Miehen haluttomuus parisuhteessa on yleistä – haluttomuuden syyt & hoito

Parisuhteen perusta on luottamuksessa, mutta tärkeää on myös läheisyys. Yllättävää on, että miehen haluttomuus parisuhteessa on nykypäivänä jopa tavallisempaa kuin naisen haluttomuus. Mistä miesten haluttomuus parisuhteessa sitten oikein johtuu? Ja voiko haluttomuutta hoitaa vaihtamatta kumppania?

Miehen haluttomuus parisuhteessa luultua yleisempää

Parisuhdeongelmista edelleen yksi vaietuimmista on miesten haluttomuus. Tämä ongelma aiheuttaa usein epäilyksiä ja itsetunto-ongelmia, minkä vuoksi ongelman ytimeen tulisi päästä mahdollisimman pian. Aiheesta puhutaan kuitenkin avoimesti valitettavan harvoin.

Miesten haluttomuus parisuhteessa voi johtua fyysisistä tai psyykkisistä syistä ikään katsomatta. Haluttomuus on yleensä hoidettavissa monin eri keinoin. Tärkein askel parantumiseen on hyväksyä ongelma ja sen syy sellaisenaan kuin ne todellisuudessa ovat.

Miehen haluttomuus syyt

1. Erektiohäiriö

Erektiohäiriö aiheuttaa erektion muodostamisen ja ylläpitämisen lisäksi haluttomuutta. Erektiohäiriö on todella yleinen syy miesten haluttomuuteen. Erektiohäiriön luomat potenssiongelmat aiheuttavat suorituspaineita, mikä puolestaan johtaa helposti halujen lopahtamiseen.

Viagro erektiolääke

2. Stressi / masennus

Horjunut mielenterveys tai hankala elämänvaihe aiheuttaa usein ongelmia hieman elämän joka osa-alueella. Stressi tai masennus voivat kumpi tahansa myös olla syynä siihen, mistä miesten haluttomuus parisuhteessa johtuu.

3. Testosteronivaje

Sanotaan, että miehet paranevat vanhetessaan. Miesten luonnollinen testosteronituotanto kuitenkin hiljalleen vähenee. Testosteronivaje voikin olla syy, josta miehen haluttomuus parisuhteessa johtuu. Testosteroni on tärkeä osa mieskuntoa ja se lisää myös halukkuutta.

4. Lopahtanut kiinnostus kumppaniin

Aina syyt eivät ole fyysisiä eivätkä psyykkisiä, vaan voivat liittyä lopahtaneeseen kiinnostukseen kumppania kohtaan. Syynä tähän voivat olla esimerkiksi rutiininomaiseksi muuttuneet makuuhuonepuuhat ja riitely. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö asiaa voisi korjata vaihtamatta kumppania.

5. Päihteiden käyttö

Runsas alkoholin käyttö ja huumeet vaikuttavat poikkeuksetta miehen haluihin. Alkoholi ja huumeet heikentävät sekä yleiskuntoa että mieskuntoa. Molempien heikentyminen johtaa heikentyneeseen suorituskykyyn ja lopulta myös haluttomuuteen.

Miehen haluttomuus hoito

1. Luonnolliset potenssituotteet

Jos syynä miehen haluttomuuteen on erektiohäiriö, on erinomainen hoitovaihtoehto luonnollinen potenssituote. Luonnolliset potenssituotteet ovat reseptivapaita ja sopivat erektiolääkkeitä paremmin kaikille miehille luonnollisten ainesosiensa ansiota.

2. Terapia

Kun miehen haluttomuus parisuhteessa johtuu stressistä, masennuksesta tai muusta psyykkisestä syystä, voi apu löytyä terapiasta. Ennen terapiaa asia kannattaa kuitenkin aina ottaa avoimesti puheeksi kumppanin tai läheisen kanssa. Tärkeintä keskustelussa on pysyä rehellisenä vaikeimmistakin asioista.

3. Testosteronilisät

Testosteronivaje vaikuttaa helposti miehen haluihin. Testosteroni hormoni säätelee voimakkaasti mieskuntoa, minkä vuoksi testosteronivajeen hoito tulisi ottaa vakavasti. Testosteronitaso on helppo selvittää verikokeella ja testosteronilisän saa hankittua kätevästi ilman reseptiä.

TestoMax lisäravinne

4. Kumppanin tuki

Erityisesti nuoren miehen haluttomuus parisuhteessa on myös kumppanille kova paikka. Tällaisessa tilanteessa kumppanin tuki haluttomuuden hoidossa korostuu. Rehellinen keskustelu, seksielämän piristäminen ja läheisyyden tarjoaminen ovat hyviä hoitokeinoja.

5. Elämäntapojen muutos

Elämäntavoista päihteiden käyttö tulisi ehdottomasti lopettaa, jos haluttomuus vaivaa. Tämä voi johtaa jo pitkälle, mutta myös esimerkiksi unensaantiin kannattaa kiinnittää huomiota. Vähäinen unensaanti vaikuttaa muun muassa energiatasoon, mikä vähentää seksuaalisia haluja.


Testosteronin puute voi olla yllättävä nuorten miesten sekä naisten vaiva

Testosteronin puute voi olla yllättävä nuorten miesten sekä naisten vaiva

Sukupuolihormoneista testosteroni on paremmin tunnettu myös nimellä mieshormoni. Yleensä testosteronin puute yhdistetäänkin vain miesten, ja yleensä vielä vanhempien miesten, ongelmaksi.
Nykypäivänä löydät parhaat laihdutuslääkkeet netistä

Nykypäivänä löydät parhaat laihdutuslääkkeet netistä

Enää painonpudottaminen ei ole hidasta ja tuskallista, laihdutuslääkkeiden tultua painonpudottajien avuksi. Halusitpa sitten vain hieman keventää tai tiputtaa jopa kymmeniä
Paras kollageeni iholle? Oikea valinta tuo näkyviä tuloksia

Paras kollageeni iholle? Oikea valinta tuo näkyviä tuloksia

Taistelu ikääntymisen merkkejä vastaan voi alkaa jo parikymppisenä, mutta vaihtoehtoisesti myös keski-iän kultaisina vuosina. Aloittipa taistelun missä iässä tahansa, tulisi

Vastaa