Et -lehti tarjous ja tilaajalahja

ET-lehti logoET -lehti on Suomen isoin varttuneimmille suunnattu seniorilehti, jonka sisältö on laadukkaasti kirjoitettu vastaamaan kokeneemman ikäpolven toiveita. 50+ aikuisille, niin miehille kuin naisillekin suunnattu ET -lehti pitää sisällään tarinoita elämästä, haastatteluja, hyvinvointi ja terveys asioita sekä matkustusta, että muotia. Maanläheisesti kirjoitettu lehti tarjoaa siis tarinaa elämän jokaisesta perspektiivistä. Tästä alta löytyy uusin ET -lehti tarjous.

ET -lehti tarjous

ET -lehti tarjousET -lehti tarjoaa lukijoilleen parasta. ET -lehti tarjous vaihtuu aina muutaman kuukauden välein. Terveellinen Elämä sivusto näyttää aina tuoreimman tarjouksen, joten saat aina parhaan diilin lehteä tilatessasi. Tarjouksen voi tilata joko itsellesi tai jollekin ystävälle lahjaksi. ET -lehti on täydellinen lahja 50 vuoden ikäisille ja sitä vanhemmille aikuisille. Todella kattavan ja monipuolisen sisällön takia se sopii jokaiselle. Kaikille löytyy omat mielenkiintoiset jutut, joten lahjana se toimii kelle tahansa.

Jokapäiväiseen positiiviseen elämään rohkaiseva lehti tarjoaa lukijoilleen tsemppiä arkeen. Omien haaveiden toteuttamiseen kehottava ET -lehti ei syyttä suotta ole yksi Suomen suosituimmista lehdistä. Aidosti lämmöllä ja tunteella kirjoitettu lehti on osa usean elämää, josta saa aina voimaa päivittäin. Terveellinen Elämä varmistaa, että myös sinä pääset nauttimaan tästä tunteesta mahdollisimman edullisesti. ET -lehti tarjous kannattaa hyödyntää, niin saat kaupan päälle tilaajalahjan.

ET -lehti tilaajalahja

ET -lehti tilaajalahjaET -lehti ei tee poikkeusta, vaan tarjoaa sekin tilaajilleen jonkin tilaajalahjan. ET -lehti tilaajalahja vastaa lehden lukijakuntaa, joten lahjana saa jotain vanhemmille aikuisille suunnattua. ET -lehden tilaajalahja on aina laadukas ja arvokas tuote. Tilaajille ei jaeta halpoja mainoslahjoja, vaan tuotteina on aina jotain tunnettujen merkkien tuotteita, kuten Marimekon tekstiilejä.

Suomalaisille aikuisille ET -lehti on täydellinen seuralainen yöpöydän päälle yövalon viereen. Elämän asioita käsittelevä lehti on tuhansien suomalaisten irtiotto arjen askareista ja kiireestä. Hyvien lukuhetkien ystäville se on täydellinen valinta. Sisältö on helppolukuista ja hyvin tutkittua laadukasta tekstiä, jonka parissa viihdyt pitkään.

Kiinnostavat ajankohtaiset aiheet monelta eri elämänalueelta mahdollistavat sen, että jokainen löytää itseään kiinnostavat ja miellyttävät jutut. Aikuisen näkökulmasta kirjoitetut tekstit käsittelevät asioita niin, että jokainen pystyy omaksumaan ne helposti. ET -lehti ei ole pelkästään lehti, vaan yhteisö, joka tarjoaa myös verkkolehden. ET -lehden tarkoitus on herättää ihmisissä ideoita, haaveita ja unelmia. Inspiroivat tarinat ja kertomukset tuovat uusia näkökulmia jokaisen elämään.


Tänään se ilmestyy, uudistunut ET nimittäin! Tässä pikakurkistus lehden mielenkiintoiseen sisältöön. ☀️

Julkaissut ET-lehti Keskiviikkona 22. maaliskuuta 2017

Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab