Tietoa meistä

Etusivu » Tietoa meistä
Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Sinun ei tule käyttää tällä sivustolla julkaistua sisältöä sairauden tai terveysongelman diagnosoimiseksi. Sivu saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Terveellinen Elämä logo

Terveellinen Elämä -sivusto tarjoaa suomalaisille kattavasti tietoa terveellisemmän elämän peruspalikoista, niin kehon kuin mielenkin hyvinvoinnista. Sivustolta löytyy tietoa, joiden avulla jokainen ihminen voi parantaa kehonsa hyvinvointia ja ottaa askelia kohti terveellisempää huomista.

Sivustolta löytyy monipuolisia artikkeleja uusimmista tutkimustuloksista terveyden saralta, sekä tietoa tuotteista, joiden avulla kehoaan ja mieltään voi hoitaa luonnollisesti ilman reseptejä. Terveellinen Elämä tarjoaa lukijoilleen vinkkejä ja kokemuksia, joiden avulla jokainen voi voida paremmin ja löytää itselleen sopivimmat keinot terveellisempään elämään.

Sivuston tavoitteena on, että jokainen suomalainen voisi paremmin. Tämä on mahdollista vain jos terveystieto on kaikkien saatavilla helposti ja nopeasti.

Käytännönläheisiä ja helposti toteutettavia vinkkejä

Maailma on täynnä erilaisia terveysvinkkejä ja uusia tutkimustuloksia ilmaantuu uutisiin päivittäin. Usein monet tahot antavat kuitenkin ristiriitaista tai vaikeasti ymmärrettävää tietoa. Toisena viikkona jokin kielletään ja seuraavan siitä onkin leivottu terveyden tukipalikka. Mutta terveydellä ei pitäisi koskaan leikkiä, eikä terveystiedon pitäisi olla vaikeasti saatavissa!

Terveellinen Elämä pyrkii tekemään hyvinvoinnista käytännönläheistä ja helppoa. Terveellisen elämän ei tulisi olla vaikeaa ja monimutkaista – me haluamme, että jokainen suomalainen voisi elää terveellisesti helposti ja turvallisesti. Siksi pyrimme siihen, että sivultamme löytyvät vinkit ja neuvot olisivat jokaisen toteutettavissa, ja että vinkit ja neuvot pohjautuisivat aina luotettavaan ja uusimpaan tieteelliseen tietoon.

Monipuolista tietoa jokaiselta osa-alueelta

Terve mieli sekä keho koostuvat monesta eri osa-alueesta. Mikäli haluat voida hyvin, tulee sinun varmistaa, että nämä osa-alueet ovat kaikki hallinnassa. Terveellinen Elämä voi auttaa sinua tässä kokonaisvaltaisesti, sillä sivusto kirjoittaa kattavasti muun muassa:

  • Painonhallinnasta
  • Ravinnosta
  • Kuntoilusta
  • Unesta
  • Kauneudesta
  • Mielenterveydestä

Sivuston aiheet käsittelevät laajasti erilaisia suomalaisten yleisimpiä terveysongelmia. Sivustolta voit löytää vinkkejä niin kaljuuntumisen hoitoon kuin unettomuuteenkin. Terveellinen Elämä auttaa jokaisessa elämän vaiheessa, tutkien niin raskauden vaikutuksia kehoon kuin ikääntymisen aiheuttamia muutoksiakin.

Sivuston neuvot ja vinkit pohjautuvat tutkimustietoon ja oikeiden ihmisten kokemuksiin. Ne on pyritty kertomaan selkeästi, ilman turhaa lääketieteellistä hölynpölyä. Sivuston artikkelien lukemiseen ei tarvita sanakirjaa eikä lääketieteen tutkintoa!

Sivustolta löydät linkkejä yhteistyökumppaneidemme sivuille. Tuotteet olemme valinneet niiden positiivisten käyttäjäkokemusten  johdosta. Monet suosimistamme tuotteista ovat kliinisesti tutkittuja, sekä luontaistuotteita, joita voit tilata ilman reseptiä, sillä ne eivät sisällä mitään lääkeainesosia.

Emme korvaa lääkärin neuvoja

Haluamme kuitenkin muistuttaa, että Terveellinen Elämä ei kuitenkaan korvaa lääkäriä eikä sivuston takana ole mikään virallinen taho, joten erilaisista hoitomuodoista ja oireista tulee AINA keskustella lääkärin kanssa. Sivustolta löydät vinkkejä ja neuvoja, mutta ole aina yhteydessä lääkärin erilaisten oireiden kanssa, jotta saat parhaimmat neuvot terveytesi turvaamiseen. Terveellinen Elämä ei tee diagnosointia, eikä takaa parannusta terveysongelmiisi.

Sivustomme idea on jakaa maanläheisesti tietoa eri terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista.

Lähde kansamme matkalle kohti terveellisempää sinua!

Terveellinen Elämä on hyvä sivusto heille, jotka haluavat ottaa askelia terveellisempää huomista kohden. Mikäli sinua askarruttaa terveyteen liittyvät seikat tai haluat kehosi ja mielesi voivan paremmin, niin tutustu sivuston tarjontaan. Tehdään terveellisestä elämästä helppoa ja mahdollista yhdessä!