Mistä apua haluttomuuteen?

Seksiä tunkee usein tajuntaamme ovista ja ikkunoista. Mutta mitä jos sinua ei yksinkertaisesti haluta? Vierelläsi voi olla kiva puoliso ja asiat voivat olla mallillaan, mutta jotenkin vaan haluja ei löydy. Apua haluttomuuteen on onneksi saatavilla helposti.

Haluttomuuteen kuuluu vähentyneet halun tunteet ja seksuaaliset mielikuvat. Kiihottuminen voi olla vaikeaa, eikä mielesi juuri tee edes kokeilla seksiä. Jopa läheisyys voi tuntua epämiellyttävältä.

Haluttomuus on usein henkinen pulma, eikä se ole sama asia kuin esimerkiksi miehen erektio-ongelmat tai kivun tunteet yhdennän aikana. Apua haluttomuuteen löytyy kuitenkin, vaikka vaiva ei olekaan yksioikoinen.

Haluttomuus on yllättävänkin yleinen ongelma. Eräiden tutkimusten mukaan noin kolmannes naisista kärsii haluttomuudesta ja jopa neljännes miehistä kokee seksuaalista haluttomuutta.

Suositut tuotteet testosteronitasojen ja halukkuuden nostoon
(Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen…)
T-Max
 • T-Max®
  Antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Parantaa lihasmassan kehitystä. Lisää halukkuutta.
  Lunasta -50% alennus!
  SUOSITELTU!
Male Testosterone
 • Male Testosterone
  Kohota miehisyytesi uudelle tasolle extravahvalla Male Testosterone lisäravinteella.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
TestoPlus
 • TestoPlus
  TestoPlus-ravintolisä päivittäin nautittuna auttaa miehisyyden ylläpidossa. TestoPlus koostuu luontaisista ainesosista.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!

Apua haluttomuuteen

Haluttomuutta voi hoitaa monin eri keinoin. Näillä vinkeillä saat apua haluttomuuteen, olitpa sitten mies tai nainen:

Syö haluja lisääviä ruokia

Ruokavalioon kannattaa lisätä ruokia, joiden on tutkitusti todettu lisäävän haluja ja edistävän kiihottuneisuutta. Näitä on esimerkiksi:

 • Viikunat, banaanit, ja avokadot
 • Suklaa
 • Kananmunat
 • Parsakaali, salaatti ja inkivääri

On myös hyvä vältellä maitotuotteita ja jalostettuja ruokia, sillä ne voivat vain pahentaa haluttomuutta. Alkoholistakaan ei ole apua, vaikka moni ottaakin rohkaisuryypyn – alkoholi heikentää kehon tuntemuksia ja aiheuttaa uneliaisuutta!

Nauti luontaistuotteita

Koska erilaiset yrtit ja mausteet voivat parantaa haluttomuutta, on luontaistuotteista apua haluttomuuteen. Markkinoilta löytyy useita tuotteita, joiden avulla libidoaan voi kohentaa. Apua miehen haluttomuuteen löytyy muun muassa testosteronilisistä sekä luonnollisista erektiolääkkeistä, kuten Viagro -tuotteista.

Luontaistuotteita valittaessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomioita tuotteisiin joista löytyy inkivääriä, valkosipulia, neidonhiuspuusta ja johimbiinistä. Nämä ovat tutkitusti tehokkaita yrttejä parantamaan haluttomuutta.

Tarkista lääkekaappisi

Apua haluttomuuteen voi myös saada tarkastelemalla mahdollista lääkitystään. Naisilla e-pillereiden käyttö voi aiheuttaa haluttomuutta ja hormonaalista ehkäisyä kannattaa miettiä uudelleen.

E-pillerit eivät kuitenkaan ole ainut lääkitys, joka voi heikentää halujasi. Mikäli käytät lääkkeitä alla oleviin vaivoihin, voi haluttomuus olla tiettyjen lääkkeiden sivuoire:

 • Korkea verenpaine
 • Refluxitauti
 • Masennus ja ahdistuneisuus

Puhu asiasta avoimesti

Apua haluttomuuteen saa myös asiasta puhumalla. Mikäli olet parisuhteessa, kannattaa haluttomuus ottaa puheeksi ja miettiä, josko ongelman takana onkin jotain muuta kuin itse seksi. Ongelmat parisuhteessa tai joskus jopa työelämässä voivat aiheuttaa mielessäsi sellaisen lukon ettei seksikään enää maistu.

Haluttomuus voi siis johtua esimerkiksi masennuksesta, ja joskus onkin hyvä mennä ammattilaisen juttusille. Terapian avulla voi pulmiin löytää ratkaisun tehokkaasti.

Karta stressiä parhaasi mukaan

Kuten todettu, stressi voi aiheuttaa haluttomuutta ja siten apua haluttomuuteen saat parhaiten kun yrität vältellä stressiä. Koita siis nukkua mahdollisimman paljon ja ottaa aikaa itsellesi. Apua stressiin voi saada esimerkiksi meditoinnista.

Stressinsietokykyä voi parantaa myös liikuntaa lisäämällä. Säännöllinen liikunta voi kohentaa mielialaasi ja parantunut fyysinen kunto voi myös pistää halut jälleen liikkeelle.

Varaa aikaa parisuhteelle

On myös tärkeä muistaa hoitaa parisuhdetta kaiken hulinan keskellä. Säännöllinen kahdenkeskinen aika on tärkeää ja silloin ei myöskään pidä ajatella vain seksiä. Ravintolassa, elokuvissa tai urheilutapahtumissa käynti rakkaasi kanssa on tärkeää irtiottoa arjesta.

Suositut tuotteet erektion vahvistamiseen
Extenze
 • Extenze
  Nyt voit parantaa seksielämääsi, suurentaa penistäsi ja tyydyttää kaikkien osapuolten toiveet sängyssä.
  Kokeile täysin ilmaiseksi!
Viagro
 • Viagro
  Viagro auttaa sinua nostamaan erektiosi kokoa ja kovuutta sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyäsi.
  Kokeile postikulujen hintaan!
Erozon
 • Erozon Max
  Tee erektiosta vahvempi ja pidennä sitä jopa 48 minuuttia. Luonnollinen menetelmä!
  Lunasta alennus alta!
Penirium
 • Penirium
  Suurentaa penistä.Täysin luonnonmukaiset ja tarkoin valitut korkeapitoisena uutetiivisteenä kapselissa.
  Lunasta alennus alta!
Viagris
 • Viagris
  Viagris on markkinoiden paras luonnollinen tuote peniksen suurentamiseen sekä miehen halujen että kestävyyden lisäämiseen.
  Kokeile postikulujen hinnalla!
Jaa tämä artikkeli:

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiinin puutos: syyt, oireet ja puutoksen korjaaminen

K-vitamiini ei ole se tunnetuin vitamiini. Mutta K-vitamiinin puutos voi johtaa moniin ongelmiin, joten sen saanti kannattaa varmistaa. Vitamiinit ovat
Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Löydä tästä paras silmänympärysvoide rypyille

Markkinat ovat täynnä erilaisia ryppyvoiteita. Mutta mikä on se paras silmänympärysvoide rypyille? Silmänympärysalueen iho altistuu melkoisella rasitukselle pitkin päivää. Tämän
Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkin puute miehillä voi johtaa monenlaisiin vaivoihin

Sinkki on miehille yksi tärkeimmistä hivenaineista. Sinkin puute miehillä voi johtaa aina erektio-ongelmista hiustenlähtöön. Sinkkiä tarvitaan lukuisiin kehon eri toimintoihin

Vastaa