Mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin?

Kuumat aallot, masennus ja unettomuus voivat kaikki olla seurausta vaihdevuosista. Mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin, jotta oireiden kanssa ei tarvitse kärsiä?

Vaihdevuodet ovat edessä jokaisella naisella ja niihin liittyy monia kiusallisia oireita. Oireet voivat pahimmillaan johtaa uupumukseen ja masennukseen, joka voi vahingoittaa naisen elämänlaatua. Siksi on tärkeä hoitaa vaihdevuosia. Luontaistuotteet ovat turvallinen ja tehokas keino oireiden hoitoon. Mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin parhaiten?

Suositut tuotteet vaihdevuosien oireisiin
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
ShytoBuy
 • ShytoBuy
  Tuotevalikoima kattaa yli 500 laadukasta tuotetta erilaisiin tarpeisiin, kuten vaihdevuosiin.
  Katso kaupan valikoima!
Fitnesstukku
 • Fitnesstukku
  Pohjoismaiden johtavana lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppa. Tuotteita vaihdevuosiin.
  Katso kaupan valikoima!
Apteekkituotteet
 • Apteekkituotteet
  Apteekki verkossa - parhaat edut ja aina ajankohtainen laaja valikoima.
  Katso kaupan valikoima!

Miksi luontaistuotteet ovat hyvä keino oireiden hoitoon?

Vaihdevuodet aiheuttavat kehossa monenlaisia muutoksia ja suurin osa niistä johtuu hormonitoiminnan muutoksista. Vaihdevuodet alkavat keskimäärin 50-vuoden paikkeilla, mutta joillakin naisilla vaihdevuodet voivat alkaa jo 40-vuoden tai vasta 60-vuoden paikkeilla. Vaihdevuosiksi kutsutaan aikaa jolloin kuukautiset loppuvat tai vähenevät tiputteluksi. Ne kestävät yleensä pari vuotta oireineen, mutta tämäkin vaihtelee naiselta toiseen.

Se miksi vaihdevuodet ja luontaislääkkeet ovat tehokas keino torjua oireita johtuu siis yksinkertaisesti siitä, että hormonituotannon muuttuessa voivat luontaistuotteet korvata ja estää muutoksista johtuvia oireita. Hormonien korvaaminen voi siis onnistua juuri luontaistuotteiden avulla.

Mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin?

Vaihdevuosien luontaishoito ei itse asiassa ole vain yhden luontaistuotteen varassa. Siispä kysymyksen ei pitäisi olla mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin, vaan pikemminkin mitkä luontaistuotteet ovat ne tehokkaimmat. Tässä viisi yrttiä ja vitamiinia, jotka on todettu auttavan vaihdevuosien hoidossa.

Lääkkeet helposti ja turvallisesti vaihdevuosien hoitoon verkkoapteekkimme kautta Katso hoidot tästä Nuoli

1. Ginseng juuri

Ginseng juuri voi auttaa vaihdevuosioireiden ehkäisyyn poistamalla kehon tulehdustiloja sekä parantamalla unenlaatua. Ginseng rentouttaa kehoa, jonka johdosta nukut paremmin.

2. Maitohappobakteerit

Maitohappobakteerit eivät ole hyväksi vain vatsan toiminnalle, vaan ne ovat tehokas keino ehkäistä myös vaihdevuosien mukanaan tuomia oireita. Erilaisia maitohappobakteereja sisältäviä tuotteita on olemassa muun muassa emättimen limakalvojen hoitoon.

3. Tyrni

Limakalvojen kuivumista voi ehkäistä maitohappobakteerien lisäksi tyrnien avulla. Tyrnit ovat täynnä omega-3, -4, -7 ja -9 rasvahappoja sekä A-vitamiinia. Tämä ylläpitää limakalvojen terveyttä nopeasti ja luonnollisesti.

E-kontakti

4. D-vitamiini

Estrogeenin tuotannon hidastuessa, naisen keho altistuu luukadolle. Tätä ehkäistäksesi sinun on hyvä nauttia D-vitamiinilisiä. D-vitamiini voi lisäksi ehkäistä masennusta ja uupumusta, mitkä ovat tyypillisiä vaihdevuosien oireita.

5. Luontaiset progesteronin ja estrogeenin lähteet

Ne tärkeimmät hormonit, jotka joutuvat vaihdevuosien aikaan koetukselle ovat progesteroni ja estrogeeni. Monet turvautuvat niitä korvaaviin lääkehoitoihin, mutta on olemassa lisäksi luontaistuotteita, joissa hormonien lähde on luontainen eikä kemiallinen. Meksikon jamssi on yksi ainesosa kun haussasi on vastaus siihen, mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin. Se on luonnon oma progesteroni. Hopeiini on puolestaan luontaistuote, mikä toimii kuin kehon oma estrogeeni.

Muita mainitsemisen arvoisia luontaistuotteita, jotka toimivat hyvin samalla tavoin kuin luonnon omat hormonit, ovat:

 • Humala, eli hamppukasveihin kuuluva köynnös
 • Puna-apila
 • Salvia
 • Soija
 • Siveydenpuu

Paras luontaistuote vaihdevuosiin sisältää näitä ainesosia

Siispä vastaus kysymykseen, mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin onkin valita yllä mainittujen yrttien ja vitamiinien yhdistelmätuote. Hyvä luontaistuote vaihdevuosiin ei tietenkään aina sisällä juuri kaikkia näitä ainesosia, mutta tuotteessa kannattaa olla vähintään yhtä tai kahta näistä luontaisista tuotteista.

Vitamail Flex

Muita vinkkejä oireiden hallitsemiseksi

Yllä siis vastaus siihen mikä luontaistuote auttaa vaihdevuosiin nopeasti ja tehokkaasti. Vaihdevuosista johtuvia oireita voi niiden lisäksi kokeilla helpottaa ja estää muun muassa:

 • Joogan ja muun säännöllisen liikunnan avulla.
 • Veden juonnin lisäämisellä.
 • Eteeristen öljyjen käyttämisellä.
 • Stressinhallinnalla muun muassa terapian avulla.

Vaihdevuodet eivät aina tunnu siltä elämän parhaalta ajalta. Onneksi siitä johtuvia oireita voi kuitenkin hallita ja estää monien luonnollisten keinojen avulla.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab