Parhaat tuotteet ja paikat mistä ostaa testosteronia

Testosteroni mielletään usein machoilu -hormoniksi. Mutta miesten ja myös naisten on tärkeä säilyttää testosteronitasapaino, sillä se on tärkeää kehon hyvinvoinnille. Joskus hormonituotanto kuitenkin hidastuu ja silloin testosteronia tulee nauttia lisäravinteen kautta. Mistä ostaa testosteronia kun kehon oma tuotanto hidastuu?

Testosteronia kutsutaan usein mieshormoniksi, mutta tämä ei tarkoita, etteikö se olisi tärkeä myös naisille. Testosteroni on elintärkeä hormoni kehon hyvinvoinnin kannalta, sillä sen avulla:

  • Kehon aineenvaihdunta pysyy normaalina.
  • Lihakset vahvistuvat  ja ne myös pysyvät vahvempina.
  • Luusto säilyy elinvoimaisena.
  • Rasvan määrä kehossa pysyy tasapainossa.
  • Seksuaaliset toiminnot sekä halut pysyvät yllä

Vähäisen testosteronin voi huomata esimerkiksi seksuaalisten halujen ja kykyjen romahtamisesta, mielialojen vaihtelusta ja kunnon yleisestä huonontumisesta. Väsymys, ärtyneisyys ja haluttomuus voivat siis kieliä yksinkertaisesti siitä, että kehosi testosteronitasot ovat liian alhaiset.

Testosteronin tuotanto alkaa hidastumaan luonnollisesti noin 30 ikävuoden paikkeilla, joten normaalin tason säilyttääkseen on hyvä kiinnittää huomiota hormonin tasapainon säilyttämiseen. Mistä voi ostaa testosteronia ja mikä on paras luontainen tapa nauttia sitä turvallisesti?

Parhaat tuotteet testosteronitasojen nostoon ja ylläpitoon

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
T-max
T-Max®
Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
-50% alennus!
Osta täältä »
TestoPlus
TestoPlus™
TestoPlus™ on 100% luonnollinen ravintolisä miehen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.
Kokeile 6,9€ hintaan!
Osta täältä »
ManUp
ManUp
Auttaa vähentämään alentuneiden testosteronitasojen tuomia negatiivisia seurauksia.
-50% alennus!
Osta täältä »

Mistä ostaa testosteronia?

Testosteroni on siis elintärkeä hormoni kehon hyvinvoinnin kannalta. Se ei vaikuta vain kehon fyysisiin toimintoihin vaan myös mielen hyvinvointiin. Siksi testosteronilisät ovat suosittu valinta niin miehille kuin naisillekin.

Testosteronia voi ostaa helposti, eikä sen turvalliseen käyttöön tarvita reseptiä. Toki lääkärin kanssa on hyvä keskustella hormonin nauttimisesta, varsinkin jos käytät muita reseptilääkkeitä tai sinulla on jokin krooninen sairaus.

Apteekki on hyvä paikka mistä ostaa testosteronia, mutta sitä voi myös tilata suoraan netistä. Kun ostat testosteronia netistä, kannattaa valita tutkittu tuote ja testosteronilisä, joka on luontaistuote.

Tuotteita on olemassa monenlaisia aina jauheista ulkoisesti hierottaviin geeleihin. T-Max on esimerkiksi ravintolisä, jonka voi nauttia turvallisesti ja ilman huolta sivuoireista. Tämän ravintolisän avulla kehon testosteronitasot tasapainottuvat ja kehon luontainen tuotanto vauhdittuu.

Tilasitpa minkä tahansa tuotteen netistä, ovat tuotteiden omat nettisivut luotettavin paikka mistä tilata testosteronia. Kannattaa myös suosia suomalaisilta sivuilta saatavia tuotteita.

Apteekki tai netti eivät kuitenkaan ole ainoat paikat mistä ostaa testosteronia. Sitä voi nimittäin saada myös tavallisesta ruokakaupasta. Kyllä vain, tietyt ruuat ovat lähde mistä saa testosteronia kehon tarpeisiin tehokkaasti ja luonnollisesti.

Ruuista ostoskärryyn kannattaa testosteronin kannalta lisätä ainakin:

  • Sinkkiä sisältäviä ruokia kuten lihaa, kalaa, raaka maitoa ja juustoa, papuja ja jugurttia.
  • Magnesiumlisät
  • D-vitamiinia, jota saa öljyisestä kalasta ja monista maitotuotteista, joihin usein lisätään D-vitamiinia. Toki sitä saa myös auringosta sekä D-vitamiinilisästä!
  • Hyviä rasvoja kuten oliiviöljyä, avokadoja, manteleita ja pähkinöitä sekä kananmunia.

Näiden lisäksi on tärkeä varmistaa, että varsinkaan sokeria ei päädy ostoslistallesi. Sokeri on testosteronin kannalta pahimpia ruoka-aineita ja sitä välttelemällä voi testosteronitasapaino palautua luonnollisesti.

T-Max

Muut luonnolliset keinot lisätä testosteronin määrää

On olemassa siis monia vaihtoehtoja mistä ostaa testosteronia. Mutta tämän määrää kehossa voi parantaa myös muilla keinoilla. Mikäli haluat lisätä testosteronin määrää kehossasi ja parantaa kehon hyvinvointia kannattaa liikuntaa lisätä ja kiinnittää huomiota ruokavalioosi.

Mikäli painoa on kertynyt, sen vähentäminen voi auttaa testosteronitasojen nousuun. Paino tippuu helpoiten ruokavaliomuutoksilla, mutta liikuntaa on myös hyvä lisätä. Esimerkiksi painojen nosto ja aerobinen liikunta ovat hyväksi kehon testosteronituotannon kannalta.

Muista siis vinkit mistä ostaa testosteronia ja kuinka varmistaa kehon testosteronitasapaino. Huomaat eron kehosi hyvinvoinnissa taatusti nopeasti!

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab