Miten eroon selluliitistä ilman poppakonsteja?

Etusivu » Miten eroon selluliitistä ilman poppakonsteja?
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Selluliitti ei ole varmasti kenekään mielestä maailman kauneinta katsottavaa omassa peilikuvassa. Suuri kysymys onkin siten, miten eroon selluliitistä nopeasti ja tehokkaasti?

Selluliittia on jopa 80% naisista, joten sen ilmentyminen kehoon ei ole ollenkaan epänormaalia. Eipä siis ihme, että moni nainen pohtii miten päästä eroon selluliitistä, internetin ollessa täynnä kysymyksiä siitä, miten eroon selluliitistä voi päästä nopeasti ja tehokkaasti. Vastauksissa riittää aina poppakonsteja, mutta tässä keinot, joiden avulla pääset selluliitista aivan oikeasti!

Kuinka vähentää selluliittia liikunnalla?

Liikunta on paras vastaus kysymykseen, miten eroon selluliitistä nopeasti. Liikunta pistää nimittäin kehon aineenvaihdunnan liikkeelle ja saa lihaksiston ympärillä esiintyvän rasvan palamaan tehokkaasti. Jos siis haluat oikeasti toimivan keinon, miten päästä eroon selluliitistä, kannattaa sinun lisätä liikuntaa päiviisi.

Suositut tuotteet selluliitin hoitoon
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)

Parhaita liikuntamuotoja ja liikkeitä ovat:

  • Erilaiset kyykkyliikkeet
  • Painojen nostelu
  • Uinti
  • Lenkkeily

Lisäksi venyttely on oiva esimerkki siitä, kuinka päästä eroon selluliitistä nopeasti. Venyttely ei itsessään välttämättä poista selluliittia, mutta se parantaa ihon elastisuutta ja kiihdyttää verenkiertoa. Nämä ovat tärkeitä selluliittia aiheuttavan rasvakudoksen rikkomisen kannalta, joten jumpan jälkeen kannattaa aina venytellä.

Miten eroon selluliitistä ruuan avulla?

Liikunnan lisäksi ruokavaliosi on keino millä eroon selluliitistä voi päästä lopullisesti kotikonstein. Koska selluliitti on ihonalaista rasvaa, siitä voi päästä eroon samoin keinoin kuin kehossa esiintyvästä muustakin rasvasta.

Selluliittiä poistavan ruokavalion tulee:

  • Vältellä sokeria
  • Vähentää nopeita hiilihydraatteja
  • Rajoittaa alkoholin käyttöä
  • Vältellä epäterveellisiä rasvoja

Tämän lisäksi lautaselle kannattaa aina lisätä riittävästi proteiinia ja kasviksia. Runsasravinteinen ruoka, kuten vihreät kasvikset ja vihannekset, ovat omiaan nopeuttamaan kehon kykyä polttaa rasvaa. Ravintorikas ruoka on tehokas tapa miten eroon selluliitistä voi päästä pitkässä juoksussa lopullisesti.

Nesteiden riittävä saanti voi lisäksi taata, että pääset selluliitistä eroon. Riittävä nesteytys poistaa kuona-aineita tehokkaasti ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Pyri siis juomaan vähintään 2 litraa vettä päivässä.

Mikä muu voi olla avuksi?

Liikunta ja ravinto ovat kaksi tehokkainta keinoa millä päästä selluliitistä eroon. Mutta on olemassa pari muutakin tehokasta temppua, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Ihon hieronta ja harjaus

Hieronta on tehokas keino millä pääset eroon selluliitistä. Päivittäinen hieronta ongelma-alueella nopeuttaa verenkiertoa ja rikkoo rasvasolukkoa. Vielä tehokkaampi tapa on kuivaharjata ihoa. Kuivaharjoja on saatavilla netistä ja marketeista. Kuivaharjausta tehostaakseen voit kokeilla lisäksi erilaisia selluliittikuorintoja ja voiteita.

Mikroneulaus

Mikroneulaus voi auttaa selluliittien poistossa. Siinä ihoa lävistetään pienillä neuloilla. Tämä rikkoo ihon rasvasolukkoa, aloittaen ihon uudistamisen ja saaden verenkierron lisääntymään. Selluliittiä poistavat seerumit ovat varsin hyvä keino mikroneulauksen avuksi.

Itseruskettavat voiteet

Itseruskettavat voiteet ansaitsevat vielä erityisen maininnan. Ne eivät ole keino millä päästä eroon selluliitistä, mutta niiden avulla voit pienentää selluliitin näkymistä. Hehkeä rusketus saa ihon näyttämään tasaiselta, joten voit käyttää itseruskettavaa voidetta sillä välin kun kokeilet yllä mainittuja keinoja ja odotat selluliitin vähenemistä.

Selluliitin poisto ei tapahdu yhdessä yössä

Kun mietit keinoja miten päästä eroon selluliitistä, kannattaa muistaa ettei selluliitti ilmene, eikä siten häviä, yhdessä yössä. Yllä olevat keinot ovat tehokkaita, mutta niitä täytyy noudattaa pitkäjänteisesti, jotta saavutat parhaimmat tulokset. Pysy siis motivoituneena ja luota, että tulosta syntyy kunhan vain jaksat odottaa!

Jätä kommentti