OmaLaina
OmaLaina

Tietosuojakäytäntö

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 24.05.2018. Viimeisin muutos 10.04.2019.

1. Rekisterin nimi

Terveellinen Elämä Asiakasrekisteri

2. Kuka rekisteriä pitää?

Terveellinen Elämä

3. Yhteystiedot

[email protected]

4. Mihin rekisteriä käytetään?

Rekisteriä käytetään sähköposti-ilmoituksen tilanneiden asiakkaiden tiedottamiseen Terveellinen Elämä -sivujen uudesta sisällöstä, tarjouksista ja muista vastaavista muutoksista.

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointiin voimassa olevien lainsäädäntöjen mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus koska vain kieltää suoramarkkinointi ottamalla yhteyttä: [email protected]

5. Mitä rekisteri sisältää?

Rekisteriin voidaan tallentaa kuluttajan

  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • sukupuoli
  • ikä

sekä mahdollisesti tietoa kiinnostuksen kohteista markkinoinnin ja/tai sisällön profilointitarkoituksiin.

6. Miten rekisterin tiedot kerätään?

Kaikki rekisteriin kerätyt tiedot ovat kerätty henkilöiden oman suostumuksen mukaan Terveellinen Elämä sähköpostilomakkeen kautta.

7. Luovutetaanko rekisterin tietoja eteenpäin?

Terveellinen Elämä ei koskaan luovuta tietoja ulkopuolisille kolmansille osapuolille ilman asianomaisten henkilöiden kirjallista suostumusta.

Rekisterissä olevat tiedot säilytetään MailChimp® -palvelussa, joka on The Rocket Science Group, LLC:n omistama tavaramerkki.

675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

8. Miten rekisteri on suojattu?

Terveelinen Elämä tietojärjestelmä sekä tiedostot ovat suojattu yritystoiminnassa tavalliseti käytössä olevilla teknisillä suojauksilla. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta sekä salasanaa, jotka ovat myönnetty vain Terveellinen Elämä henkilökuntaan kuuluville, jonka asemaat ja tehtävät sisältävät mainitun käyttöoikeuden. Sivusto on myös suojattu SSL -sertifikaatilla (DigiCert Inc).

9. Ketä rekisteriä pääsee tarkastelemaan?

Rekisteri pitää huolen siitä, että tallennetut tiedot ovat vahvojen salasanojen takana suojattuna, ja niitä käsitellään luottamuksellisesti sekä vain ylläpidon toimesta. Jokaisella sivuston käyttäjällä on oikeus tarkastaa tietonsa ottamalla yhteyttä Lomamatkalle.fi -sivustoon osoitteeseen (voidaan vaatia henkilöllisyyden todistaminen):

[email protected]

10. Muut oikeudet

Rekisterissä olevat henkilöt voivat halutessaan poistaa häntä koskevat tiedot rekisteristä. Henkilöillä on myös muut täydet EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

Jos haluat poistaa tietosi rekisteristä, niin ota yhteyttä osoitteeseen: [email protected]

Rekisterinpitäjä on oikeutettu pyytämään todistamaan henkilöllisyyden.

© Terveellinen Elämä 2016-2019. Kaikki oikeudet pidätetään.