Prinsessa -lehti tarjous ja tilaajalahja

Prinsessa -lehden logoPrinsessa –lehti on kaikkien pienten prinsessojen viihdyttävä ja satumaisen hieno lastenlehti, jossa riittää luettavaa ja puuhasteltavaa. Disneyn prinsessojen tähdittämä lehti pitää sisällään kuvatehtäviä, tarinoita, askarteluohjeita sekä paljon muuta mukavaa puuhastelua perheen pienemmille.

Lähes jokaisen pienen tytön haaveisiin jossain vaiheessa lapsuutta kuuluu prinsessana oleminen. Tämä lehti inspiroi lasta leikkeihin ja kehittää vahvasti lapsen mieltä. Jokaisessa numerossa on monipuolisesti erilaista sisältöä, joista lapset voivat kehittää itselleen leikkejä, lukea upeita kuvatarinoita ja viihdyttää itseään erilaisilla askartelutehtävillä. Parasta tässä lehdessä on se, että ei tarvitse osata lukea, sillä lehden tarinat ovat kuvina, joten se sopii myös pienemmillekin tytöille.

Prinsessa -lehti tarjous

Nykyään Prinsessa –lehteen on yhdistetty Frozen, joka on sen julkaisusta lähtien niittänyt äärimmäistä suosiota lasten ja myös aikuisten keskuudessa. Yksi menestyneimmistä Disney –leffoista tähdittää siis Prinsessa –lehden teemaa neljästi vuodessa.

Tämän kaltaiset lehdet luovat lapsille vahvoja muistoja lapsuudesta, jotka jäävät varmasti mieleen. Lehdet ovat suunniteltu niin, että ne kehittävät lapsen mielikuvitusta ja mieltä. Prinsessa –lehti on loistava tapa saada lapsi leikkimään, puuhastelemaan ja oppimaan erilaisia asioita, kuten kädentaitoja askartelujen parissa. Nykyään tällaiset asiat ovat entistä tärkeämmässä roolissa, kun puhelimet ja tietokoneet ovat mukana myös perheen pienempien elämässä.

Värikäs ja monipuolinen Prinsessa –lehti on aina kuukauden kohokohta. Koska Prinsessa –lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, niin on sen sisältö pakattu täyteen erilaisia tarinoita ja tehtäviä, joista riittää varmasti iloa aina kuukaudeksi ja pidempäänkin.

Prinsessa –lehti tarjous

Prinsessa -lehtiPrinsessa –lehti tarjous on yleensä puolen vuoden kattaus lehtiä pakettitarjouksena. Tähän tarjoukseen on aina liitetty jokin tilaajalahja. Prinsessa –lehti on tärkeä osa pienen tytön elämää, josta hän saa inspiraatiota omiin leikkeihin ja puuhasteluihin. Todella edulliseen hintaan saat puoleksi vuodeksi tekemistä lapsille. Prinsessa lehteä ilmestyy vuodessa kahtenatoista kuukautena, joista neljänä tulee Frozen teemainen Frozen –lehti. Tämä tuo myös osaltaan mukavaa vaihtelua lehden lukijoille.

PRINSESSA -LEHTI TARJOUS – 29,00 € (norm. 42,00 €)
6kk lehdet (6 lehteä) + Frozen-kerhoreppu (arvo 20,00€)

LUNASTA TARJOUS

Prinsessa -lehti tilaajalahja

Prinsessa -lehti tilaajalahjaPrinsessa –lehden tilaajana olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan, jonka saat lehtipaketin yhteydessä. Koska kyseessä on lastenlehti, niin on myös Prinsessa –lehden tilaajalahja mietitty perheen pienille prinsessoille. Prinsessa –lehden tilaajalahja voi olla esimerkiksi jokin kirja tai laukku/reppu.

Tarjous päivitetty: syyskuu 10, 2017

Arvostelu:
Tuote:
Prinsessa -lehti
Arvosana:
41star1star1star1stargray

Erektiolääke ilman reseptiä apteekista – Mitä vaihtoehtoja?

Erektiolääke ilman reseptiä apteekista – Mitä vaihtoehtoja?

Erektiohäiriö voi olla ikävä vaiva kaikenikäisille aikuisille miehille. Moni kuitenkin välttelee lääkärissä käyntiä viimeiseen saakka erektio-ongelmien ilmaantuessa. Varsinainen erektiolääke ilman
Hormonaalinen akne ja hormonaalisen aknen hoito

Hormonaalinen akne ja hormonaalisen aknen hoito

Pienemmätkin ajoittain ilmestyvät näppylät voivat saada hermostumaan, puhumattakaan hormonaalisesta aknesta. Hormonaalinen akne on tavallisimmin aikuisten naisten vaiva, joka ilmenee pääasiassa
Ihmetyttääkö jatkuva väsymys ja voimattomuus? Älä jätä syytä arvailujen varaan

Ihmetyttääkö jatkuva väsymys ja voimattomuus? Älä jätä syytä arvailujen varaan

Kiireinen elämäntyyli, ylityöt, stressaava elämäntilanne ja uniongelmat voivat kaikki olla syynä uupuneeseen oloon. Jatkuva väsymys ja voimattomuus ovatkin todella yleisiä

Vastaa

VOITA 20€ ZALANDO LAHJAKORTTI

Arvomme lukijoidemme kesken ZALANDON lahjakortteja kerran kuukaudessa.
Osallistu arvontaan!
close-link