Naisen G-piste ja sen löytäminen paremman seksin saamiseksi

Jokainen aikuinen on varmasti kuullut naisen G-pisteestä, vaikka sen paikantaminen kehossa tuntuukin olevan varsinainen mysteeri. Onko naisen G-piste sitten olemassa ja missä sen sijainti oikein on? Tässä tarpeelliset tiedot G-pisteestä ja vinkit, joilla jokainen nainen saavuttaa ainutlaatuisen hekuman.

Mikä on naisen G-piste?

G-piste on seksuaalisuuteen yhdistetty aluea naisen kehossa. Se on nimetty Ernst Gräfenbergin mukaan, ja aluetta on tutkittu laajasti lääketieteessä. Tutkimuksista huolimatta G-pisteen sijainti ja jopa sen olemassa olo ovat vieläkin hieman kyseenalaisia. Lääketiede ei nimittäin ole pystynyt todistamaan tai paikantamaan aluetta aivan varmuudella.

Monet tutkijat ja naiset kuitenkin vannovat G-pisteen nimeen. Naiset kokevat G-pisteen hyväilyn usein miellyttävänä ja stimulointi onnistuu usein hankaamalla tai aluetta painelemalla. Naisen G-piste voikin edesauttaa orgasmin saantia ja tehdä yhdynnästä naiselle paljon miellyttävämmän kokemuksen. Aluetta voi verrata miehen eturauhasen stimulointiin.

Missä sijaitsee G-piste?

”Missä on G-piste?” on ollut yksi gynekologian mielenkiintoisemmista kysymyksistä siitä asti kun naiset ovat avoimesti kertoneet mielihyvää tuottavan alueen olemassa olosta. Monista tutkimuksista huolimatta on g-pisteen sijainti pysynyt kyseenalaisena lähinnä siksi, että kaikki naiset eivät tunnu löytävän tätä pistettä, stimuloinnista huolimatta. He, jotka sen löytävät, voivat kuitenkin paikantaa pisteen hyvinkin eri kohtaan.

Yleisesti ajatellaan, että naisen G-piste löytyy emättimen etuseinämästä, noin 5-8 senttimetrin syvyydestä. Jokaisen naisen anatomia on kuitenkin hieman erilainen, joten parhaiten G-pisteen löytää omaa kehoaan tutkimalla.

Kuinka löytää oman G-pisteen sijainti?

G-pistettä ei siis voi paikantaa samoin kuin monia muita kehon elimiä tai alueita. Jotkin naiset voivat löytää G-pisteensä helposti, kun taas toisilla etsintä voi jatkua vuosia. G-pistettä ei kuitenkaan pidä etsiä hysteerisesti tai sen löytämisestä ottaa paineita – nainen voi nauttia seksistä ilman tämän alueen tarkkaa paikantamistakin.

Omaa kehoaan on kuitenkin hyvä tutkia ja naisen G-pisteen löytäminen voi auttaa sinua saavuttamaan parempia orgasmeja ja nauttimaan yhdynnästä enemmän.

Tässä vinkit G-pisteesi löytämiseen:

  • Vie yksi tai kaksi sormea emättimeesi ja painele sen etuseinämää.
  • Alue on usein emättimen ja virtsarakon seinämän alueella ja se voi tuntua pehmeältä ja hieman sienimäiseltä.
  • Alueen hieromisen ja painelun tulisi tuntua erityisen nautinnolliselta.

Miten saavuttaa ainutkertainen orgasmi?

Naisen G-piste on usein helppo stimuloida sormilla ja moni nainen voikin kokea orgasmin paremmaksi masturboidessa. G-pisteen stimulointi onnistuu kuitenkin myös yhdynnän aikana ja sen oikeaoppinen hyväily voi taata naiselle ainutkertaisen orgasmin.

Tietyt yhdyntäasennot edesauttavat naisen G-pisteen stimulointia. Mikäli haluat nauttia paremmasta seksistä, kumppanin kanssa kannattaa kokeilla näitä asentoja:

  • Koira-asento, eli seksi takaapäin.
  • Lähetyssaarnaaja, mutta jalat miehen olkapäiden päällä.
  • Seksi sylikkäin, istuvassa asennossa.
  • Lusikka-asento, eli seksi kyljellään ja molempien kasvot samaan suuntaan.

Naisen G-piste on vieläkin hieman mysteerinen, eikä sen löytämisestä kannata ottaa paineita. Kehoa kannattaa kuitenkin tutkia, sillä omien herkkyysalueiden löytäminen voi taata paremmat orgasmit ja hekumallisemman seksin.

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab