Prinsessa -lehti tarjous ja tilaajalahja

Prinsessa -lehden logoPrinsessa –lehti on kaikkien pienten prinsessojen viihdyttävä ja satumaisen hieno lastenlehti, jossa riittää luettavaa ja puuhasteltavaa. Disneyn prinsessojen tähdittämä lehti pitää sisällään kuvatehtäviä, tarinoita, askarteluohjeita sekä paljon muuta mukavaa puuhastelua perheen pienemmille. Tästä alta löytyy uusin Prinsessa -lehti tarjous.

Lähes jokaisen pienen tytön haaveisiin jossain vaiheessa lapsuutta kuuluu prinsessana oleminen. Tämä lehti inspiroi lasta leikkeihin ja kehittää vahvasti lapsen mieltä. Jokaisessa numerossa on monipuolisesti erilaista sisältöä, joista lapset voivat kehittää itselleen leikkejä, lukea upeita kuvatarinoita ja viihdyttää itseään erilaisilla askartelutehtävillä. Parasta tässä lehdessä on se, että ei tarvitse osata lukea, sillä lehden tarinat ovat kuvitettuina, joten se sopii myös pienemmillekin tytöille.

Prinsessa -lehti tarjous

Prinsessa -lehtiPrinsessa –lehti tarjous on yleensä puolen vuoden kattaus lehtiä pakettitarjouksena. Tähän tarjoukseen on aina liitetty jokin tilaajalahja. Prinsessa –lehti on tärkeä osa pienen tytön elämää, josta hän saa inspiraatiota omiin leikkeihin ja puuhasteluihin. Todella edulliseen hintaan saat puoleksi vuodeksi tekemistä lapsille. Prinsessa lehteä ilmestyy vuodessa kahtenatoista kuukautena, joista neljänä tulee Frozen teemainen Frozen –lehti. Tämä tuo myös osaltaan mukavaa vaihtelua lehden lukijoille.

PRINSESSA -LEHTI TARJOUS – 29,00€ (norm. 43,50€) – 6kk (6 lehteä)
Tilaajalahja: Neuvokkaat prinsessat -kirja (arvo 19,90 €)!

Prinsessa -lehti tilaajalahja

Prinsessa -lehti tilaajalahjaPrinsessa –lehden tilaajana olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan, jonka saat lehtipaketin yhteydessä. Koska kyseessä on lastenlehti, niin on myös Prinsessa –lehden tilaajalahja mietitty perheen pienille prinsessoille. Prinsessa –lehden tilaajalahja voi olla esimerkiksi jokin kirja tai laukku/reppu.

Nykyään Prinsessa –lehteen on yhdistetty Frozen, joka on sen julkaisusta lähtien niittänyt äärimmäistä suosiota lasten ja myös aikuisten keskuudessa. Yksi menestyneimmistä Disney –leffoista tähdittää siis Prinsessa –lehden teemaa neljästi vuodessa.

Prinsessa -lehti tarjous

Tämän kaltaiset lehdet luovat lapsille vahvoja muistoja lapsuudesta, jotka jäävät varmasti mieleen. Lehdet ovat suunniteltu niin, että ne kehittävät lapsen mielikuvitusta ja mieltä. Prinsessa –lehti on loistava tapa saada lapsi leikkimään, puuhastelemaan ja oppimaan erilaisia asioita, kuten kädentaitoja askartelujen parissa. Nykyään tällaiset asiat ovat entistä tärkeämmässä roolissa, kun puhelimet ja tietokoneet ovat mukana myös perheen pienempien elämässä.

Värikäs ja monipuolinen Prinsessa –lehti on aina kuukauden kohokohta. Koska Prinsessa –lehti ilmestyy kerran kuukaudessa, niin on sen sisältö pakattu täyteen erilaisia tarinoita ja tehtäviä, joista riittää varmasti iloa aina kuukaudeksi ja pidempäänkin.

Tarjous päivitetty: huhtikuu 6, 2018

Arvostelu:
Tuote:
Prinsessa -lehti
Arvosana:
41star1star1star1stargray
Jaa tämä artikkeli:

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Tutkimukset puoltavat: Sinkki flunssan hoidossa toimii todella!

Flunssa ei ole kiva juttu ja flunssakauden lähestyessä kannattaa ryhtyä miettimään keinoja flunssan ehkäisyyn ja sen hoitoon. Yksi helpoin ja
Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Yleisimpiä syitä mistä johtuu hiustenlähtö

Jos harjaan jää paljon hiuksia tai hiukset näyttävät ohenevan, on tärkeä tarkkailla tilannetta. Mistä johtuu hiustenlähtö ja voiko hupenevia hiuksia
Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Lääke ahdistukseen ja unettomuuteen löytyy usein luonnon omista antimista

Joskus lääke ahdistukseen ja unettomuuteen voi tuntua ainoalta vaihtoehdolta hoitaa näitä ikäviä oireita. Mutta näitä elämää rajoittavia oireita ei tarvitse

Vastaa