintoihin

Vastaa