Parhaat mieskuntoa parantavat luontaistuotteet ja ruoat

Mieskunnosta puhuttaessa viitataan yleensä miehen seksuaaliseen suorituskykyyn. Mieskunto onkin yksi eniten miesten itsetuntoon vaikuttavista seikoista. Erektio-ongelmiin on kuitenkin onneksi olemassa luonnollisia hoitokeinoja. Suosituimpia hoitokeinoja ovat erilaiset mieskuntoa parantavat luontaistuotteet ja ruuat.

Mieskunto vaikuttaa itsetuntoon

Fyysinen, psyykkinen ja seksuaalinen hyvinvointi ovat kaikki tärkeitä. Nämä kolme myös voivat suuresti vaikuttaa toinen toisiinsa. Mieskunto lasketaan yleisesti seksuaalisen hyvinvoinnin kategoriaan, mutta se voi olla seurausta fyysisestä hyvinvoinnista ja puolestaan vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin.

Mieskunnon ylläpitäminen voi hankaloitua monista syistä. Fyysisistä syistä yleisin liittyy testosteronin tuotantoon. Testosteronin tuotantoon voi kuitenkin esimerkiksi iän lisäksi vaikuttaa psyykkinen terveys. Stressi on muun muassa yksi mieskuntoon suuresti vaikuttavista tekijöistä.

Parhaat tuotteet testosteronitasojen nostoon ja ylläpitoon

Artikkeli jatkuu tuotteiden jälkeen...
Suosituin
T-max
T-Max®
Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
-50% alennus!
Osta täältä »
TestoPlus
TestoPlus™
TestoPlus™ on 100% luonnollinen ravintolisä miehen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.
Kokeile 6,9€ hintaan!
Osta täältä »
ManUp
ManUp
Auttaa vähentämään alentuneiden testosteronitasojen tuomia negatiivisia seurauksia.
-50% alennus!
Osta täältä »

Mieskuntoa parantavat luontaistuotteet

Lääkkeet voivat aiheuttaa vakaviakin sivuvaikutuksia ja vaativat aina apteekissa tai jopa lääkärillä käynnin. Luontaistuotteet eivät tavallisesti tällaisia aiheuta eivätkä vaadi lääkärissä käyntiä. Myös mieskuntoa voi parantaa luontaistuotteilla ja valmisteiden teho perustuu niiden tarkkaan valittuihin ainesosiin.

Yleisesti mieskuntoa parantavat luontaistuotteet ainakin:

  • vilkastavat verenkiertoa ja helpottavat erektion syntymistä
  • parantavat erektion ja yhdynnän kestoa sekä
  • lisäävät seksuaalista halukkuutta

Mieskuntoa parantavien luontaistuotteiden vaikutukset perustuvat valmisteiden nopeuttamaan verenkiertoon, mutta myös esimerkiksi stressin lievittämiseen. Mieskuntoa parantavat luontaistuotteet pitävät sisällään yleensä ainakin ginseng yrttiä sekä L-arginiini aminohappoa. Näillä kahdella on yksi parhaimmista tutkituista tehoista erektio-ongelmien hoidossa.

Mieskuntoa parantavat ruuat

Mieskuntoa luontaistuotteilla voi parantaa kätevästi, kun edes reseptiä ei vaadita. Olemassa on kuitenkin myös mieskuntoa parantavia ruokia ja ruoka-aineita. Mieskuntoa parantavat ruoka-aineet voivat monelta löytyä kotoa tälläkin hetkellä, kun vain tietää mitä etsiä.

Yleisimmin arjessakin käytetyt mieskuntoa parantavat ruoka-aineet ovat:

  • tumma suklaa ja
  • pistaasipähkinät

Tumma suklaa tai tarkemmin sanottuna tumman suklaan suuri kaakaopitoisuus pitää sisällään paljon flavonoideja. Flavonoidien on tutkittu vaikuttavan positiivisesti esimerkiksi verenkiertoon. Vilkkaampi verenkierto penikseen puolestaan helpottaa erektion syntyä sekä kestoa.

Pistaasipähkinöitä on tutkittu paljon erektio-ongelmien hoidossa. Pistaasipähkinät ovatkin tuottaneet yllättävän hyviä tuloksia ja parantavat mieskunnon ohella esimerkiksi kolesteroliarvoja. Näiden kahden ruoka-aineen lisäksi, lähes kaikki mieskuntoa parantavat ruuat ovat D-vitamiinirikkaita.

Muut luonnolliset keinot

Mieskuntoa parantavat luontaistuotteet ja ruoka-aineet ovat erittäin hyvä tapa hoitaa seksuaalista hyvinvointia. Olemassa on kuitenkin muitakin luonnollisia keinoja. Tällaisiin mieskuntoa parantaviin keinoihin liittyvät esimerkiksi elämäntavat.

Jos mieskuntoa toivoo parantavansa erilaisilla elämäntapavalinnoilla, on muutamaa asiaa syytä välttää. Etenkin alkoholi ja tupakka vaikuttavat negatiivisesti seksuaaliterveyteen. Alkoholin nauttiminen kannattaa siis pitää minimissä ja tupakointi lopettaa täysin.

Viagris

Mistä löytää parhaat mieskuntoa parantavat luontaistuotteet?

Mieskuntoa luontaistuotteilla voi helposti lisätä aina kun siltä tuntuu. Monen ongelma on kuitenkin, mistä tällaisen parhaan luontaistuotteen tunnistaa ja löytää. Tämä on itseasiassa ihan helppoa!

Parhaat mieskuntoa parantavat luontaistuotteet tunnistaa ainesosista. Tarkista ainakin, että tuote sisältää ginseng yrttiä ja/tai L-arginiinia. Mieskuntoa parantavat luontaistuotteet puolestaan voi löytää kätevästi internetistä, luontaistuotekaupoista tai apteekista.

Jos mieskunnon ongelmat edelleen jatkuvat tai eivät lievity luonnollisilla vaihtoehdoilla, tulee aina käydä lääkärin pakeilla. Elämäntapavalinnat, luontaistuotteet ja mieskuntoa parantavat ruuat kuitenkin yleensä jo kantavat pitkälle.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab