Provexin A100HF – Apu hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen

Etusivu » Provexin A100HF – Apu hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Hiustenlähtö on monelle miehelle ja myös naiselle arka asia. Kaljuuntuminen, varsinkin nuorella iällä, on edelleen kiusallinen ongelma, sillä hiukset liitetään vielä usein terveyteen ja kauneuteen. Mutta ongelmiin on olemassa apua ja yksi käytössä olevista tuotteista on Provexin.

Hiustenlähtö voi johtua monesta eri asiasta. Vaikka hiustenlähtö onkin usein geeneissä, voi hiuksen hyvinvointiin vaikuttaa myös:

 • Erilaiset sairaudet ja ongelmat hormonitasapainossa
 • Huono ruokavalio ja vähäinen vitamiinien ja mineraalien saanti
 • Tupakointi
 • Huono hiushygienia ja vääränlaisten hiustenhoito tuotteiden käyttö

Hiusongelmia voikin siten hoitaa monin eri keinoin ja näistä yksi on Provexin geeli. Lue tästä siis lisää tuotteesta ja Provexin A100 kokemuksia, jotta voit miettiä olisiko lääke sovelias juuri sinulle.

Norvital Provexin: Mistä tuotteesta on kysymys?

Provexin, tai pidemmältä nimeltään Provexin A100HF, on Norvitalin kehittelemä tuote, joka lisää hiustenkasvua ja parantaa hiuksen laatua. Norvital on tunnettu Pohjoismainen terveystuotteita kuluttajille toimittava yritys ja sen terveystuotteet ovat hyvin testattuja ja paljon suosiota saaneita.

Kyseessä on lääkinnällinen tuote, vaikka sen käyttöön ei tarvitakaan reseptiä. Sen lääkinnällinen tuoteryhmä on EU:n säädösten mukaan Luokka 1 ja tätä patenttisuojattua tuotetta on tutkittu kliinisesti. Koska tuote on lääkinnällinen, mutta se ei vaadi reseptiä, on se suosittu tuote korvaamaan lääkehoitoa.

Kuinka Provexin toimii?

Provexin on geelimäinen tuote, jota levitetään suoraan päänahkaan. Tutkimusten mukaan lääkegeeli edistää hiustenkasvua, sillä se poistaa ja liuottaa karvatuppia tukkivaa likaa ehkäisten kaljuuntumista tehokkaasti. Päänahkaan kertyy nimittäin yllättävä määrä likaa kuten ihonjäänteitä, keratiinia, talia ja ilmaston saasteita.

Lian poistuessa päänahasta, pääsee karvatuppi kasvamaan paremmin. Geeli poistaa lian antaen myös ravinteille vapaamman tien juuri karvatuppiin. Nämä ravinteet ovat elintärkeitä, jotta hius voi kasvaa ja jotta se voisi paremmin.

Provexin A100HF geeli sisältää:

 • 1,5-pentandiolia
 • A100 siitepölyuutetta
 • E-vitamiinia
 • Biotiinia
 • Sinkkiä

Provexin -tuoteKliinisesti tutkittuja Provexin A100HF kokemuksia on paljon, sillä tuotetta on tutkittu tarkoin ja laajalti. Tutkimusten on näytetty lisäävän perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivien hiustenkasvua huomattavasti. Tutkimuksia on tehty muun muassa Göteborgissa ja Berliinissä. Yli 30% Berliinin tutkimuksiin osallistuneista koki hiusten lisääntyneen neljän viikon koejakson jälkeen.

Toimiiko Provexin sitten vain miehillä? Ei, sillä tuote on tarkoitettu kaikille. Tuotetta voivat käyttää myös naiset, joille varhainen hiustenlähtö on usein miehiä kiusallisempi vaiva.

Tehosta tuotteen vaikutusta oikealla käytöllä

On tärkeä muistaa, että lääkinnällisten tuotteiden tehoon vaikuttaa myös tuotteiden oikeaoppinen käyttö. Provexin ei toimi yhdessä yössä, mutta säännöllisen ja oikeaoppisen käytön avulla, muutoksia voi huomata hiusten kasvussa jo neljän viikon jälkeen.

Tuotetta kannattaa alkaa käyttää heti kun hiusten harvenemisen huomaa ja seurata käyttöohjeita. Provexin ei aiheuta haittavaikutuksia, mutta toki sinun kannattaa lopettaa tuotteen käyttö tai keskustella lääkärin kanssa mikäli huomaat käytön aiheuttavan ongelmia.

Norvital Provexin: Kokemuksia tuotteen tehokkuudesta

Minkä tahansa tuotteen tehokkuutta on aina mahdotonta ennustaa, sillä ihmiset ovat aina yksilöitä. Mutta kokemuksia Provexinin tehokkuudesta kannattaa silti lukea ja siitä löytyykin paljon tietoa netistä – esimerkiksi tuotteen kotisivuilta. Näissä puhutaan yleensä tuotteen tehokkuuden puolesta. Kokemukset ja kirjoitukset ovatkin positiivisia.

https://www.youtube.com/watch?v=ogOLSQoc1Vo

 

Thomas suosittelee Provexinia myös muille hiustenlähdöstä kärsiville ystävilleen. Tuotetta on hänen mielestään ollut helppo käyttää eikä hän ole saanut siitä mitään negatiiviisia sivuvaikutuksia. Ennen ja jälkeen otetut kuvat Thomaksen hiuksista ovat herättäneet ystäväpiirissä kyselyitä. Provexinin avulla Thomas on saanut vakuutettua myös skeptisimmät ystävänsä siitä, että hiustenlähtöön tarkoitetut hoidot voivat oikeasti toimia.

Thomas Lyberg, 30

-Olin valmistautunut siihen, että muutoksen näkemiseen kuluisi aikaa. Ilahduinkin tosi paljon, kun huomasin muutoksia noin neljän kuukauden käytön jälkeen. Olen nyt käyttänyt geeliä seitsemän kuukauden ajan ja minulla on jo todella paljon hiuksia! Hiukseni ovat aina olleet ohuet, mutta nyt minusta tuntuu, että ne ovat joissakin kohdissa tuuheammat kuin ennen. Nyt pitää vaan jatkaa geelin käyttämistä, jotta hiustenkasvu pysyy tällaisena.

Stian, 29

Tilaus onnistuu helposti kotiin netissä

Entäpä sitten jos haluat kokeilla tätä hiustenlähtöä vähentävää geeliä? Onko Provexin A100HF apteekkituote? Tuotteen ostaminen on helppoa vaikka, Provexin apteekista ei löydykään. Norvitalin lääkinnällisen tuotteen voi kuitenkin tilata netistä helposti suoraan kotiovelle.

Provexin hinta ei ole suuruudella pilattu. Tuotetta voit kokeilla edullisesti nyt 20% kampanjahinta-alennuksella. Kokeile siis geeliä ja sano hyvästit hiustenlähdölle!

Mitä kaikkea Provexin sisältää?

Provexin A100HF on siis tutkitusti tehokas lääkinnällinen tuote, jonka avulla voit pysäyttää androgeenisen kaljuuntumisen etenemisen. Tuotteen salaisuus piilee sen sisällössä. Siitä löytyy seuraavia, hiustenkasvua edistäviä ainesosia:

1,5 pentandioli

Provexinin teho perustuu 1,5 pentandioliin. Tämä ainesosa lisää ihon uloimman pintakerroksen vesipitoisuutta, auttaen hiustuppea liuottamaan niitä tukkivia aineita nopeammin. Esimerkiksi tali ja kuolleet ihosolut eivät siten pääse kertymään ja tukkimaan hiustuppea, vaan hiukset voivat kasvaa vapaammin.

Siitepölyuute

Toinen vaikuttava ainesosa Provexinin tehokkuuden taustalla on siitepölyuute. Siitepölyssä on runsaasti proteiinia, aminohappoja, rasvoja ja erilaisia öljyjä. Näin hiustuppi saa tärkeitä ravinteita juuri siitepölyuutteen avulla ja ohuet hiukset vahvenevat hetkessä. Tämän lisäksi siitepölyuutteen on todettu vaikuttavan positiivisesti testosteronin tuotantoon, mikä onkin tärkeässä asemassa juuri miestyyppisen kaljuuntumisen kohdalla.

Näiden tehoaineiden lisäksi Provexin on täynnä erilaisia ravintoaineita, joiden johdosta hiukset kasvaa nopeammin ja tuuheampana.

Entä jos olet allerginen siitepölylle?

Tarkkasilmäiset huomaavat, että Provexin sisältää siitepölyuutetta. Tämä voi mietityttää, varsinkin siitepölyallergikkoja. Voitko siis käyttää tuotetta, mikäli olet allerginen siitepölylle? Vastaus on kyllä, sillä Provexinistä löytyvä siitepöly ei ole tehty siitepölyhiukkasten kuorista. Siinä oleva siitepöly on siitepölyuutetta joka ei ole allergisoivaa. Tietenkin ensimmäisen käyttökerran jälkeen on hyvä tarkkailla kuinka päänahka reagoi tuotteeseen. Provexin haittavaikutukset ovat normaalisti olemattomat.

Tehoaako tuote kaikille?

Kuten yllä olevista kommenteista käy ilmi, Provexin on tuonut apua monelle käyttäjälle, niin miehille kuin naisillekin. Positiivisia Norvital kokemuksia löytyy monen ikäisiltä ja tuote on auttanut pysäyttämään androgeenisen kaljuuntumisen lukuisilta ihmisiltä.

Hiukset voivat kuitenkin alkaa vähenemään monista syistä. Esimerkiksi tupakoinnin lopettaminen saa hiukset joskus harvenemaan. Muista kuitenkin, että Provexinilla hoituu vain androgeeninen kaljuuntuminen. Se ei siis esimerkiksi auta jos kärsit pälvikaljusta, eli alopecia areatasta. Tämän lisäksi tuotteen avulla ei voida saada hiuksia kasvamaan takaisin jo täysin kaljuuntuneelle alueelle. Siksi Provexinin käyttö tulee aloittaa heti kun huomaat kaljuuntumisen ja hiustenharvenemisen ensimerkit, jotta saat siitä tehokkaimman hyödyn.

Näin käytät tuotetta oikein

Kuten mitkä tahansa terveystuotteet, myös Norvitalin tuotteet toimivat tehokkaimmin silloin kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Parhaimmat Provexin kokemukset saadaan siis käyttöön vain säännöllisellä ja oikeaoppisella käytöllä. Onneksi tuote on varsin helppokäyttöinen, eikä sen kanssa tarvitse lotrata ikuisuuksia kylpyhuoneessa!

Norvital Provexiniä ei tarvitse käyttää esimerkiksi juuri pestyihin hiuksiin, vaan voit levittää sen hiuksiin milloin tahansa. Geelimäinen tuote ei näy tai tunnu hiuksissasi. Provexin ei jätä hiuksia tai hiuspohjaa tahmaiseksi tai rasvaiseksi, joten se on huomaamaton ja tehokas.

Voit huoletta käyttää samoja hiustenhoitotuotteita yhdessä Provexinin kanssa. Pesu- ja muotoilutuotteita ei siis tarvitse tämän takia vaihtaa. Toki yleisesti ottaen on hyvä muistaa, että liiallinen muotoilutuotteiden käyttö sekä vahvojen kemikaalien käyttö voi aina vahingoittaa hiuksiesi kuntoa. Kannattaa siis varmistaa, että kaikki käyttämäsi hiustenhoitotuotteet soveltuvat hiustyypillesi ja ovat luonnollisia ja hellävaraisia – löydät yleensä hyvät terveystuotteet netistä.

Provexinin käyttöohje on siis todella helppo. Saat Provexinin hyödyt käyttöösi seuraavien askelien avulla:

 • Pumppaa geeliä riittävän kokoinen määrä kädellesi. Annostus riippuu hoidettavasta alueesta, mutta sitä tulee olla riittävästi, muttei kuitenkaan niin, että hiukset ja päänahka jäävät märäksi.
 • Levitä tuote käsiisi.
 • Hiero sitten hiuspohjaasi, varmistaen että tuotetta tulee jokaiseen kohtaan hoidettavalle alueelle.
 • Anna kuivahtaa hetki ja muotoile sitten hiuksesi haluamallasi tavalla.

Provexinia tulee käyttää hiuksiin kaksi kertaa päivässä. Voit laittaa ensimmäiseen annoksen aamulla ja toisen illalla. Vaikutus alkaa useimmiten näkymään noin 2-3 kuukauden kuluttua, mutta jotkut ovat huomanneet eron jo muutaman viikonkin jälkeen. Provexinin hyödyt loppuvat heti kun lopetat tuotteen käytön!

Tee siis Provexin tilaus netissä ja ota tämän tehotuotteen hyödyt käyttöösi taistellussa tuuheiden hiusten puolesta!

Jätä kommentti