Seiska tarjous ja tilaajalahja

Seiska logoSeiska –lehti ei varmasti kovinkaan suuria esittelyjä kaipaa. Se on ollut jo pitkään yksi suosituimmista ja luetuimmista lehdistä Suomessa. Tähän lehteen voit törmätä ihan kaikkialla, ja se on jatkuvasti esillä mediassa. Tästä alta löytyy uusin Seiska tarjous.

Seiska kerää yhteen viimeisimmät juorut ja jutut viihdemaailmasta. Suosituimpana viihdelehtenä se tuo lukijoille viimeisimmät julkkisjuorut, jolloin sinä olet ensimmäisenä perillä siitä mitä viihdemaailmassa tapahtuu, ja mistä siellä kohistaan. Seiska on valppaana, ja siltä ei mene ohi viihdemaailman isoimmat flopit.

Seiska tarjous

Seiska -lehtiSeiska tarjous on lukijoita ajatellen kasattu paketti seitsemän päivää -lehtiä. Tarjouksen avulla saat lehden itsellesi pilkkahintaan. Lehtikohtainen hinta putoaa todella alas, ja mikä parasta, niin tarjouksen mukana saat tilaajalahjan.

Tämä tarjous mahdollistaa sen, että yöpöydältäsi löytyy joka viikko kaikki villeimmät huhut ja kämmit, joita Hollywoodissa sekä kotisuomessa tapahtuu. Seiska tarjous on tällä sivulla aina ajankohtainen ja paras mahdollinen. Jos olet Seiskan aktiivinen lukija, niin tallenna tämä sivu kirjanmerkkeihisi, jolloin voit aina tarkastaa uusimman tarjouksen.

Seiska tilaajalahja

Seiska tilaajalahjaSeiskan tilaajana olet oikeutettu myös tilaajalahjaan. Seiska tilaajalahja on sekä miehille, että naisille sopiva. Tai sitten usein voi olla kaksi eri vaihtoehtoa, josta valita. Tilaajalahja on todella mukava lisä tilauksen yhteyteen, ja se nostaa tilauksen arvoa huomattavasti. Se tekee Seiskan tarjouksesta lyömättömän, ja pitää huolen siitä, että jokaisella suomalaisella on varaa olla perillä viimeisimmistä juoruista.

Tilaa nyt itsellesi Seiska tarjous, ja lue viikoittain ilmestyvät uusimmat jutut, niin et missaa mitään, mitä viihdemaailmassa tapahtuu!

Seiska on ilmestynyt jo vuodesta 1992. Se on siis tarjonnut lukijoilleen juoruja jo 25 vuoden ajan. Vielä tähänkin päivään asti se on pitänyt suosion yllä, ja on erittäin mukaansa tempaava ja koukuttava lehti.

Viikoittain ilmestyvässä Seiskassa on viimeisimmät kuulumiset Hollywoodin sekä Suomen julkkiksista. Kuka deittaa ketä, kuka on saamassa lapsen ja kuka jäi kiinni rikoksesta. Mikään töppäily tai huhu ei mene Seiska –lehden toimittajilta sivuun. Se on takuuvarmaa lukuviihdettä sinulle.

Arvostelu:
Tuote:
Seiska
Arvosana:
41star1star1star1stargray

Lue lisää aiheesta:

Tieteen Kuvalehti tarjous ja tilaajalahja Tieteen Kuvalehti on varmasti jokaiselle enemmän tai vähemmän tuttu. Vaikka et olisi lehteä ikinä lukenut, niin olet todennäköisesti siitä kuullu. Täs...
Koti ja Keittiö tarjous ja tilaajalahja Koti ja Keittiö on Suomen monipuolisin ja suosituin sisustukseen paneutuva lehti. Kaikki uusimmat sisustustrendit ja vinkit suomalaisiin koteihin tuov...
Cosmopolitan tarjous ja tilaajalahja Cosmopolitan on yksi maailman menestyneimmistä lehdistä joka ilmestyy yli 34 kielellä. Myös suomeksi julkaistava lehti on varmasti jokaiselle nuorelle...
Hyvä Terveys tarjous ja tilaajalahja Hyvä Terveys on Suomen menestynein ja isoin terveys- ja hyvinvointiaiheinen lehti. Lukijoistaan huolta pitävä laadukas lehti tarjoaa suomalaisille jut...
ET Terveys tarjous – 55+ -vuotiaiden terveyd... ET Terveys on oiva aikakausilehti kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suomalaisille. Lehti on ollut markkinoilla vuodesta 2014 asti...