Mistä apua erektiohäiriöön? – Luonnollisilla hoidoilla haluttuun tulokseen

Lopahtaako erektio kesken kaiken? Onko erektion saavuttamisessa ongelmia? Onko seksuaalinen halukkuus kadonnut täysin selittämättömästi? Syynä ongelmiin voi olla monia miehiä vaivaava erektiohäiriö. Yleensä kun erektiohäiriöön liittyvät vaivat ovat jatkuneet jo jonkin aikaa, herää miehillä huoli. Tällöin kysymys ”Mistä apua erektiohäiriöön?”, on jo hyvin ajankohtainen.

Erektiohäiriö – oireet

Erektiohäiriön nimi jotakuinkin paljastaa, mistä vaivassa on kyse. Erektiohäiriöllä tietenkin tarkoitetaan erilaisia erektio-ongelmia tai impotenssia. Erektiohäiriö oireet voivat hiipiä hiljalleen tai ongelman voi huomata heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Erektiohäiriön yleisimmät oireet ovat hankaluudet erektion saamisessa ja sen ylläpitämisessä. Erektiohäiriöön voi myös liittyä selittämätöntä seksuaalista haluttomuutta. Erektiohäiriön oireet vaihtelevat jokaisella yksilöllisesti ja häiriön kesto voi vaihdella suurestikin muutamasta kerrasta jopa useisiin vuosiin asti.

Erektiohäiriö – syyt

Erektiohäiriö ikä, elämäntavat, sairaudet ja elämäntilanne voivat kaikki kulkea käsi kädessä. Iäkkyys esimerkiksi voi edesauttaa erektiohäiriön syntymistä, kun seksuaalinen aktiivisuus on vähäisempää ja veren virtaaminen penikseen voi olla heikompaa. Monet etenkin verenkiertoon vaikuttavat sairaudet myös lisäävät erektiohäiriöön sairastumisen riskiä.

Elämäntavat ja elämäntilanne ovat usein kuitenkin suurimmat syylliset erektiohäiriöön. Etenkin elämäntavoista erektiohäiriö on usein seurausta tupakoinnista ja runsaasta alkoholinkäytöstä. Elämäntilanteista stressaavimmat ovat usein syynä erektiohäiriön syntymiseen.

Erektiohäiriö – mistä apua erektiohäiriöön?

Koska erektiohäiriö voi syntyä monen asian seurauksena kenelle aikuiselle miehelle tahansa, on vaivaan olemassa hoitokeinoja. Erektiohäiriötä on mahdollista yrittää hoitaa lääkärin veitsen alla tai lääkärin määräämien reseptilääkkeiden avulla. Useammat miehet kuitenkin suosivat ensin luonnollisia itsehoitokeinoja.

Viagro erektiolääke

Erektiohäiriö – hoitokeinot lääkärissä

Monen viimeinen vaihtoehto vaivan kuin vaivan hoitamisen suhteen on astella lääkärin vastaanotolle. Erektiohäiriö on yksi näistä vaivoista. Mahdollisia hoitokeinoja lääkärin pakeilla erektiohäiriön hoitoon ovat kuitenkin

  • lääkärin määräämät reseptilääkkeet
  • erilaiset leikkaukset

Reseptilääkkeet ja etenkin leikkaushoito tuntuvat usein monille hieman liian extremeltä erektiohäiriön hoitamiseksi. Tästä syystä onkin hyvä, että olemassa on myös tutkitusti toimivia itsehoitomenetelmiä erektiohäiriön hoitoon.

Erektiohäiriö – itsehoito

Peili on ensimmäinen paikka, mistä apua erektiohäiriöön voi etsiä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen erektiohäiriöstä kärsivän miehen tulisi ottaa aivan ensimmäisenä tarkasteluun omat elämäntapansa. Erektiohäiriön ennaltaehkäisemiseksi ja hoitamiseksi, vältä ainakin:

  • tupakanpolttoa
  • liiallista alkoholinkäyttöä
  • huumeita ja
  • ylipainoisuutta

Erektiohäiriön hoitamiseksi puolestaan tulisi suosia:

  • terveellisiä ruokailutottumuksia
  • säännöllistä liikunnan harrastamista sekä
  • luonnollisia potenssituotteita.

Tupakanpoltto heikentää verenkiertoa ja vaikuttaa täten myös erektion muodostumiselle välttämättömään asiaan, eli peniksen verenkiertoon. Myös alkoholin- ja huumeidenkäyttö hankaloittavat erektion muodostumista ja voivat johtaa erektiohäiriötä aiheuttavien sairauksien muodostumiseen. Ylipainoisuus voi pienentää seksuaalista halukkuutta, mutta myös heikentää erektion kestoa.

Terveellinen ravinto, säännöllinen liikunta ja stressin minimointi ovat yksi ensimmäisistä askelista erektiohäiriön itsehoitoon. Terveelliset elämäntavat luovat iloisemman mielen, helpottavat seksuaalisien halujen muodostumista ja ennaltaehkäisevät erektiohäiriöön johtavia sairauksia. Erektiohäiriön itsehoito sisältää myös tavallisesti luonnollisia erektiohäiriön hoitoon tarkoitettuja potenssivalmisteita.

Luonnolliset potenssivalmisteet voivat olla yksi tehokkaimmista keinoista, mistä apua erektiohäiriöön voi löytää. Luonnollisissa potenssivalmisteissa on käytetty vain luonnollisesti erektion syntymistä ja ylläpitämistä auttavia ainesosia. Parhaat luonnolliset potenssivalmisteet myös lisäävät seksuaalista halukkuutta vähentämällä stressiä.

Viagro erektiolääke

Jaa tämä artikkeli:

Kahdeksan maistuvaa ruoka-ainetta mistä saa magnesiumia

Kahdeksan maistuvaa ruoka-ainetta mistä saa magnesiumia

Magnesiumin puute on yleisempi ongelma kuin moni luulee. Onneksi maailma on täynnä ruokia mistä saa magnesiumia helpottamaan oloa. Magnesium on
Parhaat lähteet mistä saa B12-vitamiinia

Parhaat lähteet mistä saa B12-vitamiinia

B12-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää, mutta se voi olla vaikeaa, varsinkin jos olet vegaani. Monet ruuat mistä saa B12-vitamiinia eivät
Paras lääke nivelkipuun – vaihtoehdot puntarissa

Paras lääke nivelkipuun – vaihtoehdot puntarissa

Jos niveliä kolottaa ja särkee, voi paras lääke nivelkipuun löytyä yllättävän läheltä. Tässä vinkit, joiden avulla nivelkivun hoito onnistuu taatusti.

Vastaa