Laihduttajan ruokavalio naiselle – helppo & nopea painonpudotus!

Laihduttajan ruokavalio naiselle on täynnä pienempiä ja suurempia kikkoja. Helppo ja nopea painonpudotus ei ole nykypäivänä urbaanilegenda, vaan vaatii ainoastaan perehtymistä, suunnittelua ja mielenlujuutta. Ruokavalio sisältää maukkaita aterioita, runsaasti vettä ja yhä useampi nainen nopeuttaa laihdutusprosessia myös erilaisten laihdutusvalmisteiden avulla.

Laihduttajan ruokavalio naiselle – ravintoaineet avainasemassa

Laihduttajan ruokavalio naiselle sisältää runsaasti tärkeitä ravintoaineita – nälässä ei siis tarvitse olla! Proteiini pitää huolen lihaksista, hiilihydraatit tuovat energiaa ja kuidut auttavat ruuansulatuksessa. Naiset erityisesti usein välttelevät rasvoja, mutta myös oikeanlaisten rasvojen saanti on laihduttaessa erittäin tärkeää.

Kokeile ilmaiseksi suosittua laihdutusvalmistetta!

Acai Berry
Acai Berry
Kokeile 3,9€ hintaan
Tilaajalahja: Kehonkoostumusmittari!
Tilaa täältä
Sinutral
Sinutral
Kokeile 6,9€ hintaan
Vuoden 2018 rasvanpolttaja!
Tilaa täältä
Vadelmaketoni
Vadelmaketoni
Kokeile 4,9€ hintaan
Voita matka Prahaan!
Tilaa täältä
Green Coffee
Green Coffee
Kokeile 1€ hintaan
Tilaajalahja: Aktiivisuusmittari!
Tilaa täältä
UltraBurn
UltraBurn
Kokeile 6,9€ hintaan
100% luonnollinen tuote!
Tilaa täältä


Proteiini

Proteiinit ovat lihasmassan rakennusaine, ja samalla yksi laihduttajan tärkein rasvanpolttoa tehostava ravintoaine. Laihduttajan ruokavalio pyrkii rasvanpolttoon, missä proteiinit auttavat ylläpitämällä lihasmassaa ja pitämällä laihduttajan kylläisenä pidempään.

Laihduttajan TOP-5 proteiininlähteet ovat:

1. Kala – esimerkiksi lohi sisältää runsaasti proteiinia, mutta myös hyviä rasvoja.
2. Kana – vähäkalorinen ja vähärasvainen kana on erinomainen proteiininlähde laihduttajalle.
3. Liha – vähärasvaiset lihatuotteet ovat täynnä proteiinia ja pitävät laihduttajan kylläisenä pitkään.
4. Kanamunat – vähäkalorinen vaihtoehto esimerkiksi aamupalalle proteiininlähteeksi.
5. Maitotuotteet – vähärasvaiset rahkat ja raejuusto ovat makoisa proteiininlähde laihduttajalle.

Hiilihydraatit

Hiilihydraatit ovat asia, jota laihduttajat tavallisesti virheellisesti välttelevät. Hiilihydraatit ovat tärkeä energian lähde ja auttavat laihduttajaa jaksamaan päivän askareissa sekä treenissä paremmin. Parhaat hiilihydraatit laihduttajalle löytyvät kasviksista, marjoista ja täysjyvätuotteista.

Kuitu

Kuidun saanti on laihduttajalle hyvin tärkeää, sillä kuidut auttavat ruuansulatuksessa. Vatsan toiminta on helppo pitää kunnossa, kun erilaiset kuidun lähteet ovat tiedossa. Laihduttajalle parhaimmat kuidun lähteet löytyvät esimerkiksi täysjyväviljatuotteista. Välipalavaihtoehdoiksi laihduttajalle sopivat pähkinät, hedelmät ja kasvikset, joista kaikki sisältävät myös mukavasti kuituja.

Rasva

Ihminen tarvitsee hyviä rasvoja, joihin kuuluvat muun muassa öljyt ja kasvirasvalevitteet. Riittävä hyvien rasvojen saanti viestittää aivoille, että keho on kylläinen ja turhan energian varastoiminen on tarpeetonta. Hyvät rasvat auttavat myös vatsaa toimimaan paremmin.

Juo paljon vettä

Laihduttajan ruokavalio naiselle ei sisällä vain riittävien ravintoaineiden saannin tarkkailua, vaan myös nesteytys on äärimmäisen tärkeää. Riittävä veden juonti on laihduttajalle tärkeää monista eri syistä. Vesi muun muassa luo kylläisyyden tunnetta ja epäterveellisiä sokerisia juomia tekee vähemmän mieli. Vesi auttaa myös merkittävästi aineenvaihdunnassa sekä rasvanpoltossa. Laihduttavan naisen tulisi juoda vettä jopa 2-3 litraa päivässä.

Muista säännöllinen ruokailu

Nainen syö salaattiaSäännöllinen ruokailu on oikotie onneen, eikä laihduttaessa tarvitse olla nälässä. Parhaimmat menestystarinat kirjoitetaankin nimenomaan laihduttajista, jotka eivät tunne nälkää välttämättä ollenkaan koko laihdutusprosessin aikana. Säännöllinen ruokailu noin 3-4 tunnin välein on avain onnistumiseen laihduttamisessa. Kun laihduttaja ruokailee säännöllisin väliajoin, ei nälkä pääse yllättämään ja napostelukaan ei houkuttele.

Laihduttajan ruokavalio naiselle sisältää suositellusti aamiaisen, lounaan, välipalan, illallisen ja iltapalan. Jos nälkä silti yllättää säännöllisesti aterioiden välissä, kannattaa harkita nälän tunnetta hillitseviä laihdutusvalmisteita avuksi painonpudotukseen.

Tarkkaile annoskokojasi

Ruoka-aineiden ja säännöllisten ruokailuaikojen lisäksi laihduttajan tulee muistaa tarkkailla myös annoskokojaan. Syö pienemmiltä lautasilta tai kokkaa vähemmän kuin tavallisesti. Pienikin muutos annoskoossa voi tehdä suuren muutoksen pidemmällä aikavälillä ja auttaa laihduttajaa saavuttamaan tavoitteensa.

Älä luovuta!

Viimeisenä tärkein; älä luovuta. Vaikka välillä tulisi seinä vastaan, ja painon pudotus hetkellisesti pysähtyisi, tämä ei ole koskaan lopullista. Puske eteenpäin, valmistele seuraavan päivän ateriat valmiiksi edellisenä iltana ja pysy lujana.

Jos laihduttaja toivoo nopeampia tuloksia tai painon putoaminen tuntuu pysähtyneen tiettyyn lukemaan, kannattaa avuksi ottaa laihdutusvalmisteet. Laihdutusvalmisteet voivat tehostaa rasvanpolttoa, lisätä kylläisyyden tunnetta ja jopa vähentää rasvan imeytymistä. Jokaisella on omanlaisensa taktiikka pysyä ruodussa, ja tärkeintä laihduttamisessa onkin löytää juuri ne itselle sopivimmat keinot.

Pudota painoa nopeammin laihdutusvalmisteen avulla – Kokeile nyt!

Vihreä Kahvi

Jaa tämä artikkeli:

Mitkä ovat kahvin haittavaikutukset?

Mitkä ovat kahvin haittavaikutukset?

Me suomalaiset olemme kahvinjuojakansaa. Juomme noin 9,9 kiloa kahvia henkilöä kohti joka vuonna. Mutta onko kahvi hyväksi? Mitkä ovatkaan kahvin
Näillä vinkeillä onnistuu kiinteä vatsa kahdessa viikossa

Näillä vinkeillä onnistuu kiinteä vatsa kahdessa viikossa

Kiinteä vatsa kahdessa viikossa voi kuulostaa mahdottomalta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Kaikki riippuu hieman lähtökohdistasi ja siitä, oletko
Miten sinkin puute naisilla oireilee?

Miten sinkin puute naisilla oireilee?

Sinkki on yksi tärkeimmistä mineraaleista kehon hyvinvoinnin kannalta. Sen rooli on tärkeä aivan solutasolla asti, jolloin sinkin puute naisilla voi

Vastaa