Mistä apua erektiohäiriöön? – Luonnollisilla hoidoilla apua

Lopahtaako erektio kesken kaiken? Onko erektion saavuttamisessa ongelmia? Onko seksuaalinen halukkuus kadonnut täysin selittämättömästi? Syynä ongelmiin voi olla monia miehiä vaivaava erektiohäiriö. Yleensä kun erektiohäiriöön liittyvät vaivat ovat jatkuneet jo jonkin aikaa, herää miehillä huoli. Tällöin kysymys ”Mistä apua erektiohäiriöön?”, on jo hyvin ajankohtainen.

Erektiohäiriö – oireet

Erektiohäiriön nimi jotakuinkin paljastaa, mistä vaivassa on kyse. Erektiohäiriöllä tietenkin tarkoitetaan erilaisia erektio-ongelmia tai impotenssia. Erektiohäiriö oireet voivat hiipiä hiljalleen tai ongelman voi huomata heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Suositut tuotteet erektion vahvistamiseen
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
Viagris
 • Viagris
  Tehokas ja luonnollinen tapa suurentaa penistä sekä nostaa haluukkuutta ja kestävyyttä.
  Kokeile vain 6,9€ hintaan!
  - SUOSITELTU!
PotenceXL
 • PotenceXL
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
TestoPlus
 • TestoPlus
  TestoPlus-ravintolisä päivittäin nautittuna auttaa miehisyyden ylläpidossa. TestoPlus koostuu luontaisista ainesosista.
  Kokeile 6,9€ hintaan!
  SUOSITELTU!

Erektiohäiriön yleisimmät oireet ovat hankaluudet erektion saamisessa ja sen ylläpitämisessä. Erektiohäiriöön voi myös liittyä selittämätöntä seksuaalista haluttomuutta. Erektiohäiriön oireet vaihtelevat jokaisella yksilöllisesti ja häiriön kesto voi vaihdella suurestikin muutamasta kerrasta jopa useisiin vuosiin asti.

Erektiohäiriö – syyt

Erektiohäiriö ikä, elämäntavat, sairaudet ja elämäntilanne voivat kaikki kulkea käsi kädessä. Iäkkyys esimerkiksi voi edesauttaa erektiohäiriön syntymistä, kun seksuaalinen aktiivisuus on vähäisempää ja veren virtaaminen penikseen voi olla heikompaa. Monet etenkin verenkiertoon vaikuttavat sairaudet myös lisäävät erektiohäiriöön sairastumisen riskiä.

Elämäntavat ja elämäntilanne ovat usein kuitenkin suurimmat syylliset erektiohäiriöön. Etenkin elämäntavoista erektiohäiriö on usein seurausta tupakoinnista ja runsaasta alkoholinkäytöstä. Elämäntilanteista stressaavimmat ovat usein syynä erektiohäiriön syntymiseen.

Erektiohäiriö – mistä apua erektiohäiriöön?

Koska erektiohäiriö voi syntyä monen asian seurauksena kenelle aikuiselle miehelle tahansa, on vaivaan olemassa hoitokeinoja. Erektiohäiriötä on mahdollista yrittää hoitaa lääkärin veitsen alla tai lääkärin määräämien reseptilääkkeiden avulla. Useammat miehet kuitenkin suosivat ensin luonnollisia itsehoitokeinoja.

Erektiohäiriö – hoitokeinot lääkärissä

Monen viimeinen vaihtoehto vaivan kuin vaivan hoitamisen suhteen on astella lääkärin vastaanotolle. Erektiohäiriö on yksi näistä vaivoista. Mahdollisia hoitokeinoja lääkärin pakeilla erektiohäiriön hoitoon ovat kuitenkin

 • lääkärin määräämät reseptilääkkeet
 • erilaiset leikkaukset

Reseptilääkkeet ja etenkin leikkaushoito tuntuvat usein monille hieman liian extremeltä erektiohäiriön hoitamiseksi. Tästä syystä onkin hyvä, että olemassa on myös tutkitusti toimivia itsehoitomenetelmiä erektiohäiriön hoitoon.

Tarvitsetko erektioihin reseptilääkkeitä? Voit hakea reseptiä verkossa ja tilata alla olevat lääkkeet suoraan kotiin 24h toimituksella.
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen...)

Erektiohäiriö – itsehoito

Peili on ensimmäinen paikka, mistä apua erektiohäiriöön voi etsiä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen erektiohäiriöstä kärsivän miehen tulisi ottaa aivan ensimmäisenä tarkasteluun omat elämäntapansa. Erektiohäiriön ennaltaehkäisemiseksi ja hoitamiseksi, vältä ainakin:

 • tupakanpolttoa
 • liiallista alkoholinkäyttöä
 • huumeita ja
 • ylipainoisuutta

Erektiohäiriön hoitamiseksi puolestaan tulisi suosia:

 • terveellisiä ruokailutottumuksia
 • säännöllistä liikunnan harrastamista sekä
 • luonnollisia potenssituotteita.

Tupakanpoltto heikentää verenkiertoa ja vaikuttaa täten myös erektion muodostumiselle välttämättömään asiaan, eli peniksen verenkiertoon. Myös alkoholin- ja huumeidenkäyttö hankaloittavat erektion muodostumista ja voivat johtaa erektiohäiriötä aiheuttavien sairauksien muodostumiseen. Ylipainoisuus voi pienentää seksuaalista halukkuutta, mutta myös heikentää erektion kestoa.

Viagris
Terveellinen ravinto, säännöllinen liikunta ja stressin minimointi ovat yksi ensimmäisistä askelista erektiohäiriön itsehoitoon. Terveelliset elämäntavat luovat iloisemman mielen, helpottavat seksuaalisien halujen muodostumista ja ennaltaehkäisevät erektiohäiriöön johtavia sairauksia. Erektiohäiriön itsehoito sisältää myös tavallisesti luonnollisia erektiohäiriön hoitoon tarkoitettuja potenssivalmisteita.

Luonnolliset potenssivalmisteet voivat olla yksi tehokkaimmista keinoista, mistä apua erektiohäiriöön voi löytää. Luonnollisissa potenssivalmisteissa on käytetty vain luonnollisesti erektion syntymistä ja ylläpitämistä auttavia ainesosia. Parhaat luonnolliset potenssivalmisteet myös lisäävät seksuaalista halukkuutta vähentämällä stressiä.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab