Prinsessa -lehti tarjous ja tilaajalahja

Etusivu » Prinsessa -lehti tarjous ja tilaajalahja
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Prinsessa -lehden logoPrinsessa –lehti on kaikkien pienten prinsessojen viihdyttävä ja satumaisen hieno lastenlehti, jossa riittää luettavaa ja puuhasteltavaa. Disneyn prinsessojen tähdittämä lehti pitää sisällään kuvatehtäviä, tarinoita, askarteluohjeita sekä paljon muuta mukavaa puuhastelua perheen pienemmille. Tästä alta löytyy uusin Prinsessa -lehti tarjous.

Lähes jokaisen pienen tytön haaveisiin jossain vaiheessa lapsuutta kuuluu prinsessana oleminen. Tämä lehti inspiroi lasta leikkeihin ja kehittää vahvasti lapsen mieltä. Jokaisessa numerossa on monipuolisesti erilaista sisältöä, joista lapset voivat kehittää itselleen leikkejä, lukea upeita kuvatarinoita ja viihdyttää itseään erilaisilla askartelutehtävillä. Parasta tässä lehdessä on se, että ei tarvitse osata lukea, sillä lehden tarinat ovat kuvitettuina, joten se sopii myös pienemmillekin tytöille.

Prinsessa -lehti tarjous

Prinsessa -lehtiPrinsessa –lehti tarjous on yleensä puolen vuoden kattaus lehtiä pakettitarjouksena. Tähän tarjoukseen on aina liitetty jokin tilaajalahja. Prinsessa –lehti on tärkeä osa pienen tytön elämää, josta hän saa inspiraatiota omiin leikkeihin ja puuhasteluihin. Todella edulliseen hintaan saat puoleksi vuodeksi tekemistä lapsille. Prinsessa lehteä ilmestyy vuodessa kahtenatoista kuukautena, joista neljänä tulee Frozen teemainen Frozen –lehti. Tämä tuo myös osaltaan mukavaa vaihtelua lehden lukijoille.

Prinsessa -lehti tilaajalahja

Prinsessa -lehti tilaajalahjaPrinsessa –lehden tilaajana olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan, jonka saat lehtipaketin yhteydessä. Koska kyseessä on lastenlehti, niin on myös Prinsessa –lehden tilaajalahja mietitty perheen pienille prinsessoille. Prinsessa –lehden tilaajalahja voi olla esimerkiksi jokin kirja tai laukku/reppu.

Nykyään Prinsessa –lehteen on yhdistetty Frozen, joka on sen julkaisusta lähtien niittänyt äärimmäistä suosiota lasten ja myös aikuisten keskuudessa. Yksi menestyneimmistä Disney –leffoista tähdittää siis Prinsessa –lehden teemaa neljästi vuodessa.

 

Tämän kaltaiset lehdet luovat lapsille vahvoja muistoja lapsuudesta, jotka jäävät varmasti mieleen. Lehdet ovat suunniteltu niin, että ne kehittävät lapsen mielikuvitusta ja mieltä. Prinsessa –lehti on loistava tapa saada lapsi leikkimään, puuhastelemaan ja oppimaan erilaisia asioita, kuten kädentaitoja askartelujen parissa. Nykyään tällaiset asiat ovat entistä tärkeämmässä roolissa, kun puhelimet ja tietokoneet ovat mukana myös perheen pienempien elämässä.

Värikäs ja monipuolinen Prinsessa –lehti on aina kuukauden kohokohta. Koska Prinsessa –lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, niin on sen sisältö pakattu täyteen erilaisia tarinoita ja tehtäviä, joista riittää varmasti iloa aina kuukaudeksi ja pidempäänkin.

Jätä kommentti