Suuri Käsityö tarjous ja tilaajalahja

Suuri Käsityö logoSuuri Käsityö on Suomen laadukkain ja suosituin lehti käsitöiden ystäville. Lukijoille tarjotaan monipuolista ja laadukasta sisältöä, josta löydät vinkkejä ja inspiraatiota kutomiseen, virkkaukseen, ompeluun sekä moneen muuhun asiaan. Kansien välistä löytyy aiheita sisustuksesta käsitöihin. Terveellinen Elämä pitää huolen, että saat tämän lehden parhaaseen hintaan, joten tältä sivulta löytyy edullinen Suuri Käsityö tarjous.

Suuri Käsityö tarjous

Suuri Käsityö -lehtiSuuri Käsityö tarjous tuo lukijalle nämä ohjeet todella edulliseen hintaan. Kun tilaat useamman Suuri Käsityö –lehden kerralla, niin saat huomattavia alennuksia. Tältä sivulta löydät aina uusimman ja ajankohtaisen lehtitarjouksen. Suuri Käsityö tarjous pitää sisällään inspiraatiota kuukausiksi. Lehtien sisältämät kaavat, ohjeet ja ideat kodin käsitöihin tuovat lukijoille lisää inspiraatiota. Nämä pitävät sisällään ideoita ihan jokaiselle. Naisille, miehille, lapsille, vanhuksille ja kotiin. Suuri Käsityö on myös loistava inspiraation lähde lastenkin askarteluihin.

Suuri Käsityö tilaajalahja

Suuri Käsityö TilaajalahjaSuuri Käsityö –lehti tarjoaa lukijoilleen tilauksen yhteyteen tilaajalahjan, joka liittyy jotenkin lehden sisältöön eli käsitöihin. Tilaajalahja voi olla esimerkiksi ompelutarvikkeita, jotain kodin tekstiileitä tai muista vastaavia tuotteita. Tilaajalahja vaihtuu usein kuin tarjouskin vaihtuu. Tältä sivulta löydät aina sen hetkisen tilaajalahjan, jonka saat täysin ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Tämä lehti pitää sisällään paljon erilaisia ohjeita, joilla saat itse tehtyä kotona erilaisia tekstiileitä. Joka ikinen numero pitää sisällään kymmeniä ohjeita, jotka tietysti vaihtuvat jokaiseen numeroon. Voit olla siis varma, että lehti tuo aina omiin ompeluihin ja kodin askarteluihin jotain uutta.

Jos tykkäät kodin pienistä askarteluista, kutomisesta, ompelusta, sisustuksesta, muodista tai mistään tällaiseen liittyvästä, niin Suuri Käsityö on kuin sinulle tehty lehti. Käsityölehtien ehdoton ykkönen tuo kotiompelijoille inspiraatiota. Monesti saattaa ehkä olla omat ideat lopussa. Luovuuden halu on suuri ja haluaa päästä tekemään jotain, mutta ei oikein keksi, että mitä tekisi. Näissä tilanteissa Suuri Käsityö on korvaamaton apu.

Suuri Käsityö –lehden sisältämät ohjeet ovat ammattilaisten laatimia helposti ymmärrettäviä ohjeita erilaisiin tee-se-itse-projekteihin. Parhaat ideat ja uusimmat trendit löytyy nimenomaan tästä lehdestä.

Tilaa nyt itsellesi Suuri Käsityö tarjous tältä sivulta!


Oslo Skin Lab
Oslo Skin Lab