OmaLaina
OmaLaina

Parhaat tilaajalahjat, -edut ja lehtitarjoukset 2018

Kotona, ruokatunnilla, bussissa, junassa, lentokoneessa tai melkein missä tahansa, on yksi suosituimmista rentoutumiskeinoista edelleen lehden lukeminen. Lehtiä saa ostettua yksittäin kaupoista ja kioskeilta, mutta suositumpaa on edullinen kestotilaamisen vaihtoehto. Lehtitilauksien suosiota vahvistavat tilaajille oikeutetut erinomaiset tilaajalahjat ja -edut.

Mitkä ovat parhaat tilaajalahjat 2018?


Parhaat tilaajalahjat

Parhaat tilaajalahjatTilaajalahjoja on olemassa lähes yhtä paljon kuin on lehtien tilaajiakin. Tilaajalahjoista löytyy siis suurtakin vaihtelua, mutta parhaat tilaajalahjat sopivat aina kunkin lehden teemaan. Kuntoiluun ja hyvinvointiin keskittyvät lehdet lahjoittavat tilaajille esimerkiksi aktiivisuusrannekkeen, kun taas kauneuslehdet tarjoavat lahjana meikkejä.

Parhaat tilaajalahjat ovat aina myös melko arvokkaita. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys, jos tilaajalahja muuten on lehden teemaan sopiva ja lukijoita ilahduttava. Tavallisimmin parhaiden tilaajalahjojen arvo vaihtelee noin 20 eurosta jopa lähemmäs sataan euroon saakka.

Vuoden 2018 parhaat tilaajalahjat ovat olleet tähän mennessä suosittu muumimuki sekä Finlaysonin hoitolaukku. Näiden lisäksi parhaiden tilaajalahjojen joukkoon on kuulunut:

  • Veitsisettejä
  • Aktiivisuusrannekkeita
  • Retkeilijän varusteita
  • Laadukkaita meikkejä
  • Elektroniikka sekä
  • Koruja

Muut tilaajaedut

Joskus tavaralahjojen sijaan, parhaat tilaajalahjat voivat olla erilaisia tilaajaetuja. Tilaajaeduista tavallisimmat, ja samalla myös suosituimmat, liittyvät lehden ilmaisnumeroihin. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että tilaaja saa ilmaisia lehtiä kaupan päälle.

Kaupan päälle -periaatteella tilaajaetuna voi saada yhden tai useamman lehden. Parhaat tilaajaedut lahjoittavat jopa viisi lehden numeroa ilmaiseksi. Me Naiset -lehti tarjoaa yleensä todella hyvän diilin. Myös tänä vuonna on ollut useita tarjouksia, joissa lehti on tarjonnut tilaajaetuna sekä tilaajalahjan että ilmaisnumeroita.

Parhaat lehtitarjoukset

Lehtitarjoukset ovat lehtien tilaajaetujen viimeisin muoto. Parhaat lehtitarjoukset ovat sellaisia, joissa yhden lehden hinta jää mahdollisimman pieneksi. Lehtitarjous voi olla myös lehtitilauksen väliaikaisesti alennettu hinta. Hyvä lehtitarjous voi olla esimerkiksi:

  • 5 numeroa 25 eurolla
  • Vuoden lehdet 20% alhaisempaan hintaan tai vaikka
  • Kahden viikon lehdet, 10 numeroa, alennettuun hintaan

Joskus lehdet tekevät todellisen jättitarjouksen ja voivat tarjota kaikki kolme etua; tilaajalahjan, lehtiä kaupan päälle ja alennetun lehtitilauksen hinnan. Tällöin voidaan puhua ehdottomasti parhaasta mahdollisesta tilaajatarjouksesta, johon ei kannata jättää tarttumatta.

Kodin Kuvalehti mainos

Tämän hetken parhaat lehtitarjoukset

Parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ovat nykyisin löydettävissä kätevimmin netistä. Lehtitarjouksien vertailu on tehty siis paljon aiempaa helpommaksi, puhumattakaan tilauksen tekemisestä. Tilaajaetujen lunastamiseksi kannattaa tilaajatarjouksen ehdot lukea aina tarkkaan.

Yleensä tilaajaetujen lunastaminen vaatii lehden maksamisen. Tämä lehdestä riippuen tarkoittaa joko yhden lehtinumeron maksamista tai vaihtoehtoisesti pidemmän kestotilauksen kerralla maksua. Joskus tilaajalahja voidaan esimerkiksi lähettää vasta ensimmäisen maksun suorittamisen jälkeen.

Lähes kaikilla lehdillä on jossain vaiheessa erinomaisia kampanjoita. Oman suosikkilehtensä tarjouksia kannattaa pitää silmällä, mutta myös tutustuminen itselle tuntemattomiin lehtiin kannattaa käyttää hyödyksi. Jos kiinnostavalta vaikuttava lehti on tarjouksessa ja mukana tulee vieläpä mukava tilaajalahja, ei mahdollisuutta tulisi missään nimessä jättää väliin! Lähes jokaisesta lehdestä löytyy nykyään myös verkkolehti.

Rentouttavia lukuhetkiä!